Flori de dovleac pane
Īncerca#355;i o delicioas#259; re#355;et#259; de Flori de dovleac pane
Prepararea ei dureaz#259; doar 30 de minute #351;i florile de dovleac pane se servesc la scurt timp de la preparare. Sunt crocante, delicioase #351;i parfumate.
www.moca.ro/main/page_articole_reteta_flori_de_dovleac_pane.html" target="_blank">http://www.moca.ro/main/page_articole_reteta_flori_de_dovleac_pane.html
Ce zice#355;i?
Raspunsuri
puisorul spune:
Bine ai venit pe DC
As fi curioasa ce gust au dar nu cred ca gasesc de cumparat.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
catalina2307 spune:
Sau flori de dovleac umplute cu orez. Este o mancare traditionala cretana foarte gustoasa. Florile se culeg dimineata pt a fi deschise si sunt umplute cu orez, menta, condimente, se servesc cu iaurt. Din pacate nu cred ca se gasesc in Romania.
Dar daca ajungeti prin Creta, incercati. Merita.
coltul meu de rai
mircea2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Bine ai venit pe DC As fi curioasa ce gust au dar nu cred ca gasesc de cumparat. Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Sebi are nevoie de voi!!! Si ingerii au nevoie de ajutor... Cum se topesc kilogramele |
Laura25 spune:
Mircea, bun venit pe DC! Te rog mult, nu mai scrie cu diacritice, ca e foarte greu de urmarit mesajul tau. Multumesc
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
V. Erica spune:
Am facut si eu flori de dovleac pane, sunt o delicatesa!
Se gasesc si la noi din abundenta, dar nu la piata, mai degraba in gradinile bunicilor.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bb_yasmi spune:
nah, ca de asta chiar nu am mai auzim....] dar e un inceput pt toate....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mi_ro spune:
Frate si am vazut aici la fermieri ca vindeau si ca proasta ma intrebam ce sa fac si cu florile de dovleac? Decor? Erau cam 10 la cosulet. Da' acu chiar o sa iau sa fac reteta!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Rebiana27 spune:
Ma inscriu in randul curiosilor! Dar cum la bunicul in gradina au crescut dovleci frumosi il voi ruga sa-mi culeaga intr-o dimineata flori ca sa le pot prepara!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
snowbunny spune:
Aici florile de dovleac se fac asa: o felie de sardina putina mozzarela,Se baga in floarea de dovleac apoi se da prin bechamel se prajeste si se serveste.Toti spun ca este o delicatesa