Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
ate_09 spune:
hai ca poate te lamuresc eu in legatura cu reteta. Mie medicul ginecolog mi-a facut o reteta simpla...pe care a scris duphaston, elevit si acid folic...fara sa precizeze intradevar nici o cantitate. Dar mi-a spus verbal sa le iau pana vin la urmatorul control (care la mine era dupa o luna).
Apoi cu reteta de la dansul am mers la medicul de familie care mi-a completat o reteta compensata pt duphaston...si medicul de familie mi-a trecut acolo pe reteta compensata si numarul de pastile de care aveam nevoie pt o luna.
asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
Stefanna spune:
Alina, la multi ani tatalui tau...
Selina- sa stii ca mie si acum mi-a ramas gandul la torul acela ce il facusi de ziua sotului tau.
FLORICIKA imbratisari, putere si credinta, ca nu stiu nimic omenesc ce sa te consoleze.

Stefanna mami de fetita si
13+
Lindal spune:
| Citat: |
Nu stiu cat are cutia de duphaston, insa sigur iti spun, ca medicul trebuie sa scrie pe reteta nr exact de pastile care iti trebuie pe o anumita perioada si mai ales sa precizeze cate sa iei pe zi.Imi imaginez deci ca el stie precis cate sint in cutia de duphaston, iar adca tu ai dubii dupa ce le termini de tre sa mai ei sau nu, mai bine il suni, sau iti mai faci o programare.Pupici si numai bine la bebe.La cine mergi in iasi sa te vada?! Stefanna mami de fetita si 13+ |
Cutia de duphaston are 20 pastile, deci mi-ar ajunge doar 1 sapt.
Eu merg la dr. Aursulesei. O sa sun maine sa intreb exact.
Celelalte fete: voua cum v-a dat sa luati?
6+
Lindal spune:
ate_09 multumesc mult pt lamurire. Am sa merg si eu la dr.de fam daca zici ca se da compensat.
6+
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal ate_09 multumesc mult pt lamurire. Am sa merg si eu la dr.de fam daca zici ca se da compensat. 6+ |
mie mi-a dat reteta cu 50% compensare desi am o prietena tot graviduta, iar doctora ei de familie i-a dat compensare 100%.
Oricum daca se poate economisi..catusi de putin si tot conteaza!!! Si-asa platim destule taxe la stat!

asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
ellanik spune:
Floricika ce iti pot spune?Te-as minti daca as spune ca stiu ce e in sufletul tau.Poate ca seamana cu ce am simtit in urma nereusitei FIV.Nimeni si nimic(sunt sigura) nu te poate consola .Trebuie sa plangi,sa te descarci si sa te gandesti ca Dumnezeu asa a vrut si crede-ma eu cred cu taria in ceea ce decide El in ceea ce ne priveste.Este posibil(desi nu stiu cat este de folositor) sa faci o analiza a produsului de conceptie sa vezi care ar fi cauza.Bucura-te la maxim de baietelul tau de care sigur te bucurai si inainte, bucura-te de iubire si incearca sa iti gasesti linistea .Dar repet, descarca-te!Plangi!Urla!Tipa!Tranteste!Sparge ceva!Trebuie sa te eliberezi de stres si tristete pt a o lua de la capat cu speranta ca data viitoare va fi bine.Te imbratisez cu mare drag!
Roxanika, e normal sa ai dureri si intepaturi .Oho !Sa vezi cat e vor mai tine!Eu si acum mai simt intepaturi.Uterul se mareste,bebe creste si isi face loc e ceva normal.Hai fii cumintica si lasa stresul.
MSymo cu tine nu mai vorbesc !Pai se poate mai mamico sa faci din astea?Auzi sa iasa beta super ok si ea tot cu tampenii.Cand s-o face bebe mai mare sa il trimiti la mine sa ii povestesc eu ce zdruli e mamica lui.Hai termina!![]()

Ate treaba cu compensarea e de rasu-plansu.Daca esti salariat iti da 50% dac nu,100% .Cum s-ar zice, si cu banii luati si.....![]()
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
MSymo spune:
Ellanik, nu trage....
. Merci de incurajari. Maine e ziua cea mare...la pranz vin cu vesti!
Va pupic si acum fug catre Madonna, poate imi trece starea asta oribila.
7 +
ellanik spune:
Adika te duci la Madonna?Chiar ca nu mai vorbesc cu tine.
Sa vezi ce dansuri o sa bage bebe.Sa te imbraci bine si sa nu tzopai ca o nebuna la melodia "Like a virgin".Haidi pa!

12+
roxanik09 spune:
Fetele, am facut azi primul beta hcg - are valoarea de 386,28, deci se incadreaza la 4-5 saptamai de amenoree, exact asa cum ar trebui sa fie. Mai fac o dozare vineri ca sa vad daca se dubleaza, atunci ma si linistesc
.
Acum am o pofta nebuna sa mananc cartofi prajiti cu sos tartar. La mine asa se manifesta sarcina asta.. cu o groaza de pofte. Voi aveti ? Ce poftiti ?
Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine!
ellanik spune:
Roxanika eu la 12 zile de la transferul de embrioni(deci inainte cu 2 zile de a veni ciclul teoretic) aveam 185 si in 3 zile aveam 718 cand intrasem deja in a 5-a sapt.Eu zic ca valoarea este foarte buna.Si sa stii ca sunt capul rautatilor si recomand ecografie imediat ce apare un dubiu.Adica eu asa am facut si mi-a fost foarte bine.Ai grija la ce papi.Bea multa apa plata, fructe,evita hrana care te baloneaza pt ca oricum te balonezi in sarcina , evita carnea insuficient preparata si alimentele de provenienta dubioasa.Lactatele trebue sa fie luate de la magazin si nu de la tarani, laptele pasteurizat musai, ouale fierte tari, carnea facuta bine de tot, fructe si legume spalate bine de tot,odihna multa si multa bucurie.Eu m-am uitat si inca ma uit la filme de animatie, Chip si Dale, Donald, Mickey, Tom si Jerry, Mumble, filme de comedie.Hai ca va fi bine!

12+