Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Multam mult fetele pentru informatii, sa vedem ce alegem....
Tecky nu stiu sigur, socrii pleaca iar la tara, ziceam ca nu mai mergem si noi, sotul ar vrea, ba as luat ardei sa-i coc acolo ca vinete am copt deja.....cumnata merge la o nunta aici in Bucuresti vrea sa o ajut la aranjat....ufff nu stiu sigur si ma oftiiiic...
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Anko da ce dulce a fost fi'ta la party! Frumos a aranjat-o la perisor!
Am fugit, s-au trezit piticii.....
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Didi81 spune:
Am patit-o si noi
, Aida are febra 38.8! Am chemat salvarea, a venit un mosulet destul de simpatic in general, si ne-a zis ca ar fi rosu in gat. Eu sunt cam sceptica (si imi amintesc de Boti cu red in the neck) pt ca nu s-a intamplat nimic deosebit in ultimul timp, doar vaccinul priorix acum 8 zile... de la ce sa fie oare?
In rest Aida e vesela si vioaie, mananca bine.
Ne-a prescris augmentin si supozitor pt febra.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
gallyb spune:
Am pus poze de pe Valea Argesului si Balea. Le gasiti pe picasa.
ANKA frumos a fost la party...
DIDI poate sa fie reactie la vaccin, daca ai facut acum ROR, reactiilt apar intre 5 si 8 zile. Eu nu i-as da augmentin. Daca ai luat temperatura in fundulet ai scazut 4 unitati?
Didi81 spune:
gallyb, am uitat sa mentionez, 38.8 e in fundulet fara sa scad, deci ar fi ceva mai putin realitate, un 38.3-38.4. deocamdata i-am dat sirop eferalgan... ma rog, cat o fi inghitit din el ca mai mult a scuipat.
EDIT: da vad ca in sfarsit a inceput sa transpire si parca nu mai arde asa.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
map spune:
Dragi mamici si pepenasi,sunt luni de zile de cand iar nu am mai dat nici un smen de viata. Uram din tot sufletul la multian sanatosi, frumosi si cat mai voiasi tuturor pepenasilor care au implinit un anisor.
Daca va mai aduceti aminte de noi stiti ca Luca al meu era pepenoil din bostan. Si inca mai este un urias de copil, dar tare vesel si cumintel. Ultima data va povesteam de terapiile pe care le faceam. Ei bine dupa o luna de Vojta am renuntat si la indemnul neurologului ne-am reapucat de Bobath. Neurologul considera la vremea respectiva ca Luca care atunci la un an nici nu se punea prea des in fundulet si nici nu incerca sa se ridice, avea ceva probleme de motorica fina. Ne-a sugerat un RMN la caput si am primit programare pe 31 august. Adica luni mergem la spital cu Luca. Intee timp insa lucrurile s-au schimbat, asezatul sg in fundulet a devenit o bagatela, incearca sa se ridice dar are de luptat cu inaintimea si greutatea. Fizioterapeutii spun ca nu-i un copil gras dar unul puternic. Acum eu ce sa va zic este greau ca naiba si abia astept sa mearga ca-i greu de carat
Am sta mult sa ma gdesc daca mai are acum rost sa facem sau nu RMN si pana la urma am decis sa merg sa-l fac, sa stiu clar ca nu este nimic, ca poate doar este el un pic mai tarzior. CAsca nu o mai poarta de cateva saptamani bune, caputul a mai ramas stamb dar cu parul acum nu prea se mai vede.
LUca este un mare nazdravan, cauta in toate sertarele. Cu mersul in 4 labe inca nu-i bun prieten dar merge amestecat, cand saltat cand in 4 labe. Il adora pe fratele lui, ma topesc de drag cand ii vad cum se joaca si se iau in brate.
Am avut o vara nebuna, programari una dupa alta dar am ajun si la mare o saptamana.
Pentru cine are rabdare aici is cateva din pozele pe care am mai apucat sa le descarc.
http://s185.photobucket.com/albums/x216/modaro_photos/
i-am pacalit pe ceimici sa stea un pic sg sa se joace cu niste clesti de rufe dar Luca ii roade si s-a cam inecat asa ca fug repede la ei pana nu face vreo boacana.
Multi pupici si promit sa revin sa va dau de veste ce rezultat primim de la RMN.
ankalaura spune:
Revenit cu poze de la Constanta Aquamagic Mamaia, Circul Medrano, Microrezervatia, delfinariu (ei, cat vedeti bazinelul ala cu gard, atata era totul, si coltul ala cu cei doi lei de mare si gata, cum va zisesem...), cateva poze la debarcader in spate la City Mall, cateva poze in parc la pitici.
monalac spune:
la multi ani raul!sa cresti mare si sanatos!
VIO,ma bucur ca sotul n are meningita..of,cred ca v ati speriat rau...
DIDI,insanatosire grabnica aidutei!si eu zic sa nu i dai antibiotic.
AM vazut pozele ankai,frate,cele 2 fete sunt 2 minuni,imi place tare poza aia in care sunt imbracate la fel...tare misto i a facut parul elizei la party.cam cat costa o aniversare la mc?
iar erika mi se pare inalta,codrin cred ca e mai marunt decat ea..
si pozele de la circ sunt super,cris le a vazut si era incantat.a venit si la noi un circ saptamana trecuta,dar n a avut decat niste caini si un cangur...
multumesc pt lamuriri,anka...as fi vrut sa vin si eu,dar sa vad ce zice sotul,ca daca el face naveta la bucuresti,i s a cam acrit sa mearga pe drum,plus ca sambata sau duminica au zis nasii ca vin pe la noi[ei stau in buc si nu i am mai vazut de la mot]
monica,SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTUL BINE CU RMN UL.
ATAT DE MULT VOIAM SA VIN LA INTALNIRE,CA AM TOT VISAT CA NE AM INTALNIT..