Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
Lumi_Richard spune:
Roxyaly,super link-ul!
Miany, iti dai seama ca asa va fi si la noi...si tu esti inaintea mea si voi astepta vesti de la tine tremurand de emotie!
Dankutza, noi am incercat de cateva ori,dar am esuat de fiecare data! De cate ori incerca Richard sa-si puna urechea pe burta, mai si vb cu ea, jucausa mea incepea sa dea din picioare, sa-i dea "suturi" la ureche...si incepeam sa radem si ...gata cu ascultatul!
Referitor la cum te simti tu acum,da, cred ca toate am trecut prin acele stari....unele mai mult,altele mai putin ( tinand cont de faptul ca unele am mai avut problemute). E normal si extraordinar sa ai energia aia debordanta, optimismul molipsitor,specifice trimestrului al doilea...si...faptul ca ai inceput sa uiti, e normal si asta!!!
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Lumi_Richard spune:
Va pupacesc pe toate, acum fug la culcare, e cam tarziu la mine....
Palavrageala placuta si somnic dulce va doresc de pe acum ( fiti mai vorbarete, sa am cu ce ma delecta dimineata, la cafeluta)!
Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Andrecluj spune:
Lumi Mai e la sept-oct o viitoare mamica in aceeasi situatie, imi da foarte mult curaj, ea acum e in saptamana 37. Miany, in Piata Flora, in spate, este un mic magazin de pui si langa, deschide la 10 si e o vanzatoare draguta. Tu cum vii de la tine dai direct in spatele pietii, ramane doar sa il gasesti, are hainutze de copii in vitrina. 25 + Chiara Ada
dienutze spune:
Fetelor, am mai zis, dar nu cred ca ati citit atunci.
Pt carcei luati magneziu cu b6, la mine a avut efect super, a fost recomandat de medicul gine.
Dankutza, ma bucur ca esti ok, f bine, sa tii minte momentele astea, chiar sunt superbe! Eu mi-am facut un seif in creier pt momente ca astea!
26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
Mussica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Am scris aceste lucruri pentru ca asta simt. SI imi place sa imi impart aceste sentimente cu voi. Si voi sunteti ca mine, sau ati fost ca mine la "varsta" mea, 23+? Aveti energie ca dupa RedBull? Cadeti in melancolie? Vedeti totul in roz? 23+ moi si Cezara Maria Ce pot sa-ti spun eu, este ca pana acum este perioada in care ma simt cel mai bine (primele 3 luni mi-a fost mai rau). Chiar si apoi am avut mici probleme cu ameteli, gust metalic, oboseala, dar de cand am inceput sa iau Tardyferon totul merge brici: enegie, chef de viata , dar cel mai mult imi doresc sa intru in prenatal si sa scap de stressul de la serviciu |
24 saptamani
Katyuscha21 spune:
buna fetele am aparut si eu pe aici.
ROXYALY am vazut si eu link-ul ft interesant
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Mussica spune:
Vroiam sa va mai intreb ceva.
Am vazut ca multe gravidutze incearca sa vina cat mai mult la servici in apropierea DPN-ului. Nu inteleg de ce se intampla acest lucru avand in vedere ca indiferent cat iti iei concediul prenatal, perioada maxima a concediul pentru cresterea micutului este de maxim pana in ziua in care acesta implineste 2 ani?
24 saptamani
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Lumi Mai e la sept-oct o viitoare mamica in aceeasi situatie, imi da foarte mult curaj, ea acum e in saptamana 37. Miany, in Piata Flora, in spate, este un mic magazin de pui si langa, deschide la 10 si e o vanzatoare draguta. Tu cum vii de la tine dai direct in spatele pietii, ramane doar sa il gasesti, are hainutze de copii in vitrina. 25 + Chiara Ada ms mult ,esti o draguta |
miany
29+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
citat din mesajul lui Mussica Vroiam sa va mai intreb ceva. Am vazut ca multe gravidutze incearca sa vina cat mai mult la servici in apropierea DPN-ului. Nu inteleg de ce se intampla acest lucru avand in vedere ca indiferent cat iti iei concediul prenatal, perioada maxima a concediul pentru cresterea micutului este de maxim pana in ziua in care acesta implineste 2 ani? 24 saptamani |
Poate de spaima de a sta intruna in casa .
monis 29
acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
LAURA G am primit no-spa-ul.
MULTUMESC DIN SUFLETESTI O SUPER SCUMPA
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!