Locul fetelor Nou-Venite (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Bunaaaa ce bine imi pare ca ai intrat aici la noi!
fetele eu tre sa plec pana la primarie ca in sfarsit dupa 3 luni ne dau si noua cei 200 de euro, nu conteaza ca oricum sunt bine veniti.
va revin intr-o ora , doua.

Citat:
citat din mesajul lui happymum

buna fetelor.
multumesc aleesicoo de invitatie.
eu mi-am mai bagat nasucul pe la acest subiect, inca de cand a aparut dar nu am indraznit sa scriu ca am zis ca nu mai sunt chiar nou venita... dar se pare ca sunt aici cateva fete pe care le stiu.

se stiu ele, ca sa nu le nominalizez... va salut.

o sa incerc sa citesc cat mai mult din urma.

sa aveti o zi buna.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxxa64 spune:

Buna Fetelor,

Si eu sunt noua printre voi :). Ma cheama Alexandra.... si ma chinui sa am un bebe din luna martie :(( si nu se intampla nimic.

Va puup

Mergi la inceput

nimeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexxxa64

Buna Fetelor,

Si eu sunt noua printre voi :). Ma cheama Alexandra.... si ma chinui sa am un bebe din luna martie :(( si nu se intampla nimic.

Va puup

Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!

Da-ne mai multe detalii despre tine. Ce analize ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

bine ai venit Alexandra
toate fetele
tare supi sunt!mi-au venit uratii!!!
m-am simtit tare raue prima menstra dupa durerea suferita, stiam k nu e bine sa vina bb iar dar park in sufletul meu.........

ank

Mergi la inceput

bine ai venit si sedere cat mai scurta
scrie 10 mesaje unu dupa altul ca sa iti apara in timp real

Citat:
citat din mesajul lui alexxxa64

Buna Fetelor,

Va puup

Mergi la inceput

acu am citit din urma....VAXI sa dea DD sa duci sarcina la bun sfarsit! si felicitari!
aleesicoo si dragaica si mie tot pe 1 mi-au venit uratii, poate da DD sa ramanem toate treice odisee o sa facem

ank

Mergi la inceput

ALEESICOO si si LA MULTI ANI! (mai bine mai tarziu decat niciodata)
sa ma dau si eu mare... cu viitorul meu finut care se va naste cel mai probabil pe 20 sept si care se va numi tot Albert dar si Andrei. Asa k dak nu se intampla nik pan la botez ma bag cu totul in caditza... dak incap si va bag si pe voi

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_BM spune:

Buna fetelor ! Desi va scriu pentru prima data va citesc de mult timp si sunteti minunate. Am si eu o mare pb...de cateva zile sanii sunt tensionati, am senzatie de somnolenta continua, si as manca tot timpul aproape orice. Precizez cum ca cm trebuie sa vina pe 5 septembrie dar tensiunea din sani o am cu 6 zile inainte ceea ce e f ciudat. In ceea ce priveste restul de simptome nush ce sa zic...imi doresc enorm de mult un bb dar nu vreau sa imi fac sperante si apoi sa fiu dezamagita. Totusi as dori sa imi spuneti daca am vre-o sansa .

Mergi la inceput

ms frm... nici o problema ca e mai tarziu e bine venit
Cristina nu vreau sa iti spulber sperantele dar sanii pot fi tensionati si in cazul unei viitoare menstre(eu iti vb din pctul meu de vedere), dar sa dea DD la tine sa fie cu ochisori si sa tragi cu piciorul
asteapta o sapt dupa data in care ar trebui sa iti vina si apoi fa un testBAFTA

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

ALEESICOO si si LA MULTI ANI! (mai bine mai tarziu decat niciodata)
sa ma dau si eu mare... cu viitorul meu finut care se va naste cel mai probabil pe 20 sept si care se va numi tot Albert dar si Andrei. Asa k dak nu se intampla nik pan la botez ma bag cu totul in caditza... dak incap si va bag si pe voi

ank

Mergi la inceput