Salut.
Alaptez si de ceva timp am avut niste probleme ("dermatita de contact", zicea dermatologul), dar in urma rezultatelor analizelor pe care le-am primit azi (le-am gasit pe mail abia pe seara) rezulta ca pe san am Stafiloccoc auriu si Acinetobacter spp. Lui Matei nu i-a iesit nimic, nici in nas, nici in gat, voi reface analizele, sa fiu sigura...
Nu vreau sa intrerup alaptarea, dar ce e de facut? Voi merge si la medic, dar aici majoritatea doar asta stiu (de ce mai alapati? stiti ca laptele dumneavoastra nu mai are nicio valoare??? si altele...).
Multumesc pentru sfaturi.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Din pacate din ce am citi pe goagal tratamentul este incompatibil cu alaptarea. Uite aici
Da, numai ca noi nu avem nicio infectie! Este pe piele. M-am dumirit, pediatra noastra mi-a spus ca pe piele sunt ok, nepatogani. In tratamentul indicat de tine este vorba de pneumonie, nu e cazul nostru. Multumim.
Unde anume e dermatita? si eu am avut si normal nici un tratament nu era compatibil cu alaptarea. Eu am ales tratament naturist (cu drojdie) si am rezolvat atat dermatita cat si alapatul. Pielea mea e in regula acum si fetita mea e multumita ca si acum la aproape un an mai primeste san.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Dermtita este/era (foarte rar se maiinroseste puuutin, dar dau cu unguent cu galbenele sau cu Sudocrem) pe san, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune despre tratamentul cu drojdie.
Nicoleta, efectiv am mancat drojdie. Se recomanda 4 lingurite de drojdie pe zi inainte de mancare. Are efecte curative in mai multe boli.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Ok, insa cat timp le-ai luat? Cu cat timp inainte de masa? Eu am cumparat niste capsule cu drojdie, insa nu imi amintesc sa le iau... Acum ma voi stradui mai mult sa nu mai uit.
Multumesc.