Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si am reusit sa incarc si niste poze aici.am avut activitate intensa in weekand,ziua mea de sarbatorit cu pruncii(in sfarsit sanatosi toti),botez,ziua baietelului nasilor,zilele aradului,etc...
si muuulta sanatate strumfilor bolnaviori!
timi nu am primit nici un sms...
si nu stiu cand mai intru

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina.a, ma bucur ca ai scris si ca ai vesti bune. important e ca esti bine fizic!!! ce simpatica e elisa, cum vorbeste ea! si ma bucur ca ai ajuns la concuzia ca DD a fost darnic cu voi, pt ca asa si este. bafta maxima la servici?
chiar de Anya, mai stie cineva ceva? karli? vio? spar ca e totul ok...

musso, va invidiez ca sunteti la mare tot timpu.........ce as vrea si eu, da' uite ca anu' asta n'a fost sa fie!!!!!!

scotoceam pe forum dupa ceva si am gasit niste postari de cand eram gravi in 14 saptamani. doamne ce repede a trecut timpu asta!!vorba alinei, tare as vrea sa-l pot opri pe loc, macar putin!
va pupez pe toate!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele!
Ce faceti voi?
In primul rand LA MULTI ANI ANDICU (esti foarte frumoasa!) SI LA MULTI ANI CATARINA! Scuze ca va urez cu intarziere!
Cristina, multumim mult pentru ambele urari!
Timi (am vazut azi mesajul tau pe blog!) si Georgi(stai si nu te panica...ca de abia azi am intrat si eu pe forum!)nu facem bine deloc! Eu am ajuns ieri la doctor pentru ca de 2 nopti "dorm" (un fel de a spune) in fund sprijinita de perne...pentru ca tusesc pana vomit! Catinca a inceput si ea de 2 zile sa tuseasca...este o viroza care la mine insa s-a complicat cu o reactie alergica inflamatorie la nivelul nasului si gatului foarte puternica. Eu ma indop cu antibiotic (pentru a preveni complicatii la plamani), antialergice (de doua tipuri) si alte medicamente, iar Catinca est inca pe tratament normal...am introdus doar niste sirop Erdomed pentru tusea uscata!Cu alte cuvinte, mini sejurul nostru la mare s-a dus pe apa sambetei si stam si bolim.
Cafera...m-am tinut de cuvant si vei gasi in linkurile de mai jos "dovada"
Cam asta ar fi...
Mai jos aveti doua linkuri cu party-ul
Party 1 si Party 2

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

hello gagici

Euuuuuuuu avusei umpic calcu stricat umpic de vacanta siiiiiii umpic deeeeee nushu cum sa o numesc ''dezobishnuinta de a scrie''??

Am vazut poze multe multe de fetite si baieti ffffff frumosi.Au crescut enorm shtrumfii astia ai nostri .

Eu pe ultima sutica de metrii astept sa vin inca in romania.Ma simt taaaaare nasol ca il despart pe alex de amicii de aici.Ata ete.

La multi ani shtrumfilor sarbatoriti zilele trecute si strumfilor sarbatoriti astazi

aaaaaaaaaa Alina taaaaare mishto ar fi daca ar fi toti doctorii /asistentele la fel ca tine.As merge cu okii inchisi la spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Bine v-am regasit fetelor. Am lipsit o perioada de timp, ca de a venit si timpul nostru sa mergem in concediu. A venit tati si am plecat putin la tara si apoi la mare, unde a fost foarte frumos. Am reusit sa pun poze noi, sper sa va placa.
Acum din pacate s-a dus vacanta, iar tati a plecat, mami a inceput munca, iar printesa se pregateste de cresa. OOOffffffffff, ce greu este.

Vreau si eu sa urez La Multi Ani! tuturor strumfilor. Nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut. Am reusit sa vad ceva poze. Am vazut-o pe Adeluta printesa lui Karli, pe Elisa printesa Alinei, pe Cati printesa Oanei. Ma duc sa mai vad ce pozici mai sunt.

Va pup.

P.S. Brazuca, Carla voi sunteti plecate???
Mami de Matei tu ce mai faci?? Monicabo ce-ti fac printesele??

Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)

poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ptiuuu ce de poze
elisa e superba,in special in poza cu vacuta si cu tricoul..la fel..vedeam pete si pe ea si pe vacuta
oanamada..maiii,sanatatea multa,uiii ce de patanii..auzi,pune si tu poze mai mari cu fii-ta caci eu la dioptrie de 2 si ceva ma cam chiombesc..si zau port ochelari..aaa si am si marit,asta ca sa stii ca am incercat
arahdy,tare finuta copila ta..poze f frumoase,colorate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

ptiuuu ce de poze
elisa e superba,in special in poza cu vacuta si cu tricoul..la fel..vedeam pete si pe ea si pe vacuta
oanamada..maiii,sanatatea multa,uiii ce de patanii..auzi,pune si tu poze mai mari cu fii-ta caci eu la dioptrie de 2 si ceva ma cam chiombesc..si zau port ochelari..aaa si am si marit,asta ca sa stii ca am incercat

georgiana,mamica de mihnea

Tu si sotu' ce mi-ati zis sa le maresc. Diseara cand ma intorc de la concert..le maresc!

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Citat:
citat din mesajul lui musso17

ptiuuu ce de poze

georgiana,mamica de mihnea

Tu si sotu' ce mi-ati zis sa le maresc. Diseara cand ma intorc de la concert..le maresc!

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

E mai bine asa?

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

da,da..bun asa,alta viata...auzi oana,ce concert..maiii eu ma inverzesc de invidie si nu ma prinde...toata tara se duce la concert?!!,mai putin eu si alina...chiar sufar,io ma duc acum sa scot copilul in imbulzeala din mamaia si sa ma calc pe bataturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Musso,lasa ca si eu stau acasa,oricum nu m-as fi dus,nu prea le am eu cu muzica...Iosua e mai bine,fara antibiotic,l-am dat cu albastru metilen in gat,antitermice,osccilo si septilin,prin nas cu de toate si aerosol....Acum a inceput Aaron,asta noapte a facut urat,am inceput si la el cu sinupret,vibrocil,aerosol,etc....speram sa scapam fara antibiotic...insa sunt cam dezamagita,daca am inceput de pe acum sigur cand se intoarce dr din concendoiu mergem la operatie...

Alinaspor la invatat ,lasa ca in curand o sa fii cea mai tare dr.

Ardhy,ma bucur ca ai mai scris

Ioana ai fost tare activa in perioada aceasta

Mergi la inceput