Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 6
tumpi spune:
Buna ziua fete stilate.
Eu sunt pe fuga, mai am cate chestii de rezolvat,dar nu puteam sa nu intru sa va salut.
Fetele care nu pot vedea albumul Ruxandrei, vedeti ca la final este un #, daca il scoateti o sa-l vedeti
Ruxi, arati bine,cat de sot..sper ca totul sa fie bine
Donna, si tie sa fie totul bine.
ClaudiaH bine ai revenit.
Lou, bravos pt cursa.
Va si ne mai auzim pe marti
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Lou juniorul e copilul olandezului dintr-o alta relatie.Si are 24 de ani si cam profita de mine si eu daca ii zic ceva lui il cam doare in cot.
Carmen am mai bagat o cafea dar nu merge ,am si dureri de cap de la suparare ca nu aveam nevoie de asta.
Gabi te-ai gandit si la mine la concert.
Tzuni eu pot canta orice ca si asa astea nu ma inteleg.
Claudia bine ai revenit.
Pe 4 septembrie imi pleacaa copilul in excursie cu scoala o zi asa ca am nevoie de incurajare ca inima de acuma ma doare si mi-a zis sa nu cumva sa merg cu ea ca ea numai pleaca.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Salutare,
Carmen, aici sint, . Azi am fost ocupata, dimineata m-am dus la biroul de imigrari sa-mi prelungesc viza cu inca o luna (viza de la ambasada din Romania se da doar pt 2 luni) si apoi am fost la cumparaturi asa ca nu ma salvati, dimpotriva! Acum imi plac foarte mult culorile gri si roz, separate si in combinatie, mi-am gasit azi un sacou gri, mai grosut, o frumusete!
Gabi, ma bucur ca ti-a placut la concert. Ai fost singura sau cu Roxa?
Tzuni, iar te tii de nazbitii...
Ruxi, te-am admirat in poze, esti o frumoasa, imi place si costumul de baie si mai ales cum iti sta in pantaloni scurti! Se vede ca ai un corp lucrat.
ClaudiaH, bine ai revenit!
Gusta, nu mai pune si tu la suflet toate alea...
Donna,
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
donna79 spune:
Tzuni& Carmen- m-ati inveselit, toate trec, grasimea ramane, hai sa fredonam...
Gusta vad eu bine ca ne confruntam cu probleme similare, eu am avut socrii in vizita...ce vizita, in tabara, si nici n-au plecat bine ca ieri imi zice sotul ca sambata s-a gandit ca ar fi frumos sa mergem in vizita la ei!!! Cand l-am intrebat pierita de ce, ca doar ne-am vazut (au plecat de la noi marti) imi zice ca vrea sa ma menajeze, n-am zis eu ca nu mai vreau musafiri? Asa ca mai bine mergem in vizita la ei!
Chiar ma gandeam ca de cca 2.5 ani nu am mai avut un week-end in care sa stam singuri. Oi fi eu nebuna daca dupa atatia musafiri, dupa paturi intinse si stranse, spalat sute de vase, pus mese, strans mese etc nu vreau sa mai vad pe nimeni?
Uf, am mai varsat si eu din nervi...sper ca nu v-am stresat prea tare.
Un pt Tumpi, Claudia si pt toate fetele frumusele.
Donna
donna79 spune:
Delia si tie! Frumoasa combinatia de gri cu roz, si mie imi place...cea mai tare combinatie de genul asta am vazut-o la o rochie de seara ... roz pal cu gri argintiu.
Tu nu ne povestesti de blanosii tai? Ce rasa, ce varsta, ce au mai vanat?
Donna
ClaudiaH spune:
Multumesc pentru (re)primire!
Louisea, meniul nu e luat tocmai din cartea ei dar e asemanator. Tipa nu exclude carbohidratii si nici eu nu vreau sa-i exclud, sunt sanatosi intr-o masura. Am grija doar ca seara sa nu consum carbohidrati, dupa ora 18 si oricum cum eu alerg cam de 300kcal/zi... la mine merge. Oricum nu ma vad traind doar cu legume chioare si apa cu lamaie. O dieta prea restrictiva m-ar determina sa renunt imediat. Am dat deja 7 kg jos si mai am vreo 7 asa ca nu schimb principiile la jumatatea drumului. Cartea eu o am in format electronic pe computerul celalalt. Cand am acces la ea o sa-ti dau exemple de meniuri de-acolo. Daca mai vrea cineva cartea sa-mi zica.
Va las caci puii mei au amandoi febra si sunt tare miorlaiti.
louisea spune:
Claudia daca citesti inca o data mesajul meu ai vedea ca eu nu zic sa renunti la carbohidrati :) si sa mananci numai legume si apa. Cred ca vb pt toate cand zic ca noi suntem impotriva dietelor de genu.
Dar tu mananci numai carbohidrati. Nu ai proteine si grasimi.
Si esti sigura ca ea recomanda la masa de seara 3 chifle si o salata?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
ClaudiaH spune:
Louisea, nu am zis ca tu sau voi sunteti adeptele regimurilor super-restrictive. Doar ca eu iubesc carbohidratii si fara carbohidrati... dau bir cu fugitii in grupul celor care se ingrasa.
Uite ex. de meniu din carte:
MD: 2 felii sunca slaba + 1 felie paine de secara + 1 rosie + 1 ardei gras
Pranz: 2 triunghiuri de pizza (cu blat subtire) + salata asortata
Cina: o pulpa de pui la rotisor + 1 salata mare de varza alba.
Gustare: un fruct mare proaspat, 2 kiwi sau 3 prune.
ClaudiaH spune:
deci comparativ cu meniul original diferentele fata de meniul meu de azi sunt urmatoarele:
la MD nu am mancat ardeiul
la pranz nu am mancat salata dar am adaugat cafeaua
la cina am inlocuit pulpa cu 3 chiftele de porc (gatesc pentru copiii mei doar din muschi tocat cu ceapa, morcovi si verdeata si le fac la cuptor in forme de briose, nu le prajesc in ulei)
Asa ca Louisea, nu-s asa fetita rea si n-am sarit prea tare din meniu.