Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Salut, cat ai facut tratament, care e schema si cand ai terminat?
Ce simptome ai avut inainte de tratament si ce simptome ai acum?
Sante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Si fiica mea va incepe in ianuarie Ceftriaxon intravenos.
Medicul ne-a spus ca pentru o luna.M-ar interesa sa stiu daca ati luat si un alt antibiotic sau doar Ceftriaxon si pe ce perioada.
Unde si ce analize ati facut dupa tratament? La fiica mea intepatura a fost acum un an si jumatate, am facut tratament antibiotic incepand cu a 3-a saptamana dupa muscatura dar problema nu s-a rezolvat. Ce medic v-a tratat?
Orice informatie cred ca ar fi de folos pentru cei bolnavi.
Multumim.

Vi s-a recomandat ceva pe perioada tratamentului pentru preintampinarea formarii de calculi biliari?Am inteles ca Ceftriaxon poate crea asemenea probleme.A fost chiar Ceftriaxon sau Rocephin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sile72

Am avut nefericirea de a fi infectat de spurcaciunea asta de capusa, nu e de glumit, am fost tratat la Matei bals cu ceftriaxona. Daca as sta sa va descriu prin ce am trecut umplu cam 2 pagini pe forum . Norocutul meu este ca am descoperit-o pana sa ma ia cu totul (in maxim 2 luni, de la musatura, am inceput tratamentul). Ce mai ma supara acum e ca nu mi-au disparut total ametelile, dar nici nu sunt la intensitatea care au fost. As dorii sa intalnesc o persoana care s-a tratat pentru a depana amintiri din covalescenta. Pentru cei interesati cum a evoluat boala si cum, zic eu, am scapat de ea va stau la dispozitie. O asa "aventura", experienta de viata nu se uita cu una cu doua. Pentru cei care se lupta cu boala, nu cedati! este tratabila asa cum a aparut si instalat incet, incet asa va disparea.Am citit aproape tot forumul si alte articole de pe net, eu v-a sfatuesc ca ori de cate ori va musca capusa sa luati tratamentul preventiv, ca nu se stie. Va doresc sanatate la toti.

Buna!
Iti doresc si tie multa sanatate si sa scapi definitiv de nenorocirea asta!
Eu vreau sa stiu tot ce ai de spus in legatura cu tratamentul, multumesc! Si cum de esti atat de sigur ca ai destrus complet orice urma de bacterie ..

Mergi la inceput

A reusit sa ia cineva legatura cu Sile72? Nu a mai intrat nici aici si nici PM-ul nu-l are activat.

Un 2011 cu sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Gama asta de ceftriaxona e eficienta IV? Sunt diferente de calitate/eficienta/timp de administrare intre Cefort/Rocephin/Novosef si alte variante?
Eu am de ales intre o tura de amoxicilina combinata cu ciprofloxacin 6 saptamani sau ceftriaxona 6 saptamani si nu stiu pentru care sa optez.

Mergi la inceput

Techno, poate ai scris dar nu am timp sa ma uit in urma: la tine este doar Borelia sau este si vreo coinfectie asociata?
In cazul fiicei mele drul. din Ungaria mi-a spus ca ar fi vorba pe langa Borelia si de Bartonella dar in tara si Augsburg testarea pentru Bartonella a iesit negativa si nu stiu ce sa cred...
Din Ungaria ne-a recomandat urmatoarea schema de tratament pe care din pacate n-o pot aplica in cazul fiicei mele fiind in perioada de crestere.Poate iti poate fi de folos tie:
Minocycline+Ciprofloxacine+Tinidazol - 3 saptamani apoi levofloxacine+ tinidazol - 2 saptamani apoi se repeta inca 3 saptamani primele trei.
Am fost sfatuita in tara sa optez tot pentru Ceftriaxon si vom incepe tratamentul pe 17 ianuarie-o luna. Voi veni cu noutati atunci...si sper si cu vesti bune.
Poate intre timp intra Sile72 si ne da mai multe amanunte...

Mergi la inceput

Multumesc de informatii, mie nu mi-au iesit coinfectii la analize, doar borrelia sensu stricto si afzeli.
Cand ti-a recomandat Boszik acel tratament si pentru ce bacterii/coinfectii?
Unde ti s-a recomandat ceftriaxon si unde vrei sa faci tratamentul? Inteleg ca trebuie sa stai cam o ora cu perfuzia cu branula fiind intravenos. Asa e?

Mergi la inceput

Techno, in octombrie 2010 am fost la Budapesta.Tratamentul recomandat de dr. Bozsik este pentru Borelia si Bartonella.
Daca vrei iti trimit pe mail rezultatul sa vezi exact ce a iesit-trimite-mi pe pm o adresa de mail.
Urmeaza sa mergem la Bucuresti la dr. Cretu pentru prima perioada a tratamentului, am ales sa le facem in spital pentru ca ma tem de reactii..., si daca lucrurile decurg bine dupa o saptamana vom continua tratamentul la Constanta.Dansa mi-a recomandat Ceftriaxon sau o alta varianta propusa era Amoxicilina dat fiind faptul ca fiica mea are 12 ani nu avem prea multe variante de ales. Amoxicilina a luat insa anul trecut 6 saptamani si fara rezultatele pe care le asteptam....de aceea am optat pentru prima varianta.Nu stiu cat se sta cu perfuzia, parca am citit undeva de jumatate de ora.Medicul va hotara.
Sanatate!

Mergi la inceput

Marilen, ati inceput tratamentul? Cum e? Ce ceftriaxon face micuta si in ce cantitate? Care e schema de tratament? Multumesc si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Marilen trebuie sa fii atenta pt ca Ceftriaxone sau Rocephinul trebuiesc asociate cu un alt medicament, pt a se evita formarea calculilor biliari. Toti cei pe care ii stiu ca au facut tratam cu Ceftriaxone au suportat operatii ulterioare.
Scuza-ma ca nu am avut timp sa-ti scriu, cred ca stii motivul, insa tin sa te avertizez de pericolul la care poate fi expusa fetita daca medicul nu asociaza inca un medicament (numele imi scapa) la Ceftriaxone.
Cauta info in paginile de pe net si expunerile Dr Burrascano, dr Donta etc.

Mergi la inceput