Locul fetelor Nou-Venite (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor.
multumesc aleesicoo de invitatie.
eu mi-am mai bagat nasucul pe la acest subiect, inca de cand a aparut dar nu am indraznit sa scriu ca am zis ca nu mai sunt chiar nou venita... dar se pare ca sunt aici cateva fete pe care le stiu.

se stiu ele, ca sa nu le nominalizez... va salut.

o sa incerc sa citesc cat mai mult din urma.

sa aveti o zi buna.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Neata la fete!
Vaxi tinem pumnii, sa fie cu ochi de data asta si..... sa tragi piciorul, ca doar nu o sa treci singura prin odisee

Mergi la inceput

Ce bine este in concediu. Din pacate astazi este nor...vroiam la plaja. Ce sa faci ...ieri cald si frumos m-am ocupat de facturi si hartogarii de-ale casei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaxi spune:

buna dimineata fetelor.Daca imi permiteti,va recomand o doamna dr foarte buna din Cluj.Am 2 prietene care dupa o vizita si un tratament prescris de d-na dr.au ramas insarcinate.D-na dr.se numeste Puscas Mariana si nr.de tel. pentru programari este 0264/434014.

Mergi la inceput

Lia, lasa ca trece repede, oricum simt ca, cel putin noi, doua be vom eterniza aici. Sa dea Domnul sa nu fie asa.
Problema este ca am fost la si trebuia sa iau duphaston pana imivine si apoi sa fac analize in zilele 7 14, 21. Problema cea mare este ca nu mi-a venit si nici nu a bb la bord.
Nici nu stiu ce sa fac, sotul zice sa mergem din nou la doctor. Speram ca macar schimbarea aerului sa determine aparitia uratilor, dar nimic. M-am intins........ de parca tu nu ai avea si tu pe ale tale. Trebuie sa fim optimiste si cu credinta in Dzeu si sigur vom trece la odisee, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaxi spune:

POLO;daca i-mi permiti sa-ti dau un sfat,stresul este cel mai mare dusman.Lasa lucrurile sa vina de la sine.ia tratamentul,mergi la medic,dar nu te gandi in fiecare minut la asta ca la o problema.Lasa lucrurile sa vina de la sine.In 2002 am pierdut prima sarcina si de atunci aproape in fiecare an cate una.Nu mi-a fost usor,dar asta ma facut sa lupt si sa merg mai departe.orice s-ar intampla si de data asta nu renunt.In toti acesti ani am consultat cel putin 10 medici.Nici unul nu are o explicatie ptr ce mi se intampla.De fiecare data mi se dau analize noi de facut si alte tratamente,dar toate sunt preventive.Nu au descoperit care este cauza.Adica, se fac experimente pe mine.Dar credema nu voi renunta sa sper macar la un bebe daca nu mai multi.stiu ca-l voi avea.Sper ca nu v-am plictisit,dar vreau sa credeti ca ieri nu a fost momentul potrivit,dar maine poate fi.

Mergi la inceput

feteloooor unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

polo scumpo, cum sa simti ca o sa va eternizati aici, n-ai voie trebuie sa gandesti pozitiv, sa crezi ca o sa iasa soarele si pentru noi. te , eu ma pregatesc sa plec la munca.

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

polo bucura-te de concediu, odihneste-te si pregateste-te de , nu-i asa?.

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

Babiela. multumesc pentru incurajari. Noroc ca sentimentele astea sunt trecatoare. Cred ca hormonii mei tropaie airea si mai am si astfel de momente. In rest sunt barbata.

Mergi la inceput