Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Tratamentul depinde de fiecare persoana, mai ales la copii, de istoricul de antibiotice pe care il are .. pentru baietelul meu mi l-a dat pe mail dr. Bozsik de la clinica din Budapesta.
Daca vreti detalii, va rog pm, ca intru mai rar.
Multa sanatate!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

Nerantula sti care este tratamentul preventiv pentru un copil de 7 ani?Sora mea a fost cu nepotica joi la spital si i-a spus ca daca nu au aparut simptome nu are nimic copilul, iar azi au sunat-o de la clinica, i-au spus ca s-au mai documentat si ca simptomele pot aparea mult mai tarziu si sa mearga sa faca analizele

Analizele, din pacate, au un mare procent de eroare, pot fi destul de frecvent fals-negative. Da, simptomele pot aparea si dupa ani de zile ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Parerea mea este ca tratamentul cu antibiotic trebuie dat de un medic.In functie de greutatea corporala, de timpul scurs de la intepatura de capusa...
Fiica-mea a luat 2 luni jumatate de antibiotic(la inceput Moldamin apoi azitromicina(Sumamed) apoi 6 saptamani de amoxicilina. Am repetat de 3 ori analizele si Western Blot-ul IgM iese tot pozitiv.Si ganglionii au ramas inflamati.In rest nu are alte simptome.Sunt intr-un punct in care nici eu nu stiu ce sa fac.I-am scris dr. din Ungaria si mi-a zis sa revin la sfarsitul lui septembrie , probabil e in concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Buna seara,

Imi poate arata cineva o poza cu eritemul dupa muscatura de capusa ? Acum 2 saptamani fetitei mele i-a aparut o pata rosie cam de 2cm diametru. Dupa o zi-doua a avut febra 39, temperatura ridicata a tinut doar o zi.

Va multumesc!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Softurela, trimite-mi un mesaj pe adresa de mail si-ti dau Reply cu poza eritemului fetitei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Au iesit analizele nepoatei mele si este pozitiv la borelioza

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Salutare, bacteria asta se poate distruge sau doar calma, linisti astfel incat sa nu faca ravagii? Scapi vreodata de ea sau corpul se obisnuieste sa traiasca cu ea ca si cu altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Depinde de vechime... oricum este tratabil - cu cat mai repede cu atat mai usor - este tratament specific antibiotic cu sustinere hepatica si renala. In timp bacteria face ravagii, nu exista obisnuinta se poate ajunge la handicap sever locomotor la pierderea cunostintei, incapacitate de concentrare.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Ketek (telithromycin) se pare ca e eficient si nu are prea multe efecte adverse. Acest medicament se gaseste in Romania? A incercat cineva tratamentul cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sile72 spune:

Am avut nefericirea de a fi infectat de spurcaciunea asta de capusa, nu e de glumit, am fost tratat la Matei bals cu ceftriaxona. Daca as sta sa va descriu prin ce am trecut umplu cam 2 pagini pe forum . Norocutul meu este ca am descoperit-o pana sa ma ia cu totul (in maxim 2 luni, de la musatura, am inceput tratamentul). Ce mai ma supara acum e ca nu mi-au disparut total ametelile, dar nici nu sunt la intensitatea care au fost. As dorii sa intalnesc o persoana care s-a tratat pentru a depana amintiri din covalescenta. Pentru cei interesati cum a evoluat boala si cum, zic eu, am scapat de ea va stau la dispozitie. O asa "aventura", experienta de viata nu se uita cu una cu doua. Pentru cei care se lupta cu boala, nu cedati! este tratabila asa cum a aparut si instalat incet, incet asa v-a disparea.Am citit aproape tot forumul si alte articole de pe net, eu v-a sfatuesc ca ori de cate ori va musca capusa sa luati tratamentul preventiv, ca nu se stie. Va doresc sanatate la toti.

Mergi la inceput