Locul fetelor Nou-Venite (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

aleesicoo, nu e adevarat ce se spune, eu am fetita si nu am avut niciun pic de greata, nici varsaturi, nimica. Iar celor de la serviciu le-am spus din luna a 3-a, cand totul era stabilizat, ca nu am vrut sa apara probleme, doamne fereste, si apoi sa stau sa povestesc ce am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hai sa va spun ceva nu stiu daca pana acum v-am mai spus, dar acum va simt fff aproape de mine si pot sa ma destainui.
eu am avut 2 sarcini, pe prima nu am vrut-o ca aveam doar 20 de ani iar a doua s-a oprit din evolutie ca luam niste pastile pe baza de plante si nu am stiut k sunt insarcinata, si probabil acum ma cam pedepseste DD pentru prima sarcina de nu se mai intampla sa mai raman, ca eu de regula raman ff repede si fara a imi calcula ovulatia, vorba mamei mele tu ramai gravida si daca te uiti mai atent la "ea"

Citat:
citat din mesajul lui mikka

aleesicoo, nu e adevarat ce se spune, eu am fetita si nu am avut niciun pic de greata, nici varsaturi, nimica. Iar celor de la serviciu le-am spus din luna a 3-a, cand totul era stabilizat, ca nu am vrut sa apara probleme, doamne fereste, si apoi sa stau sa povestesc ce am patit.

Mikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mvb fata draga asa te vreau un pupic de la mine, sa fii optimista si eu mi-am zis la fel ......de Craciun o sa fiu
Eu mi-am dat deja demisia, pe 24 este ultima zi de munca dupa care mergem in tara, cand ma intorc intru in focuri, nu vreau sa risc FIV-ul dupa ce dau o caruta de bani.... nu vreau sa ma stresez sau sa-mi pun in pericol sarcina.
La munca stau mai tot timpul in picioare, lucrez cu clientii care, nu de putine ori, sunt insuportabili, imi vine sa-i bat si la cati hormoni am sa bag in mine....mi ca fac vreo criza de nervi
Aleesicoo si eu tot baiat vreau , am o colega la munca are 3 baieti, si-a pus o poza pe birou cu baietii si sotul toti imbracati la fel..........vai .....sa o vezi ce mandra-i de baietii ei.
Cora, Polo, Lory, Eleia,Lia pupici la fete cucuiete

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, ne mutam la capitol nou

va astept acolo la un paharel de must

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput