Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(22)
Raspunsuri - Pagina 17
galliciana spune:
ada mergem mai departe!!!
lumy, frate mai mareeeeeeeeee?? am crezut ca e mai mic...
nico, cunoastem cum e cu analizele, dar, cu pasi marunti vom ajunge departe!!
sincer, si mie imi vine cateodata.... stiti voi...
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Lumy_Clt spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui guzelnico
Este, cand iti trebuie si in ce cantitate? |
pai injectiile tre sa le fac pe 3 sept
imi tb 2 fiole
sa imi zici cum putem face.
merci mult de tot
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana ada mergem mai departe!!! lumy, frate mai mareeeeeeeeee?? am crezut ca e mai mic... nico, cunoastem cum e cu analizele, dar, cu pasi marunti vom ajunge departe!! sincer, si mie imi vine cateodata.... stiti voi... pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
fratiorul meu e mai mare cu 5 ani ! a implinit in iunie 32...
pai ce sa-i fac daca eu m-am maritat inaintea lui ..
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Nico,
prietena aia de care iti povesteam ieri, care e acu in 8 luni, a laut aspirina Aspenter tot pt coagulare, si 1 data la 2 sapt sau dupa cum era cazul, mergea la Fundeni sa faca screening ....parca asa ii zice.si in fucntie de cum ii ieseau analizel la sange, baga in ea diverse medicamente si vitamine
Never say never!!!
galliciana spune:
intrucat iar o voi sterge de acasa, am deschis, fetelor, un nou capitol,va rog sa nu uitati!!!
pupici la gagici!!!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Lumy_Clt Nico, prietena aia de care iti povesteam ieri, care e acu in 8 luni, a laut aspirina Aspenter tot pt coagulare, si 1 data la 2 sapt sau dupa cum era cazul, mergea la Fundeni sa faca screening ....parca asa ii zice.si in fucntie de cum ii ieseau analizel la sange, baga in ea diverse medicamente si vitamine Never say never!!! |
Exact asa si fina mea (care a nascut azi un baietel de 3,4 kg). Sa inteleg ca voi avea aceeasi soarta?! Dar ce ma fac, ca aici nu exista Fundeni?!
galliciana spune:
sa ii traiasca micutul, sa se bucure de el din tot sufletul!!!
ma gandesc,nico, screening poti face oriunde, nu??
Lumy_Clt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Exact asa si fina mea (care a nascut azi un baietel de 3,4 kg). Sa inteleg ca voi avea aceeasi soarta?! Dar ce ma fac, ca aici nu exista Fundeni?! |
Sa va traiasca finutul!!!
pai se pot face in mai multe locuri, in general in clinici particulare, ea insa a preferat acolo tocmai pt a reduce costurile.
Eh, asta sa fie problema
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui galliciana intrucat iar o voi sterge de acasa, am deschis, fetelor, un nou capitol,va rog sa nu uitati!!! pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
PETRECERE FRUMOASA NASICO!!!!
Never say never!!!