Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Tala, eu am fost cu fetita la un medic aici in Constanta in care eu am incredere, Nocivin se numeste si trateaza cu mare seriozitate problemele acestea, pe noi ne-a chemat saptamanal la control.Dar tot nu reusesc sa ma linistesc...stie cineva in cat timp ar trebui sa se retraga inflamarea ganglionilor dupa tratament?

Ne-a dat Sumamed, in doza mica,de 125 mg ,1 pastila pe zi dar pe o perioada de 6 zile(in mod normal se ia 2 pastile dar pe perioada de 3 zile).

Care este procedura de trimitere in Ungaria a probei de sange?Si cat costa analiza?
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilen

Tala, eu am fost cu fetita la un medic aici in Constanta in care eu am incredere, Nocivin se numeste si trateaza cu mare seriozitate problemele acestea, pe noi ne-a chemat saptamanal la control.Dar tot nu reusesc sa ma linistesc..

multumesc, n-am fost atenta

Bucurie!

Mergi la inceput

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce inseamna eritem migrant?
Adica apare eritemul si in alte zone ale corpului sau se refera la faptul ca la locul intepaturii se extinde eritemul pe o suprafata din ce in ce mai mare?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Poate apare doar in jurul muscaturii cu dimensiuni diferite;
sau poate acoperi pana la 75% din suprafata corpului:

http://images.google.be/images?sourceid=navclient&rlz=1T4RNTN_enBE329BE329&q=erythema%20migrans%20rash&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=nl&tab=wi

Mergi la inceput

Cris, te rog mult sa-mi trimiti si mie adresa de mail pe care ii pot scrie d-lui doctor Bozsik(nu prea ma descurc cu site-ul acela si nici engleza prea bine nu stiu). Fetita mea are 11 ani, cred ca n-ar fi o problema cu recoltarea sangelui.Cred ca nu voi mai avea liniste pana n-am sa ajung acolo!
Imi poate spune cineva cat costa analiza?
Multumesc!

Mergi la inceput

ai numarul si adresa dlui Boszik :

TETENYI ST. 98, BUILDING B.
1119 BUDAPEST
tel mobile : 00 36 209 253 987
( bbozsik@chello.hu)

iti pun si linia fixa, insa nu este permanent langa telefon;
0036 12056277

DualDur = 50€
WBlot = 50 €

Mergi la inceput

Multumesc, Cris.
Am sa-i trimit un mail in engleza, sper din tot sufletul sa-mi raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sbriceag spune:

Dupa cum observ lumea posteaza din ce in ce mai putin, sper ca acest lucru inseamna ca toata lumea se simte bine. Cei care spuneau recent ca au probleme cum se descurca (Lily, Ciresica) ? Eu am vreo 9 saptamani de tratament si am luat acum o pauza de 3 zile sa vad cum stau lucrurile...nu vad o mare diferenta intre starea cu antibiotice si cea fara, in afara faptului ca ma simt mai bine fara, dar acest lucru nu cred ca e relevant pt asa scurt timp. Am citit pe un alt forum despre anularea conferintei Lyme, dar nu am gasit nici o discutie despre motivul acestei amanari sau daca va exista vreo posibila reprogamare. Stie cineva ceva despre acest subiect?

Multa sanatate

Mergi la inceput

Buna Sergiu
Ai pus aceeasi intrebare si pe celalalt forum;
Uite si raspunsul....

Stimata Doamna/Domnule,

Trebuie sa va informam ca, din pacate, va surveni o schimbare de planuri în ceea ce priveste data simpozionului anuntat.
Având în vedere faptul ca locatia - de fapt, sala de conferinte - a fost oferita gratuit de catre Camera de Deputatilor, suntem nevoiti sa amanam evenimentul din cauza unei conferinte foarte importante organizate de acestia in locatia specificata pe data de 12 septembrie. Prin urmare, trebuie sa analizam din nou calendarul impreuna cu cei de la Camera Deputatilor cu scopul de a stabili o alta data pentru simpozion.
Va rugam sa ne informati disponibilitatea Dumneavoastra în perioada urmatoare pentru participarea la simpozion pentru a o considera in reprogramare datei simpozionului.
Ne pare rau sa va anuntam intr-un timp atat de scurt, si va rog sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerea provocata de aceasta amanare.

Va asiguram de recunostinta noastra pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat si speram ca ne putem baza in continuare pe acesta, pentru ca avem cu adevarat nevoie de ajutorul dumneavoastra; pentru a reusi în organizarea acestui simpozion!

Ganduri bune!
Vasile Barbu

Eu insa dubii in ce priveste motivul amanarii;
Mai degraba oficialii nu au vrut un simpozion pe tema Lyme;
Ma intreb de ce Dl Streinu Cercel nu crede in existenta acestei boli???

Mergi la inceput

Eu am fost intre timp cu fetita la Bucuresti pentru investigatii(nu am intrerupt tratamentul- 1luna de Moldamin si apoi Sumamed)...si in adandul sufletului meu speram ca analizele sa iasa bune, speram ca tratamentul sa-si fi facut efectul...sau sa fie pur si simplu o greseala...Poate de aceea m-a daramat atat de tare rezultatul:WB intens pozitiv...
Tin sa va multumesc voua pentru faptul ca m-ati ajutat sa constientizez pericolul si sa merg mai departe.Si voi merge!
Despre terapia HBOT...ar fi prea frumos sa se rezolve asa usor.Si sigur ca as face un imprumut la banca ca sa pot sa suport costul terapiei, as face orice ca sa-mi vad copilul vindecat dar as vrea sa stiu daca exista cazuri concrete de borelioza vindecate prin aceasta terapie.
Intre timp astept un raspuns de la Budapesta...

Mergi la inceput