Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(22)
Raspunsuri - Pagina 19
ancamac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Anca,sa dea Domnul,in fiecare an in luna octombrie sa ai vise implinite,te pup cu drag Noi in 22 august am sarbatorit 11 ani de casnicie(doamne ce veche is),sa-i dea Dumnezeu sanatate sotului ca tare drag imi mai e Ada |
Iti multumesc mult pt urari!
La multi ani (11 ani sunt un record in ziua de azi) cu multe bucurii, impliniri si iubirea de azi sa ramana aceiasi si peste 50 de ani!
ancamac spune:
citat din mesajul lui guzelnico Sau ... ma dau cu capul de pereti. M-am intors de la dr. Ca de obicei, schimbam dr si reincepe "dansul": aceleasi analize, aceleasi investigatii ... ca sa se convinga ca e asa ca in dosare. De parca pe-alea le-ar fi facut altcineva si io am dat copy- paste. Mai mult, crede ca as avea niste lichid pe una din trompe dar se va convinge la o radiografie. Oricum totul va demara in ziua 2 a ciclului ... urmator. Deci inca o luna pierduta. Si sangele meu se coaguleaza cam repejor (de asta pierd/nu se prind sarcinile mele), mi-a spus doctorita. O sa iau aspirina ... N-am inteles io prea bine la ce aspirina se referea- o fi "aspirina saracului"?! Oare vinul rosu n-are efect la fel de bun?! Ok, OCTOMBRIE sa fie luna noastra! (pe 9.10 facem si noi 5 anisori de la eliberarea hartiei ) |
Nico draga, medicii astia nu se gandesc prin ce stres trecem noi! Dar in final, lucrul cel mai important este sa gaseasca solutia si sa ne ajute sa ne implinim visul!
P.S. Sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui lyly_mar Buna fetelor Nico,probabil te suspecteaza de sindromul antifosfolipidic,carea are ca efect producerea de avort la nivel celular(asa mi-a explicat mie dr).Si eu am,si iau ca tratament :aspenter(este o aspirina mai mica dpdv al gramajului de 75 mg)o zi da ,o zi nu si Mg-B6,vit C,vit E-in fiecare zi.Dr de la Fundeni mi-a spus ca dupa ce raman insarcinata si se aud bataile inimii la bebe,trebuie sa fac niste injectii. Eu repet analizele cam la 6 luni. Se poate tine sub tratamet in valori normalen,nu este chiar asa grav.Bafta multa! |
Lylysor, iti multumesc pt info.
Dar ma intreb: Nu puteau naibii sa ma "suspecteze" mai devreme, adica macar dupa primul FIV ???? Ca se scurge timpul asta ... clepsidra mea parca are orificiul mai larg decat normal.
guzelnico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Sper ca Soricica e mai bine, a fost ieri la dr si-a facut eco si i-a dat tratament pt acei noduli. Never say never!!! |
Tu de unde stii, fata cu ochi albastrii?
guzelnico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Deschid acolo la voi la bloc in parculet ! Never say never!!! |
Am gasit locul deja. E un tapsan chiar peste drum de blocul meu. Vor sa construiasca astia o cladire, ceva, cred. Dar .... io ii urmaresc si, gand e gata constructia, fug repede si pun firma la intrare: Fundeni- Istanbul Branch. Si strig: Primaaaaaa!
guzelnico spune:
Multumesc pt urari. Abia astept sa-l vad pe finutul meu. Nebuna de fina-mea zicea ca vrea sa-l aduca in TR, sa-l "vizioneze" si familia din TR. La cum o stiu, nu m-ar mira ca luna viitoare sa sune la usa.
guzelnico spune:
Ancutica, multumim de cafeluta si listuta.
Da, si eu ma gandeam ca uneori suntem mingea de ping-pong a doctorilor. Nu inteleg de ce nu au incredere unii in altii? De ce trebuie noi sa repetam aceleasi analizele asa la nesfarsit. Pai, nu e logic ca, daca de 2 ori ti-au iesit analizele la fel, a treia oara nu poate fi altfel? De ce nu se gandesc la alt tratament, ar fi mai constructiv.
Inclusiv spermograma o vor la ei in clinica, cica ei cer mai multe detalii. Cate detalii? Ca poti scrie o brosura cu cele pe care le-a facut sotu' anterior. Chiar sunt curioasa, le-or masura si viteza in mm/sec cu un mini-radar, le masoara la gigei lungimea, inaltimea, circumferinta ...
Acum ma gandesc: daca ma pune iar sa fac HSG? (parca Lyly zicea ca a facut 3) Ce ma fac?
sorinake spune:
buna ziua, fete dragi!
anca, multumim de cafeluta si lista!
ada, si mami multi ani frumosi de acum inainte! sa fiti fericiti!
eu, care intotdeauna ma plangeam de cicluri lungi si abundente, acum am avut un ciclu de vreo 2 zile puse cap la cap, nu f abundent! de ieri ma inteapa ovarul stang cam ca la ovulatie, cand si cand, dar destul de puternic!!
sa aveti un weekend minunat si plin de vesti bune!!
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Lumy_Clt spune:
Bau!!!
am revent dupa o partida de shopping cu freate-miu si cumnatica, pregatitoare nuntii.....pantofi, voal, alea alea...
acu zac.....vreu sa dorm !
Baiatu meu e la pescuit si se relaxeaza..
Maine program de voie !
Never say never!!!
galliciana spune:
hello,hello, pe ziua de azi!
m-am odihnit putin, acum ma voi duce sa ma dusez, si celelalte. e fffffffff cald la noi, ufff...mai am doar de facut geanta mea, si gata. - la bagaje ma refer. maselele mele iara au luat-o razna
lumy,la voi cand e nunta?
va doresc o seara frumoasa, si o duminica racoroasa.
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!