Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
danmin spune:
dayanara, ce tare si eu tot maine fac 7 sapt. si eu vroiam sa schimb semnatura de azi, dar...sapt trecuta am schimbat o de vineri.
rabdare...ma intreb daca noi nu avem rabdare de la o zi la alta, ce
ne om face 9 luni??
poopici cu drag pt toate fetele

6+
freedelia spune:
Of, inca o zi cu vesti rele... imi pare rau, Ramo...
Noi astazi plecam -- abia astept si in acelasi timp mi-e o groaza... atatea ore...
Va pup ca avem de impachetat si n-am facut NIMIC.
13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
babyangel spune:
Freedelia..sa ai un zbor usor, fara greturi si peripetii.
Cand ajungi, sa intri sa ne spui doar cum esti, ok?
Dayanara, ce sa zic...am pus dublu fata de cat e recomandat.
Miercuri trec in semestru 2 de sarcina (implinesc 13 s ..deci trec in 14 s)si voi fi mai atenta de acuma..adevarul e ca 2kg le-am pus in concediu, ca na...mi-au trebuit mese multe incluse in bilet..Puteam ewu sa le ratez???
Danmin ai dreptate...nu stiu ce-i cu atata nerabdare de pe acuma...zau asa! Trebuie sa ne potolim![]()
Anca
12+ si mami de
Lucas
CoriMami spune:
Buna fetelor,
eu nu am mai intrat pt ca mi-a fost un rauuu...greata, ameteala , dureri in tot corpul, si toate cred ca mi se trag de la oboseala. 8 ore la servici ma termina.
Luni in schimb voi fi in munti cu ajutorul lui Dumnezeu si sper sa fie totul ok si fara probleme de la servici
.
11S = AZI !
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
ate_09 spune:
Freedelia, drum bun si sa ajungeti cu bine!!!! 
Offf am citit vestile despre ramonella...saptamana asta au fost multe vesti triste 

asteptam un
12+ Doamne ajuta! 
http://athena1509.hi5.com
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
danmin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Of, inca o zi cu vesti rele... imi pare rau, Ramo... Noi astazi plecam -- abia astept si in acelasi timp mi-e o groaza... atatea ore... Va pup ca avem de impachetat si n-am facut NIMIC. 13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006) |
Drum bun si fara greturi.
Ai grija sa iei la tine si Smecta...sa nu ai probleme

6+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui freedelia Of, inca o zi cu vesti rele... imi pare rau, Ramo... Noi astazi plecam -- abia astept si in acelasi timp mi-e o groaza... atatea ore... Va pup ca avem de impachetat si n-am facut NIMIC. 13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006) |
freedelia, sa ai un zbor placut si fara de probleme!!!!! Putereeeee!!!
da un semn cand poti sa stim ca ai aj cu bine!!!!
Drum bun si sanatateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
castelana fericita
8+
dayanara spune:
drum bun freedelia, sa ajungeti cu bine!
mie mi.e greata si vreau sa mananc din salata mea de aseara, dar ivan e alergic la ou si nu pot sa.mi pun sa mananc in fata lui, asa ca ma duc la frigider il deschid si mananc acolo pe vine :))) direct de pe raft, dar asta pana vine el dupa mine, si ma uit la el cu o fata senina cu gura plina sa nu vada ca mananc, e un chin ce sa mai...
ma intreb ce face vladimirescu
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui MSymo Fetelor m-ati facut sa plang cu lacrimi de crocodil si sa inteleg ca exista prietenii virtuale care fac mai muuuult decat orice pe lumea asta. Cand am intrat pe acest forum prima data gandul meu era sa gasesc informatii legate de sarcina in general: analize, eco, doctori..., dar am constatat pe parcurs ca este mai mult decat atat. De aici se nasc nu numai prunci ci si sperante, idei, bucurii, impliniri...si poate, prietenii de-o viata. Ma bucur ca am regasit in voi, in oameni carora nu le-am vazut ochii, un sprijin moral nelimitat si neconditionat si sper ca lectia aceasta de viata sa ramana intiparita in mintea mea multi ani de aici in colo. Si...poate am sa povestesc copilului meu...prin cate am trecut impreuna cu voi...si cate bucurii mi-ati adus. Astazi am iesit de la Tutunaru cu moralul destul de ridicat, nu stiu...a avut un fel de a spune lucrurile...care nu m-a mai facut sa izbucnesc in plans, ci sa accept realitatea asa cum e si sa fiu increzatoare ca va fi bine. Dar...imediat ce am ajuns acasa m-a luat nostalgia si cand am mai citit si randurile voastre....gata, am dat apa la soricei.... Maine merg din nou la Euroclinic sa vad ce spune dr meu si probabil voi mai sta cateva zile pana la interventie. Sincer as vrea sa se intample minunea, dar nu mai am putere sa-mi fac sperante...cum o vrea Domnul! Azi saculetul avea 20 mm, fata de luni cand era de 16 mm...deci creste in ritm normal. De asemenea am facut Bhcg luni - 12800 si miercuri - 16320. Va doresc o seara buna si va pup. 7 + |
Poate exista totusi o speranta, nici nu vreau sa ma gandesc ca bebele nu va aparea!

Ai incredere in Dumnezeu! Ne rugam si noi ca aceasta minune sa apara!

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui andra_s parca imi este si frica sa ma duc la eco sapt viit ![]() va pup si aveti grija de BBi 12+ |
Eu zic sa stai linistita, il afecteaza pe bebe, aceste stari.
Intr-adevar e dureros sa auzim de aceste pierderi.

ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!