Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata!!!

In primul rand vreau sa ii urez MONICAI inca odata bafta pe azi!!! Si suntem toate alaturi de ea!

Ralukbafta pe azi la control!

Mangamultumim pt informatiile puse pe contul comun...sunt sigura ca ti-a trebuit multa rabdare pana le-ai pus toate

Alexfelicitari pt vestile bune legate de bebelina!

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

neata fetele

de ieri suntem si noi in formatie completa si este tare tare bine.
stefan este ok, mananca titi de la mami si doarme, adina mai maraie pe langa el sa se trezeasca sa se joace cu ea... inca nu poate intelege ca e prea mic, dar incet incet ne obisnuim.
va multumesc din suflet pentru toata galeria facuta, o sa incerc sa gasesc capitolul respectiv sa mai recuperez cate ceva dar nu cred ca voi reusi sa citesc tot.

Felicitari Raluca pentru bb mancacios si dormicios. Asa imi doresc si eu sa fie Victoras al meu. Cred ca tie ti-a fost mai usor fiind al doilea copil, stii deja sa alaptezi, sa-i faci baita, etc, insa sper ca instinctul meu sa ma ajute sa fac mereu ceea ce este bine pentru copil.
Ref la gelozia primului nascut, o sa vezi ca o sa iti puna fel si fel de intrebari ciudate, cum imi povestea o prietena, zice " Ce e mai important mami, sa imi beau eu laptele mai intai sau sa il bea BB?"

Sunt convinsa ca vei avea o multime de astfel de situatii, care sa te amuze dupa ceva timp (ca pe moment te ia prin surprindere)
Dar eu cred ca asta face parte din farmecul de a fi mama!

Te si mult succes iti doresc!

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monica, Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi azi!Techila nu stim cum se simte? 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:

neata fetele

stefan este ok, mananca titi de la mami si doarme, adina mai maraie pe langa el sa se trezeasca sa se joace cu ea... inca nu poate intelege ca e prea mic, dar incet incet ne obisnuim.
va multumesc din suflet pentru toata galeria facuta, o sa incerc sa gasesc capitolul respectiv sa mai recuperez cate ceva dar nu cred ca voi reusi sa citesc tot.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Raluca felicitari pt reunire si bb mancacios,
daca nu este prea mult pot sa te rog sa ne mai povestesti despre ce zice Adina referitor la bb? Ma gandesc uneori cu groaza pt ca Ramaona a fost rasfata familiei pana acum si stiu ca voi avea de lucru cu ea cand vine bb.

Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:

neata fetele

si pt ca m-am intors intr-o zi f speciala pentru o prietena draga fac si eu galerie cu voi
Monica
bb Dragos
Nastere si recuparare usoara si multa multa sanatate.

o zi frumoasa va doresc

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Welcome home!!! Ce frumos sa fiti toti 4 acasuta!

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Bun venit acasa Raluca! Si eu sunt curioasa cum o sa se comporte primul nascut cu bobo.
Ati vazut-o si pe Techila ce fata luminoasa avea dupa nastere?
Cristina, nu stiu cum ai reusit sa faci tu curatenie la 37 de saptamani ca eu la 34 nu mai pot sa dau cu mopul ca ma apuca contractiile nedureroase.

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Multumim Manga pentru materialele trimise, o sa intru si eu sa le citesc imediat ce termin din treaba prin casa. (Am inceput si eu sa fac ordine in dulapurile de la bucatarie si sa iau la mana toate vasele si sa le frec)

Madalina vad ca si tu ai azi zi de harnicie, asa ca iti doresc sa ai spor!

Sabina si Mihaela eu sper sa va mai ganditi si sa nu ne parasiti chiar acum la spartul targului, vorba aia, mai avem putin si nastem. Ar fi mare pacat sa dati cu piciorul la toate fetele care v-au indragit de pe aici (incluisiv eu ) doar din cauza unei dispute cu una sau cateva dintre forumiste. Noi celelelate suntem mai multe si in democratie majoritatea castiga, nu? (asta am spus-o sa va inveselsc, stiu, am eu un umor mai greu de inteles..dar deh, batem saua ca sa priceapa iapa ..hehehe)
Eu cred ca cel mai elegant ar fi sa ne dam mana cu totii, sa ne cerem scuze pentru vorbe aruncate in vant si sa ne vedem in continuare de odiseea noastra pentru care ne-am adunat aici. Si, cel mai important, sa ne promitem ca nu mai luam personal nici un mesaj care nu ne-a fost direct adresat. Cred ca de aici a luat-o razna toata situatia.
Asta ar fi dorinta mea, eu incerc mereu sa impac pe toata lumea, nici mie nu imi place tensiunea si nu imi face placere sa asist la discutii referitoare la orgolii jignite.

Techila dragutza ateptam noutati de la tine, cum sunt bb-ii, mananca bine? Tu te simti ok? Te-ai sculat din pat? Daca da, cum a fost? Durerea ma refer..
Pupici multe pentru mamici curajoase si bebei dolofani!

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor cred ca e o situatie foarte provocatoare asta cu bebelusul numarul 2.
Pe langa toate explicatiile care trebuie date in mod normal, ca sa inteleaga si ei pe intelesul lor se adauga acum si noul bebelus.....cred ca este oarecum dificil si delicat DAR atat de frumos.
Si cand cresc ce apropiati vor fi

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
ati scris ceva de aseara, n-am citit mai nimic decat mesajul de la Raluk despre Monica (bine ca am dat repede de el, ca nu mai aveam rabdare , mesaj care m-a bucurat enorm!! oricum noi stiam ca e totul in regula, dar sigur ca ne trebuia o confirmare
deci era clar ca Ralukai trebuia sa-i raspunda, ca doar de aia e ea aducatoarea de vesti bune, nu??

ma duc sa recuperez in tp ce pap micul dejun

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Monica, Dumnezeu sa vegheze asupra voastra si sa vii cu vesti bune despre bb Dragos!

Fetelor, sa aveti o zi superba !
Raluk, sa ne spui cum a fost la control!
Alex, ma bucur ca totul e in grafic si ca te-ai linistit.
Raluca, super ca at venit acasa, acum veti intra in normal.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+

Mergi la inceput