Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna seara, burtici!

Am intrat o fuguta, ca sa va dau de veste, ca prea m-ati asteptat cu majorete, azi, toata ziua! Lucru pentru care nu pot decat sa va multumesc si sa va spun ca m-a emotionat maxim...vorba lu'....nu stiu cine de prin show-bizz-ul nostru

intai si intai, sa va uitati pe ultimile doua pozuci si apoi, va zic asa:
- 1442 gr +,- 211 gr
- varsta 29s 5z (deci, mai mare decat dupa um, ceea ce ma duce cu dpn-ul pe 5.11)
- 126 bpm
- placenta anterioara, grad II
in rest, valori si activitate normala....

va pupicesc, ma duc la somnel, ca mai am o ora si jumate de sarbatorit in bratzic cu al meu hazband, cei 3 ani de legalitate (si acum, vorba aia, sarbatorim in 3 )
, NB!

ps. n-a putut dna dr sa ma ia din fata, ca iar stateam cu poponeata in sus si cu capsorul intre manusse...abia abia ce mi-a furat un profil, dupa ce a rontait mami o cioco' mica

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pffuuuu - mai fetelor dar aveti un randament. Am treaba multa si nu mai apuc sa intru de la servici. Iar acasa seara imi ia cel putin o ora sa va citesc. Ce viteza aveti la degetzele

Mi-am facut si eu analizele - mi-a iesit calciul sub limita normala si la fel proteinele totale de ma intreba doctorita cand am sunat-o; "Da' nu mancati carne? BA DAAA!" Of. In sfarsit o sa incerc sa bag mai multe lactate si carne in mine. Si mi-a marit doza de prenatale - una pe zi in loc de una la 2 zile.

Maine implinim 28 de saptm si respectiv trecem si noi in saptamana 29 - pe de-o parte nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, pe de alta parte nu mai am rabdare sa-mi tin puiul in brate.

Va pup pe toate.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Kreliutzo, s-a descurcat de minune fotografa voastra. Ce bine i se vede mutrita din profil . Si o saptamana avans, uauh...meritati amandoi .
Sa inteleg ca azi e aniversarea voastra???
Atunci hai fata mea sa ciocnim si noi pt voi un paharel de ceva bun si sa va lasam sa va retrageti in 3, ! La cat mai multe aniversari pline de bucurii!

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

si eu abia astept sa treaca timpul mai repede dar pe alta parte ma gandesc cum o sa reactioneze Andrei ca o sa mai avem un bebe in casa si nu o sa mai fie el bebelein privinta asta sunt un pic cam ingrijorata pt el ma tem sa nu aiba o reactie negativa si sa se simta a nimanui noi o sa ii oferin aceeasi atentie si dragoste cum a fost si pana acum dar stiti cum sunt copii.

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

KRELIA am vazut si eu puiutul mic, sa iti traiasca si sa fiti amandoi sanatosi

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

eu acum ascult melodia acre ii palce lui bebika si el "danseaza"pe acolo

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Buna seara, burtici!

Am intrat o fuguta, ca sa va dau de veste, ca prea m-ati asteptat cu majorete, azi, toata ziua! Lucru pentru care nu pot decat sa va multumesc si sa va spun ca m-a emotionat maxim...vorba lu'....nu stiu cine de prin show-bizz-ul nostru

intai si intai, sa va uitati pe ultimile doua pozuci si apoi, va zic asa:
- 1442 gr +,- 211 gr
- varsta 29s 5z (deci, mai mare decat dupa um, ceea ce ma duce cu dpn-ul pe 5.11)
- 126 bpm
- placenta anterioara, grad II
in rest, valori si activitate normala....

va pupicesc, ma duc la somnel, ca mai am o ora si jumate de sarbatorit in bratzic cu al meu hazband, cei 3 ani de legalitate (si acum, vorba aia, sarbatorim in 3 )
, NB!

ps. n-a putut dna dr sa ma ia din fata, ca iar stateam cu poponeata in sus si cu capsorul intre manusse...abia abia ce mi-a furat un profil, dupa ce a rontait mami o cioco' mica

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Doamne ajuta...o sa fie bine...micutul e bine...

Si sa va ahjute DD sa sarbatoriti si 33 ani impreuna..dar atunci in mai multi..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bravo KRELIA!
Ma bucur mult pentru voi.Ce scump e bebe Rares,abia astept si eu sa il vad pe al meu bebe X poimaine.
Multi ani de casnicie fericiti!

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliseiav

Buna seara fetele, sunt Eli, viitoare mamica de fetita, ma primiti si pe mina in grupul vostru?

BUN VENIT
asteptam si celelalte date sa te treaca fetele in listuta

25+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

fetele cateodata ma ia asa niste calduri/fierbanteli dupa cap cam in zona umerilor de la ce o fi,e doar pe moment ca trece dupa aceea.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput