Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Lindal eu am zis ca ma duc la 8 sapt, si at ma voi duce.
Acum, daca ai ajuns la eco, asta e..astepti pana la 12 sapt ( cu toate ca mi se pare mult), n-ai ce sa faci, ca banuiesc ca nu m dai alti bani pe eco, inainte de 12 sapt.
Lasa, ca trec zilele, intri pe forum, si povestim, si nici nu iti dai seama cand s-au facut 12 sapt.
selina-d ma bucur ca vii cu vesti bune de la eco, si ca bebe e bine (asa sa fie pana la nastere si dupa nastere).
Off...ce situatie, nu e de-ajuns ca tb sa ne dezbracam, m tb sa stai si goala, si in fata dr si asistentelor. Te-au lasat asa goala? Tb sa te dai jos de pe masa si cand reparau becul(culmea ca nici nu au reusit) te urcai inapoi.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ioanact am vazut ca esti din Constanta, te asteptam si la subiectul cu Gravidute de Constanta!

Vad ca s-a deschis capitol nou, ne intalnim acolo, pupici!

Ioana 10+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

O noua fila de poveste...

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaina spune:

Buna fetelor,

Vreau si eu sa fac parte din comunitatea voastra, mi-au placut mult caldura si suportul vostru reciproc si m-au impresionat povestile mamicilor de ingerasi, poate pentru ca mi s-a intamplat si mie la inceput anului trecut sa pierd prima sarcina si a fost cumplit.

acum avem 5 sapt si 2 zile, UM: 23 iulie si DPN catre sfarsitul lui aprilie 2010, cu multe emotii si griji, dar si speranta ca de data asta va fi bine. inca n-am fost la eco, o sa merg pe 2 sept si abia mai am rabdare pana atunci.
sper sa avem impreuna o calatorie frumoasa si completa

Mergi la inceput