Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
stefimic spune:
hi,hi ce haioase sunteti fetelor si nerabdatoare.
mai aveti un picut de rabdare si o sa vedem si micii puisorii care sunt la noi in burtica, abia astept momentul cand fiecare o sa aiba la semnatura carucior roz sau albastru.
eu spre exemplu am aceeasi sarcina ca si prima, asta inseamna ca tot baiat este?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
14+
dayanara spune:
linda deci tu ai 7 saptamani si nu s.a vazut embrionul, msymo e la fel, deci posibil sa se vada dupa 8
selina felicitari pt eco, si eu la fel ca tine am vazut cum pulseaza inima, si mi.au vazut si corpul luteic ii spune aici, totul e ok, insa embrionul are 15 mm la 7 saptamani si un pic, si conform unui link care l.am vazut pe aici, era normal, tie ti.au masurat sacul sau embrionul?
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Zicea cineva aici ca ecografiile ar dauna bebicilor.Nimic mai fals.Este vorba desppre o camera video sa fim seriosi.Acea ecografie care poate dauna este cea Doppler, aceea care ne ajuta sa auzim bataile inimii deoarece ,lasata mai mult de 5 secunde pe tesut si intr-un mod frecvent nu ce vedem noi in fiecare luna incalzeste tesuturile si atunci apar probleme.Credeti-ma.Eu am ramas insarcinata in urma unui FIV si m-am documentat ca sa nu fac lui bb niciun rau .Eu am facut eco asa:
4s si 6 zile- saculet
5 s -saculet +hematom(care e dus)
6s- embrion cu inimioara zvapaiata
7s si 6 zile-embrion in grafic
9s -totul ok
11 s si 6 zile-translucenta nucala +DT
Pana acum atatea eco am facut si iaca bebe (Slava Domnului sper si de aici incolo) e bine.Eu nu am vrut sa stau cu niciun stres niciun dubiu pt ca imi faceam rau.
Cat despre pofte mie mi s-a facut de spanac cu iaurt.
Zicea o fata de aici ca la FIV nesansa de a avea anomalii cromozomiale la fat nu este diferita fata de o sarcina normala decat in cazul in care se face PGD -preinmplantation genetic diagnostic.
Ramonella fara cuvinte!Imi pare tare tare rau!
Spunea o fata ca bebe ii da suturi si am vazut la semnatura ei +12.Se poate sa fi miscat asa de tare?Sa se simta suturile?Imi pare rau ca nu am tinut minte cine zicea.
pt fiecare.
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
selina-d spune:
Dayanara mi-au masurat embrionul. Pe ecran scria 7w0 si nenea a trecut pe foaie 6w6 adica cu o zi mai putin
Acuma o zi in plus sau in minus e fix pix. Si asa copii nu stiu ce scrie in carnet si apar cand au ei chef. 
Mami
7+ si Victor (31.08.2007)
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanik09 ok, Lindal, am inteles. eu chiar nu stiu cand sa ma duc la prima eco si strabat oceanele net-ului sa ma documentez, sa vad cand au fost si au vazut alte fete ceva. din cate am observat, e diferit de la persoana la persoana, de la sarcina la sarcina. unele fete vad chiar la 3-4 saptamani, altele la 5-6 saptamani aud bataile inimii, altele de-abea pe la 10s.. stau ca pe ghimpi, cam intr-o ora jumate vine rezultatul hcg-ului de azi ( cel repetat ). pana atunci ma uit la filmulete cu nasteri naturale, ba in apa, ba pe uscat . 4+ |
Roxi, tu vrei 2 in 1, adica sa si mergi cat mai repede + sa si vezi ceva, la o singura consultatie. Eu zic sa mergi acum, dr. iti poate spune daca sarcina este in uter si daca e prinsa bine si in plus poate iti da si tratament de sustinere, cum mi-a dat si mie, daca zici ca ai avut probleme si de ceva timp incerci sa ramai insarcinata. Apoi iti spune dr. cand sa mai vii pt a vedea si embrionul. Dar nu amana numai din cauza asta.
7+
dayanara spune:
ah da nu de timp ziceam ci de marime, are 1 cm embrionul? ca m.am speriat ca al meu e mic cu 15 mm
dar vad ca in tabel e ok
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
dayanara spune:
m.am zapacit ca ella si eu cu cm si mm, am crezut ca 1 cm e de 100 mm :))))
gata mi.a iesit socoteala, scuze selina ca te.am batut la cap dar ma panicasem
despre eco si eu stiu ca nu dauneaza absolut deloc
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
roxanik09 spune:
Fetele, a venit beta hcg-ul. Miercuri a fost 386, iar azi e 683. Deci a crescut, dar nu s-a dublat... Voua cum vi se pare ?
Eu m-am cam speriat.
4+
ellanik spune:
Roxanika tu crezi ca organismul nostru e ceas elvetian?E super valoarea asa ca ..relax!
Felicitari
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !