Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

daaaa si eu cred ca monicutz se uita la bebe Dragos acum si se mira ce minune a conceput vrem vesti

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

am gresit-o amandoua ... am intrat la scutece .. inca putin si vine pe lume Dragoselu'.

un mesaj de la 16.16

"Vaaaai , am vb acum 5 minute cu ea, era inca in salon si a venit sa o ia exact atunci Ce emotii am , vine bebeeeeeeeeeeee "

eu urmaresc in paralel .. cred ca e o tipa de la scutece cu ea la spital si informatiile vin mai repede la ele ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Mo-ni-ca! Mo-ni-ca! [

39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Vrem vesti de la Moniiiiii

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Monikus, multa sanatate si mai rezista putin. Ai trecut de 3/4 din sarcina..mai ai putin

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Danutza. Asa zic si eu. Mai e putin. Oricum, fiind atat de avansata sarcina sunt sigura ca bebe va fi bine oricand va vrea sa vina pe lume. Sper totusi sa vina dupa 10 sept cand am eu control si se intoarce dr mea.

Azi sunt si eu emotionata din pricina Monicai asa ca, chiar daca nu mi-am facut temele din urma, o sa mai stau cu voi pana aflu ca totul e bine cu Dragoselul lui Moni.

Monica 31+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai fetelor , legat de rds , upc , romtelecom ... toti o apa si un pamant . Eu sunt la upc cu telefonie , cablu analog si digital cu hbo-uri incluse si net de maare viteza (tot pachetul) sunt foarte multumita cum functioneaza , nimic de reprosat , dar cu toate astea suntem in razboi pt ca nu imi trimite factura acasa sa platesc , drept urmare trebuie sa strabat orasul la caserie si am facut sesizari si in loc de factura ei imi trimit 'notificari' si i-am instiintat ca eu notificari nu platesc asa ca la 2 luni este circ telefonic si se sesizeaza si imi trimit factura pe 2 luni si platesc cand imi cumpar painea cea de toate zilele ...

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

bun, deci
mariai, vom fi alaturi de tine si de puiut vineri si ne vom ruga la DD sa-l apere si sa-l ajute.

aida, imi pare asa rau de tine, si ma bucur ca acum ti-a mai trecut durerea de spate, asa ma gandeam si eu la vreun algocalmin sau mai bine no-spa. dar de ce oare ti-a zis sa fii atenta la miscarile lui bb????

danuta1979, si de tine imi pare rau ca te simti asa nasol si ca inca vomiti, spune-ne noua daca e ceva ca si al meu sotz daca ma vede cumva crispata reactioneaza ciudat:"te duc la spital". el atat stie si gata. asa ca noi suntem aici si daca putem sa te ajutam o facem.

asa, si acum asa va spun de cumnata mea grozava care la ora 2 imi da mesaj ca ajunge intr-o ora sa-mi faca mancare . bine ca ma apucasem eu inainte si ca a venit o prietena si m-a ajutat ea astefl ca la 3 am sunat cumnata, care inca nu ajunsese , sa-i spun sa nu mai vina ca n-are rost. super nu? as putea sa mananc siu maine dupa capul ei...ca doar aseara cand i-a trebuit ei ceva a stiut sa vina la 11 sa ceara. deci papa e aproape gata. felul 2 e gata de mult, iar ciorbita e pe foc n-am eu ce sa-i mai fac decat un rantas la final.

si sa nu uitam hai moni!!!!!!

anco 36+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Cam cat dureaza o cezariana? Cat dureaza de la inceput pana se scoate bebele?
povestea mimika ca i-a scos imediat pe bebe nici nu se astepta , cred ca maxim 10 minute

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu sunt fetelor cu ea la spital , am vrut sa merg si azi dar ii facuse asistenta un diazepam pe la 11 si a zis sa nu o gasesc dormind...
Astept si eu vestea cea mare ca si voi Citesc si eu in paralel la voi , poate aflati voi primele Sunt cu ochii pe telefon ...
Doamne ajuta !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ce emotii am pt Moni....
Plus ca traiesc ca in vreme de razboi...cu elicopterele care zumzaie peste bloc de zici ca e stare de asediu:)si asta imi accentueaza starea:...

Hai Moni....hai bebe Dragos

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Luto, prea vesela nu sunt ce-i drept pt ca nu ma simt bine deloc. Stau mai mult in pat pt ca imediat ce ma ridic mi se intareste burta si incepe efectiv sa ma doara. Daca mai vine si o repriza de vomitat atunci chiar ca e cu adevarat grav pt ca ma bufneste si plansul si e si mai rau. Mult a fost, putin a ramas. Sper din toata inima sa fie totul ok pana se intoarce macar dr mea din concediu. Ma incurajeaza sotul si parintii, ma mai scot la plimbare cu masina asa putin. Ma mai misc si eu cate putin dar foarte incet. Asta e. Incerc sa gandesc pozitiv.

Carinablanca, eu am dioptrii mari: -3,5 si -5,5. Oricum asta nu e singura problema. Eu am o boala care numeste uveita la ochiul stang. E o chestie destul de urata. Oricum, oftalmologul meu mi-a zis sa nu fac copii si eu nu l-am ascultat. Acum o sa il ascult in privinta cezarianei pt ca pot face oricand ruptura de retina. Sper ca nu te-am ingrozit prea tare dar pt mine si pt bebe e mai bine asa.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Moni multumesc de raspuns. Nu stiam ca ai si alte complicatii, si am crezut ca asa pentru niste dioptrii se face cezariana.
Iti doresc numai bine si ai sa vezi ca vor trece si starile astea naspa care le ai.

38+ cu

Mergi la inceput