Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lavinia, sa-ti zic ce fac eu sa previn carceii (cat se poate, pentru ca nu reusesc mereu sa-i previn). Cand sunt intinsa in pat, de cate ori imi aduc aminte imi intind muschii picioarelor, respectiv trag degetele de la picioare spre fata - sper ca se intelege, habar n-am cum altfel sa explic Fac asta mai ales inainte sa-mi schimb pozitia. Mi s-a intamplat sa schimb pozitia fara sa fac exercitiul asta si sa mi se puna un carcel crunt. Acum nu stiu daca o fac de fiecare data, dar cred ca a devenit un reflex si chiar daca sunt adormita, imi dau seama s-o fac. Si e bine sa facem intinderi si in timpul zilei - de ex stai in fata unui perete, pui mainile pe perete (ca si cum ai vrea sa faci o flotare) si te lasi pe maini (ca la o flotare) astfel incat sa vii in unghi de vreo 30 de grade cred cu peretele. Faci asta de cateva ori, pt a intinde muschii picioarelor (mai ales gemenii).

Simona, nu stiu cand voi ramane acasa... Eu oricum n-o sa intru in prenatal, ci pur si simplu o sa-mi dau demisia. N-am alta varianta. Eu as vrea s-o fac acum, dar e f greu financiar, asa ca voi mai lucra probabil luna septembrie. Chiar nu vreau mai mult, dar sa vedem.

Luni am facut testul de toleranta la glucoza (cel de o ora) si n-a iesit bine... M-au sunat acum de la dr. Trebuie sa ma duc maine la 7 dimineata sa-l fac pe cel de 3 ore. Deocamdata nu inseamna ca am diabet gestational, dar e posibil. Cel de o ora nu se face pe stomacul gol, dar pt cel de 3 ore trebuie sa 'tin post' 12 ore inainte de test. Au zis ca am voie apa si atat.

Christinam, bine ai venit din vacanta! Si la noi se masoara uterul, dar am citit ca nu e f concludent, asa ca stai cuminte si nu te stresa prea rau. Sigur e totul bine!

Krelia, asteptam vesti

Va pe toate!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fetele! am revenit si eu..am probleme cu netul de la amiaza...traiasca wireless-ul!
Ma duc sa citesc din urma si revin...

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

hai Krelia

Asteptam vesti!!!!

Doame fetele cand citesc si eu la sept-oct ma ia cu emotii.asa o sa stam si noi cu sufletul la gura cand vom incepe cu nascutul .mai avem putin ca tre sa ne creasca bb-ii mari.

26+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Christinam bine ai revenit!Asa cum au zis si fetele ,cred ca nu e foarte relevanta masuratoarea !Multa sanatate!
Andre daca nu te deranjeaza ,mai imi spui o data unde e magazinul asta..ca mi-e cam lene sa caut in spate si nu mai tin minte....mea culpa
Siminapoate ti-au mai rspuns si fetele (nu am reusit sa citesc tot)eu il simt pe bebe ca loveste in dreapta sus (sub coaste) si niste mici gadilituri undeva in zona buricului (mai jos putin)..si eu cred ca s-a intors acu o saptamana ,cand am avut dureri de burta toata ziua..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:



Cristinam, nu-mi fac prea multe griji pt mine, chiar de ar fi sa am diabet gestational...va fi un chin in plus, bineinteles, dar stiu ca va fi doar pe perioada sarcinii....in scimb, imi fac griji pt bebitza...

Avem zborul pe 8 Sept ( Tokyo- Viena), vom sta o noapte acolo, apoi, pe 9 Sept Viena- Iasi. Pot calatori cu Austrian Airlines pana la 32 sapt, cu recomandare de la medic,bineinteles. Sunt obisnuita cu zborurile lungi...va fi a treia oara cand vin in Romania anul asta, doar ca e foarte obositor...amortesti, te dor toate oasele, se umfla rau piciorele...Cand ne-am intors din Romania in Iulie, am venit cu Business Class, a fost super comod (si tot am avut contractii), dar acum...nu ne mai permitem BC, asa ca voi intepeni pe scaunul ala si stiu ca trebuie sa ma misc.... Dupa toate problemele pe care le-am avut cu sarcina, cred ca bebetza mea e o lupatoare si va sta cumintica acolo, cum a stat si pana acum!

Te inteleg perfect ca esti ingrijorata si cred ca ai facut foarte bine sa-ti faci programare la ecografie. Cred ca vei avea rezultate foarte bune, dar stiu ca ai nevoie de confirmarea unui specialist, sa te linistesti. Si o sa-ti mai si vezi bebitza!!!!

Andre, pai dupa atatea luni de plangaceala, crezi ca mai avem sanse sa revenim la normal?
Chiar se discuta despre cat de curajoasa esti tu, cum stai tu "condamnata" de atata timp....trebuiesti declarata "graviduta eroina a odiseei Nov-Dec"....am avut si eu "condamnare" la orizontala,dar nu atat de mult timp....esti un exemplu pt toate gravidutele!


Intr-adevar, e incredibila atmosfera de la Sept-Oct,sunt superbe fetele de acolo, dar sunt sigura ca si la noi va fi la fel!





Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise


http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard



Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:



LauraG, imi pare foarte rau sa aud ca ti-a iesit rau testul...eu am facut deja testul de 3 ore, astept rezultatele....

In legatura cu exercitiile pt carcei, am facut ceva de genul asta la orele de ioga....incerci sa "aduci" degetele de la picioare spre tine, apoi incerci sa le indoi in interior ca si cum ai vrea sa apuci un obiect...nu fortati prea mult de la inceput,ca s-ar putea sa va apuce carceii. Apoi incercati sa departati degetele de la picioare (nici aici nu trebuie sa fortati de la inceput). Incercati toate operatiunile de mai multe ori pe zi.

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise


http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi,Andre si eu am tras cu ochiul la sept-oct..intr-adevar e asa emotionant ce se intampla acolo,cat sunt de unite fetele...M-am "cantat" si eu cand am vazut atatea nasteri si atmosfera care e ...Doamne,fetelor nu mai avem mult nici noi! Incep si eu sa experimentez tot felul de stri contradictorii..

Apropo de "carcei" incep sa apara si la mine ( de dimineata mi-a dat batai de cap unul..si acu ma doare gamba cum mi-am intins brusc piciorul).Mie mi-a zis dr.ca pot sa iau Magne-B6 ,ajuta si la contractii ,daca sunt..Monis avea dreptate sunt mai degraba de la lipsa de Mg..
Eu mananc miez de nuca si asta are mult MG..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Am urmarit documentarul www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A&feature=related" target="_blank">acesta si aici spune ca de la 26 de saptamani pulsul fatului poate fi auzit lipind urechea de abdomenul mamei. Tati va putea stii sigur ca e bebe pentru ca are mai multe batai pe minut decat mami.
Fetele mai "mari", 26+, va rog sa puneti pe tatici de fulgusori sa traga cu urechea la bebe. Sunt tare curioasa daca e adevarat. Sper sa se auda intr-adevar inimioara lui bebe.

Multumesc fetelor care au pus carticele pe contul comun. Saru'mana.

Va rog sa imi treceti si mie pe prima pagina numele fetitei mele: Cezara Maria.

Eu am inceput munca de luni si intentionez sa ma duc cat pot. Ideea e ca am o energie... mama-mama. Imi vine sa alerg pe scari. Clasa mea e la etajul 3 si urc si cobor, si culmea, nu obosesc. Nu stiu de unde am atata enrgie. Nu beau cafea, nu fumez, mai scap in Cola. SI parca nici nu mai mananc ca inainte. Mi se pare ca mananc mai putin decat un om slab, si asta e ciudat pt o supraponderala. Macar de nu as mai lua in greutate prea mult. Mananc mai putin de jumatate din portia unui om normal. COlegele care ma stiu gravida, imi spun ca nu vreau sa ma ingras. Eu mananc cat imi ajunge. Ce bine ar fi sa ma tina asa!
Problema mea este ca atunci cand incepe sa miste Cezarica in timpul sedintelor, la revedere, mintea mea e plecata. Parca intru intr-o lume stiuta doar de mine. Ma uit la ceilalti ca la profani. Nimeni nu stie/intelege ce mi se intampla in momentul acela. Este momentul meu si a lui Cezarica. Moment pe care nu mi-l poate lua nimeni si pe care nu-l sesizeaza nimeni. Nu mai aud nimic in jur, nici nu respir prea tare. Vreau sa simt fiecare miscare, cu fiecare por.
M-am facut de cacao la una dintre sedinte, cand nu am ascultat ce task ni s-a dat si eram total pe dinafara. A venit omul sa imi explice ca la prostii. Credea ca am uitat engleza pe parcursul verii. Mi-a explicat individual si am facut ce trebuie. Oricum, momentul de balet a fost sublim.
Nimic nu ma enerveaza, ceea ce e foarte ciudat la mine. SUnt ca un vulcan de obicei. Vad numai frumos in jurul meu. Numai floricele, fluturasi. Ce sa mai? E primavara in sufletul meu. Dar, parca nu sunt prea bine ancorata in realitate. Si am inceput sa uit.

Am scris aceste lucruri pentru ca asta simt. SI imi place sa imi impart aceste sentimente cu voi. Si voi sunteti ca mine, sau ati fost ca mine la "varsta" mea, 23+? Aveti energie ca dupa RedBull? Cadeti in melancolie? Vedeti totul in roz?


23+ moi si Cezara Maria


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am scris aceste lucruri pentru ca asta simt. SI imi place sa imi impart aceste sentimente cu voi. Si voi sunteti ca mine, sau ati fost ca mine la "varsta" mea, 23+? Aveti energie ca dupa RedBull? Cadeti in melancolie? Vedeti totul in roz?


Ai numele pus
Ce frumos povestesti tu . Asa am fost si eu, plina-plina de energie si cu o stare absolut zen. Si eu sunt destul de plina de adrenalina... si ramasese undeva pierduta. Bucura-te la maxim ca asta e varful sarcinii dpdv al energiei

monis 29
acum si cu poze

Mergi la inceput