Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:
Raul de oanasm 
Radu Mihai de Serenity90
Theona 
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
sursula spune:
VENIM SI NOI LA INTALNIRE!!!
VIO-imi pare rau pt sot,sper sa fie totul bine!Curaj!
GINI-noi ne-am mutat langa parcul Tineretului.Asa ca, va asteptam pe aici pt incurajare la mers 

Pt FUNDULET-dupa cum s-a mai zis pe aici ,eu recomand Sudocrem.
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Tecky spune:
La multi ani pepenasilor:Raul de oanasm si Radu Mihai de Serenity90
Violeta sanatate multa sotului!
Sursula ce ma bucur ca veniti la intalnire.
Annababy cum a fost la concert?
Fug sa-mi termin treaba sa o scot pe Ralu in parc,v-am pupat si nu uitati:INTALNIRE DUMINICA ORA 11 PARC HERASTRAU!![]()
bufi spune:
Moni_or si Boticela va recomand ELIDEL. Este fffffffffffff bun, dar de folosit asa: sa-i dati cu elidel seara la culcare sa-si revina pielea peste noapte si eventual si dimineata...intr-un strat subtire si in timpul zilei eu ii dau cu crema de la SebaMed.
Eu cu Ioana nu am avut probleme decat o singura data...si asta pt ca a uitat bunica sa o dea cu crema cand a schimbat-o...
Oricum o spal de fiecare data cand ii schimb scutecul si dupa o mai sterg si cu discuri cu ser fiziologic...ne mai jucam putin sa se usuce bine si totul este ok
Despre Elidel parerile sunt impartite, mai cititi si voi pe net si oricum trb folosit doar cand pielea este iritata.
Ioana s-a impacat bine cu crema de la Bioderma ABC DERM, insa nu am mai gasit-o prin farmacii si atunci am schimbat-o cu cea de la SebaMed...am incercat tot ce se poate si nu i-a mers bine cu ele.
Bufi
mcoca spune:
TRaiasca intalneala, ca asa s-a mai animat forumu' :))).
Vio, multa sanatate sotului.
Aseara am venit pe la noi niste buni prieteni care au plecat in Australia. Nu i-am vazut de 4 ani. A fost asa de emotionant si extraordinar in acelasi timp.
Vicky si Printzesone
flo1980 spune:
Cu mii de scuze pentru omitere urez si lui
Andrei Daniel de andrey2008
... o copilarie frumoasa si fericita!
flo1980 spune:
Offf Vio saper sa vii cu vesti bune, ne
Boti, Moni
sa treaca iritatia cat mai repede!
Moni_or
Si lui Alex i-au dat masele inainte sa iasa toti incisivii si e bine merci acum....
flo1980 spune:
Ufff parca mai vroiam sa scriu ceva dar gata pauza 
O zi buna!
mcoca spune:
Boti, Moni 
sa treaca repede. Eu am folosit Dermocuivre cu succes, dar nu am avut totusi nu stiu ce probleme ...
Vicky si Printzesone