Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 alina ![]() ![]() ![]() ![]() la multi si fericiti ani si pentru tatal tau. sa il invredniceasca Doamne Doamne sa traiasca multi ani pe pamant si sa fie sanatos si voios si pentru celelalt nepotel sau nepotica ce il va aduce 2010 ![]() ![]() "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 13+*mamica unui fluturas* |
Multumesc!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
Salut!
Azi am facut si eu in sfarsit eco de 7 saptamani, si i-am auzit inimioara lui bb!!
Deci e oficial, si sotul tare fericit. ![]()
Sunt nitel trista insa, din 2 motive: a trebuit sa-mi vand biletul la Madonna, desi il luasem din februarie si chiar imi doream sa merg, dar maine dimineata la 3 dimineata plecam spre Viena.
Ar fi insemnat sa nu dorm deloc, iar eu nu rezist absolut deloc la lipsa de somn. Asa ca l-am dat, or sa-mi povesteasca prietenii cum a fost.
Si apoi mai sunt trista ca tot din lipsa de timp n-am apucat sa-mi pup fetitele inainte de plecare, sunt la bunici pt ca plecam doar eu cu sotul, cu masina. Si azi era si ziua celei mici, o cheama Natalia.
In fine, mi se pune un nod in gat cand ma gandesc
.
Sper sa ajungem si sa ne intoarcem cu bine duminica, stam foarte putin - 2 zile - dar sper sa si ne relaxam, si sa ne intoarcem cu ce cautam.
La Multi Ani tuturor Adrian(e/ilor) si celor cu numele de Natalia!
Azi e ziua mea, a fetitei mele junioare si a mamei. ![]()
V-am pupat si ne auzim duminica seara.
inaioana spune:
Dragele mele, noi o sa iesim de pe lista pentru ca din cauza unei viroze puternice si a febrei, sarcina mea s-a oprit in evolutie.
Va doresc tuturor sarcini usoare ca fulgul si bebelusi perfecti!
Pupici speciali pentru Vladimirescu
, sper ca esti ok acum si astept sa te urmaresc la "Clubul scutecelor"!
danmin spune:
| citat din mesajul lui inaioana Dragele mele, noi o sa iesim de pe lista pentru ca din cauza unei viroze puternice si a febrei, sarcina mea s-a oprit in evolutie. Va doresc tuturor sarcini usoare ca fulgul si bebelusi perfecti! ![]() Pupici speciali pentru Vladimirescu , sper ca esti ok acum si astept sa te urmaresc la "Clubul scutecelor"!![]() |
Offf, imi pare nespus de rau.
Cuvinte...prea putine si prea goale...Iti doresc tot binele din lume si poate ca are DD planul lui...

6+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui andira Azi e ziua mea, a fetitei mele junioare si a mamei. V-am pupat si ne auzim duminica seara. |
Andira
LA MULTI ANI!
, fetitei tale
cat si mamei tale
! Sa fiti sanatoase si fericite!ALBUM
POZE RECENTE
8
ALINA
de
Stefanna spune:
Bai fetelor voi macar aveti pofte decente, insa eu in ingrozitoarea.Sotul imi zice ca eu is gravida da el o sa moara de greata daca ma mai vede pe mine mancand ce mananc.Aseara am avut pofta de mustar... dar nimic altceva si ammancat mustar pe paine.Azi dim am mancat branza sarata cu dulceata de visine.iar acum vreo 2 zile pepene cu paine si ardei iute

Si pe cuvant ca io mereu am avut gusturi din sfera normalului.Cel mai mult si mai mult poftesc la ardei iute, mancat cu orice.Nu ma supara stomacul, dar parca totusi nu as vrea sa imi fac de cap chiar complet.Ma duc sa ma pregatesc ca azi merg la tanti doctor, si sper sa aud inimioara lui junior.
Freedelia sa iei pliculete de smecta si pe avion, ca Doamne fereste de te pocneste stiu tu ce, sa iti dizolvi smecta in apa si sa bei cu guri mici si frecvent ca sa nu te deshidratezi pe avion.
V-am pupi mult fetele
Stefanna mami de fetita si
13+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui inaioana Dragele mele, noi o sa iesim de pe lista pentru ca din cauza unei viroze puternice si a febrei, sarcina mea s-a oprit in evolutie. Va doresc tuturor sarcini usoare ca fulgul si bebelusi perfecti! ![]() |
Off.. si tu.
Imi pare rau!Sa iti ajute Dumnezeu sa treci pestea aceasta pierdere.
Te
cu drag, si sa vii cat de curand cu o noua veste.ALBUM
POZE RECENTE
8
ALINA
de
Stefanna spune:
Inaioana imi paaaaaaaaaaaaare tare rau.Sper sa auzim insa de vesi bune in curand.Imbratisari si pupici si putere multa
Stefanna mami de fetita si
13+
ellanik spune:
Inaioana as putea sa dau copy paste la ceea ce i-am scris Floricikai .Iti doresc sa poti depasi momentul atat din punct de veder fizic cat si psihic.Curaj!
Roxanika nu ma mir .Si eu poftesc la fast food dar imi fac scarba singura gandindu-ma la diverse si renunt.Si-asa am tot bagat cartofi prajiti in casa ...ceea ce eu nu as fi mancat nici fortat.Dar asta e.Las' ca ne facem noi mari.
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
danmin spune:
| citat din mesajul lui Stefanna Bai fetelor voi macar aveti pofte decente, insa eu in ingrozitoarea.Sotul imi zice ca eu is gravida da el o sa moara de greata daca ma mai vede pe mine mancand ce mananc.Aseara am avut pofta de mustar... dar nimic altceva si ammancat mustar pe paine.Azi dim am mancat branza sarata cu dulceata de visine.iar acum vreo 2 zile pepene cu paine si ardei iute ![]() ![]() ![]() Si pe cuvant ca io mereu am avut gusturi din sfera normalului.Cel mai mult si mai mult poftesc la ardei iute, mancat cu orice.Nu ma supara stomacul, dar parca totusi nu as vrea sa imi fac de cap chiar complet.Stefanna mami de fetita si 13+ |
M am amuzat copios citind -poftele tale
Eu mananc intr una usturoi si iaurt. Nu imi lipsesc la nici o masa, dar nici nu ma compar cu tine

toate fetele si sarcini usoare si BB frumosi
6+