Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (6)
Raspunsuri - Pagina 10
cataset spune:
Unde in afara Romaniei se poate face analize gen DualDur sau alta analiza mai amanuntita cu privire la prezenta sau nu a infectiei data de capuse? Poate imi trimiteti pe PM vreo adresa.
Cu privire la Conferinta de la Bucuresti de saptamana asta: ce finalitate a avut, ce informatii aveti?
ionescu.cris spune:
DualDur se face numai la Budapesta de dl. Dr. Bozsik ( care sper ca va accepta romanii pentru testul DaulDur) .
cataset spune:
Am o intrebare fara raspuns:
Daca am tratat cu antibiotic 25 zile copilul in Iunie si dupa 6 luni analizele IGG si IGM si analiza Western Blot sunt pozitive in Noiembrie asta inseamna ca inca are microbul?. Unii doctori spun ca IGG si IGM o sa ramana pozitiv si ca nu mai este nici o problema altii spun ca este o problema ca pe banda Western Blot s-ar vedea asta.
Unde se poate face analiza PCR(evidentiere microb prin comparare ADN). Din cautarile pe care le-am facut la clinicile din Romania nu faci nici una aceasta analiza. In Romania se fac doar testele Elisa si Western Blot. Pe uptodate medicilor tratarea infectiei cu Borellia se efectueaza cu antibiotic de la 7- 21 zile; dar interpretarea dupa tratament nu o poate face nimeni. Am inteles ca nici analiza asta nu este sigura negativ.
As vrea ceva informatii precise legate de interpretarea WB, de analiza PCR pt borellia.
cataset spune:
Marilen, referitor la intrebarea ta daca copilul are simptome:
da si nu: i-a aparut pe picior de sus pana jos o dunga subtire rosie care a tinut o zi jumatate. Ne-am dus si am facut IGG , IGM, Wester Blot , toate pozitive. Este posibil sa nu fi functionat tratamentul de 25 zile antibitic (Cedax)
micris12 spune:
Incepe sa se vorbeasca si la la stiri despre subiect cu ocazia simpozionului despre boala Lyme. Acum 2 zile am vazut la tv acest reportaj: http://stirileprotv.ro/ah1n1-ro/simptome/atentie-la-capuse-transmit-o-boala-cu-simptome-ca-ale-gripei-de-sezon.html
nonni spune:
cataset, Bioclinica (laborator de analize) trimite analize PCR la Stuttgart.
eu am facut pcr pentru toxo, dar ma gandesc ca in acelasi regim stuttgartul face si pt altceva. au recoltat la timisoara, si ei se ocupa cu trimisul probelor si preluatul rezultatelor.
din cate vad bioclinica nu are in bucuresti laborator, dar sigur este la voi unul care face ceva similar.
daca ajuta pot sa dau datele de contact de la laboratorul din stuttgart..
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionescu.cris DualDur se face numai la Budapesta de dl. Dr. Bozsik ( care sper ca va accepta romanii pentru testul DaulDur) . |
Am vorbit azi cu un biolog de la centrul de cercetare de la Fundeni si spunea ca este in asteptarea unei sponsorizari pentru un echipament cu ajutorul caruia poate face si el testul de microscopie intunecata pentru vizualizarea spirochetelor de borelia ...
Gruia, farama de steluta
ra_mi_ella spune:
Buna seara. Draga Mariaa, tu stii in mare povestea noastra. In ultimul an jumatate de cand a fost muscat baietelul meu de capusa, am tot facut diferite teste si nu am avut motive de ingrijorare. Facusem la vremea respectiva tratament complet cu antibiotice. Ieri i-am verificat din nou cateva analize, din alte motive, iar ce ne ingrijoreaza sunt urmatoarele rezultate
LEUCOCITE 4.9- normal 5-14.5
NEOTROFILE 1.1 -normal 1.5-8.5
NEUTROFILE 21.5- normal 30-75
LIMFOCITE5.7-normal 20-55
MCV 89.7-normal 73-85
MCH 30.8- normal 25-30
MPV 8.7-normal 9.0-13.0
Din experienta ta uriasa, pot fi aceste modificari din cauza acestei boli? Asta pana reusim sa mai facem alte teste.
Cu multumiri, Mihaela.
cataset spune:
Am o intrebare pentru cine a folosit "Artemisinin" sau "artemisia vulgaris ch..." - doza homeopata pentru asocierea cu antibiotic. Acest produs se comanda pe internet sau se gaseste la farmacii?
Este eficient asa cum se spune in asociere cu antibioticul pentru distrugerea spirochetei?
ionescu.cris spune:
Sunt f multi dintre cei cu lyme din Franta care folosesc Artemisinin asociat cu antibiotic; deasemeni noi si Verde-Lyme .La ora actuala am ramas cu Samento si EPP ( extrasul din samburi de greph - ocazional) cand simptomele incep sa se manifeste.