Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(22)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
ms mult lumy, dar merg numai pana la mama!
restul lumilor e la tara, se pregatesc
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Eeeeei, mai glumim si noi, ca altfel o luam razna. Sunt sigura ca voi fi tinuta sun atenta obsevatie. Macar sa raman io insarcinata, ca deschid filiala Fundeni in Ist.
lyly_mar spune:
Buna fetelor
Nico,probabil te suspecteaza de sindromul antifosfolipidic,carea are ca efect producerea de avort la nivel celular(asa mi-a explicat mie dr).Si eu am,si iau ca tratament :aspenter(este o aspirina mai mica dpdv al gramajului de 75 mg)o zi da ,o zi nu si Mg-B6,vit C,vit E-in fiecare zi.Dr de la Fundeni mi-a spus ca dupa ce raman insarcinata si se aud bataile inimii la bebe,trebuie sa fac niste injectii. Eu repet analizele cam la 6 luni. Se poate tine sub tratamet in valori normalen,nu este chiar asa grav.Bafta multa!
Elli, nu trebuie sa-ti fie f tare frica de HSG,eu am facut 3.......Ca fiecare dr vroia sa faca el,nu avea incredere in facusera ceilalti....Daca trompele sunt OK, o sa simti o usoara durere cand trece substanta de contrast .Preventiv ia un supozitor pt durere.Nu uita sa ceri sa-ti dea antibiotic(ca unii dr mai uita), HSG este sursa de infectii(procedura)
Galii,sa fii o NASA frumoasa!
Pupici la toare fetelesi sa veniti cu vesti super bune!
amy2007 spune:
Fetele, stie cineva ceva de soricica noastra? Ultima data era destul de supaata si sunt chiar ingrijorata. Poate aveti vreuna unnr de tel ceva sa o sunam.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Fetele, stie cineva ceva de soricica noastra? Ultima data era destul de supaata si sunt chiar ingrijorata. Poate aveti vreuna unnr de tel ceva sa o sunam. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Sper ca Soricica e mai bine, a fost ieri la dr si-a facut eco si i-a dat tratament pt acei noduli.
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui guzelnico Eeeeei, mai glumim si noi, ca altfel o luam razna. Sunt sigura ca voi fi tinuta sun atenta obsevatie. Macar sa raman io insarcinata, ca deschid filiala Fundeni in Ist. |
Deschid acolo la voi la bloc in parculet !
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Fetelor, eu am luat-o razna!!! la ora asta mananc prajituri .
mda si sa vedeti ce mai dorm io
Never say never!!!
ancamac spune:
Buna dimineata fetelor!
e aburinda!
Va urez un weekend minunat tuturor.
Distractie placuta celor care au evenimente importante, iar celor care nu avem, le inventam , important e sa ne distram si sa ne relaxam.
ancamac spune:
Ada29- Z2 CM
Amy2007- Z13 CM
Ancamac- Z29 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z6 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower- saptamana 17 de sarcina
Cinezee- Z11 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z8 CM; se pregateste de HSG pe 31.08
Galliciana- Z14 CM
Guzelnico- Z8 CM
Libra- Z27 CM, IA in septembrie
Lumy_Clt- Z8 CM, stimulare si prestat natural
Lyly_mar- Z23 CM
MayanMistica- Z31 CM
Menics- Z24 CM
Micomic- Z25 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z4 CM
Sorinake- Z5 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z12 CM
Simonia- Z13 CM
Uratica- Z18 CM
Tinem pumnii stransi si insotim fetele curajoase la HSG.
ancamac spune:
citat din mesajul lui Cinezee ca tot vorbiti de cuplat ... noi ne am cuplat in feb 2006 ...un an mai tarziu ne am casatorit civil ...acum facem ceremonia si de ceva timp prestez ptr bebe sper sa si reusesc Am intrat sa va anunt ca maine am sa fiu absenta ...e ziua nepotelei cele mari, face 7 ani asa ca o petrecem cum avrut ea la Mec cu foastele colege de gradinita A M R 8 zile |
Va urez multi, multi ani impreuna, casa de piatra si sa iti implinesti visul cat mai repede. Ai emotii pt nunta?
Sa-ti traiasca nepotica!