Burtici fericite de septembrie-octombrie (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Am si eu o problema vis-a-vis de camasile de noapte: nu le putem evita? Am doua pijamale (una cu bluza cu bretele si merg scoase "biberoanele" pe sus si una cu nasturi), nu m-as putea folosi de ele?

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Din cate am intrebat eu, nu sunt permise pijamalele - la nasterea naturala din cauza epiziotomiei si la cezariana din cauza operatiei, plus pentru verificare lohiilor.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Manga, ce m-as bucura sa ploua si pe la noi..aici 34 grade la umbra... si cum de ceva vreme transpir ca o grohaitoare...si de la aer conditionat nu mai po respira: nu vrei sa facem schimb de locatii?

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

stai sa vezi ce marfa in metrou, unde stam ca sobolanii la adancimi ingrozitoare. mereu ma gandesc ca dau astia o bomba si la revedere. e atat de adanc de nu ai nici o scapare. azi a fost o caldura de simteam ca nu mai pot respira. nici un pik de ventilatie...ca nu vorbim de aer conditionat. de 8 ani aud aceeai duma...de la vara viitoare, metroul londonez va avea aer conditionat. la cati bani dam pe luna si cu o crestere anuala de 20% la pretul biletului, te astepti ca serviciul sa fie ireprosabil...cand colo e mai varza decat acasa. na, ca m-am enervat

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Nasol atunci, poate sunt oamenii altfel decat la noi; eu m-am saturat de bucuresteni, mai ales de cei care populeaza transportul in comun - daca toate merg bine, dau de carnet cat de curand, indiferent cat fac pana la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Am si eu o problema vis-a-vis de camasile de noapte: nu le putem evita? Am doua pijamale (una cu bluza cu bretele si merg scoase "biberoanele" pe sus si una cu nasturi), nu m-as putea folosi de ele?

din auzite, iti spun ca da. am avut prietena aici care a purtat exclusiv pijama. eu mi-am luat camasa de control, dar si pantaloni cu doua maieuri cu nasturi...am o vaga banuiala ca ajung la pantaloni. si cred ca la nascut aici se dau camasile alea de se leaga cu snur la spate.

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

problema cu camasile este legata de nastere, iti trebuie una de sacrificiu, iar dupa nu stiu daca poti suporta pantalonii la nastereav normalaar la cezariana te apasa peste pansament. deci iti cam trebuie si camasa. zic si eu

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:

Cred ca sunt incomode pijamalele-si la cezariana, si la nastere normala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

Citat:

din auzite, iti spun ca da. am avut prietena aici care a purtat exclusiv pijama. eu mi-am luat camasa de control, dar si pantaloni cu doua maieuri cu nasturi...am o vaga banuiala ca ajung la pantaloni. si cred ca la nascut aici se dau camasile alea de se leaga cu snur la spate.

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Da, dar noi vorbim de Romania, din pacate!

Plus ca e greu sa tot dai jos panatalonii de fiecare data cand vor sa te controleze, iar la noi numai diplomati nu sunt, adica nu au chef sa stea dupa tine.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

MoniIulia, eu nu am luat pijamale pt ca m-am gandit ca ma vor deranja pantalonii la epiziotomie ...plus ca e mai incomod cand vin sa te controleze, sa-ti faca toaleta, sa-ti dai tot tp pantalonii jos...asa, cu o camasa, imediat ti-ai pus poalele in cap

Of, mi se apropie ora de somn, si n-avem vesti si eu am cam obosit stand in fund....plus ca funduletzul ursulicai e iar infipt bine in stomacul meu, deci nici cu burta inghesuita nu stau prea bine.....sper sa nu va suparati daca va parasesc...si cu ultimele puteri:

HAI ATOMIX!!

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

sunt cumnata monicai.
a nascut monicaaaaaaa. minunea noastra Dragos Alexandru are 3.400 kg. cu monica inca nu am vorbit, dar sunt sigura ca e bine si ea.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

despre ce cocktail era vorba aici? ca mergand pe strada m-a luat o durere de spate si de dansa...crunta...nu mai pot sta in nici un fel. ca pana acum nu a durut niciodata. ziceti-mi si mie ce sa iau ca sunt varza .
diclofenac supozitor si voltaren

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

nici d una nici de alta, asa ca ma intind pe-o parte si sper ca trece.

varsta bebe

poze

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lucia funduleatza de baby e ca un robinet neinchis bine. Mereu iese ceva Crema se pune preventiv si nu-i face rau. Stiu o mamica ce pune un strat foarte gros de crema de zinc si nu-i mai schimba pampers-ul toata noaptea. Cica n-are nimic. Eu n-am facut asa, cum il miroseam, cum il schimbam.
Tocmai m-a intors de la ultimul control, iar au proximat ochiometric ca e mare, inimioara bate bine.
Ma vad cu chirurgul direct la spital pe 3 septembrie.

Dana, Vali felicitari si baietii sa va aduca numai bucurii!
Monique felicitari si sa-ti aduca Andreea numai bucurii!
Monica

Diana 37 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput