Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Fetelor de 2 zile m chinuie o tuse si am luat cate 2 lingurite /zi de miere cu picaturi de propolis, altceva imi e frica sa iau (Dc mea e in concediu) voi v-ati confruntat cu asa ceva?Nu vreau sa faca rau la bebe...

13+ in asteptarea primaverii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Inaioana, imi pare tare rau -- nu pot sa stiu prin ce treci dar cred ca e foarte dureros. Sa iti dea Dumnezeu putere sa depasesti acest moment si sa nu ii afecteze si pe copilasii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Cum se activeaza pm-ul d l profil? k tot incerc d 1 ora si tot nu imi iese....

13+ in asteptarea primaverii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Am mers si eu la doctor, sa ma asigur ca sarcina e ok -- si este ok!!! Am 13 saptamani conform ecografiei, desi ma asteptam cam cu 4 zile mai putin. Am nimerit un doctor care mi-a placut foarte mult -- il cheama Basile Pascal si mi s-a parut foarte politicos si bine pregatit. A locuit 20 de ani in Germania si a practicat acolo si pot sa spun ca se vede ca stie sa se poarte cu "clientul".

Si eu tot la dl Pascal am ajuns, pt ca medicul meu ginecolog m-a anuntat ca el nu mai face nasteri. Si mie mi s-a parut f politicos, si mi-a palcut ca mi-a raspuns la orice am intrebat cu calm si nu cu termeni de aia de m-as fi uitat crucis. Plus ca mi-a placut mult si clinica: curata, personalul politicos. Ce ma bucur sa aud ca a mai fost o burtica la acelasi medic unde merg si eu

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

floricika imi pare rau de pierderea ta, sper sa.ti revii repede si sa nu renunti , sa nu.ti pierzi speranta

msymo tin pumnii sa vii maine cu vesti bune si distractie placuta la concert

stefanna te inteleg perfect , si eu mananc chestii pe care normal nici in poza nu mi.as fi dorit sa le vad :)

azi am stat pe drumuri, dupa analize, apoi pt ca nu eram eu lamurita cu sangerarile mele si dureri, m.am dus la doctor iar , e totul bine, decolarea aproape nu mai exista, ce s.a vazut ori e foarte mica ori aparatul e de vina, bebe e bine , s.a dublat are 15 mm
eu simt ca va fi fetita, si eu si ivan, de cate ori ii spun lui ivan de fratior ma corecteaza si spune ca e surioara
ma duc sa mai citesc din urma

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

freedelia felicitari pt eco, si sa nu uit it urez de pe acum drum bun sa ajungeti sanatosi

gaby tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

abia acum 1 h am ajuns si eu acasa, am reusit sa citesc ce ati scris azi, si ... stupoare, floricik si inaioana ... sunt mamici de ingerasi. ofofof, cum e viata cateodata, sa va dea DD putere sa va vindecati sufletul ...

12+

Mergi la inceput

ah inaioana, imi pare rau, e foarte dureros !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

lindal ai cartea trimisa pe mail, pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ioanact - multumim frumos!

Marsy-baby - poti sa iei linistita Stodal, e ok in sarcina. L-am luat si eu in ultima sarcina.
Sanatate!

Gata, noi plecam. Nu stiu cine m-a pus sa ma uit la stirile in reluare de la Protv, mi-a rupt inima o tragedie in Cluj.

In fine, sa ne vedem sanatoase!

Mergi la inceput