Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Just returned from the show....

Spectacolul a fost super profesional, femeia aia este un incredibila pe scena; a dansat si cantat non-stop, am obosit numai uitandu-ma la ea. A meritat cele 5 ore de stat in picioare si durerile crunte de spate.

Organizarea a fost insa un dezastru - nu ca m-as fi asteptat la altceva. Un praf groaznic, abia se putea respira, ameteala, nu stiai pe unde sa o iei, la iesire crunt, sa se calce lumea in picioare si nu alta. Din pacate... Desi am facut un dus lung si m-am frecat cu peria de sarma, inca simt ca am praf si in creieri.

Ruxi, scriu mesaj maine, pe mail, acum nu mai sunt in stare.

Tzuni, emisiunea aia (Chirurgia Obezitatii se numeste) pe mine ma fascineaza; stau si ma uit in fiecare seara; si nu imi vine sa cred, pe de o parte, cum pot ajunge oamenii in halul ala si, pe de alta parte, ce shimbari radicale se intampla dupa operatie si slabire.

Nopate buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am uitat... Violeta, imi pare rau de rezultate. Sfatul meu este sa ceri si o a doua opinie, de la un alt medic. Mergi la un cabinet in Bucuresti, la cineva bun si vezi ce iti spune.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Va ofer o cafeluta buna si cereale cu lapte, eu tocmai ce le-am papat. Acasa nu am timp si le pap la servici

Lou, merci pentru poze..superbe
Carmen, sunteti o familie superba..mor dupa baietii tai cu ochi albastri
Ruxi, esti o frumoasa si arati super
Violeta, parerea mea este sa incerci si opinia altui medic...si eu am trecut prin multe pana sa am minunea in brate, sunt sigura ca vei reusi. Prietena mea are 40 de ani si este insarcinata in 4 luni, nici nu mai spera. Asa ca..cu D-zeu inainte!
Olga, bine ai venit
Zuzi, asa te vreau asta este Zuzi pe care o ador
Gabi, ma bucur ca ti-a placut concertul si ca a meritat efortul. Eu n-am sa uit toata viata concertul lui Michael...grandios,un adevarat artist...l-am adorat si il ador.

Ma apuc de treaba...va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Azi am o zi cam neagra, m-am certat aseara cu sotul meu. Din pricina asta am simtit nevoia sa ma consolez cu popcorn si inghetata si uite asa se duc eforturile mele pentru ca un om rau si egoist nu se poate stapani.
Noroc ca am intrat aici, am luat o doza de Zuzi (draga mea, ma ametesti dar ma bucur ca te-ai inveselit) si mi-a mai revenit. Pupici de la mine si de la blanoasele mele. Nu am pastrat toti puii, doar dihania blanoasa si blonda, care acum e mai mare decat mama ei.
Violeta - poate n-ar fi rau sa mai vezi un doctor, nu te opri doar la o opinie. Si lupta in continuare.
Delia- nu-i brevetat remediul cu branza de vaci, dar anul trecut, cand Cleo lingea cate o broasca zilnic, am vazut ca functioneaza, asa ca il recomand
Am vrut si eu sa ma uit aseara la "Chirurgia obezitatii" dar am picat lata dupa ce m-am tratat cu Extraveral (nu ma certati dar ori luam hapuri ori spargeam ceva prin casa, asa eram de nervoasa, cum sunt oamenii calmi care se supara odata si bine).
Ruxi te inteleg, e tot ce pot spune, multa putere si in continuare. Eu cred ca Dumnezeu ne da semne ca sa ne ajute sa luam deciziile bune, oare nu se mai poate salva nimic? Nu zic mai mult...

toate fetele si va doresc o zi buna!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Zuzi sincer nici numai pot ,dar trebuie la mine nu e numai una sunt mai multe si pe langa socru mai am si un junior si prietena lui care vin la masa ca la restaurant si aseara am clacat,dupa ce au plecat m-am certat cu olandezu urat cum nu o mai facusem de mult,nu sunt slava nimanui si supararea mea e mare rau. Liniste sufleteasca numai am de mult dar ma umplu de energie de la Mara si de la tot ce imi ofera ea ca restu e numai negru in viata.

De asta am fost si scurta la mesaje numai vreau sa zic ca rezolvare nu vad .

Violeta hai ca trebuie sa fie bine,nu se poate altfel.

Cuscra eu as servi de toate .

Ruxi adica cum sa te muti tu, a tras de timp ca sa iti arunce pastila asta.

Zuzi trebuie sa te vad cu zambetul pe buze.

Carmen cand incepeti scoala?

Delia cand vii in tara.

Tzuni zi-mi ceva frumos ca poate vad si eu soarele pe strada mea.

Ma duc la cafea si mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Ma mai tineti minte?
Sunt eu, mamica durdulie care vrea sa dea jos ceva kg.
Am terminat cu concediile, petrecerile, inceputul gradinitei, debutul la dadaca, etc. Cred ca am un pic de timp si pt. mine de acum.

Deci revin in lupta cu 62.9kg. Am inceput sa fac si ceva sport, 35 min de cardio pe eliptica zilnic, mai precis seara. Exceptie fac serile in care eu si sotul meu practicam alt gen de sport. Ma ghidez in continuare dupa cartea Mihaelei Bilic si vad ca merge. Incet dar merge. Deja se vad schimbarile de aspect. Am dat de o parte hainele marimea 40 si nu mai sunt asa diforma cum eram la 70 de kg. Asta ma motiveaza sa merg mai departe.

Meniu pe azi:
MD: o felie de paine integrala+ o rosie+ 2 felii sunca de pui+ 3 lingurite branza tartinabila si evident cafea cu indulcitor
Pranz: 2 felii de pizza + cafea
Gustare: 2 nectarine
Cina: 3 chiftele plus salata

Va urez o zi faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

ClaudiaH, bine ai revenit!

Pt Gusta, Puskin, Zuzilici, Donna79 si toate fetele "suparate pe viata", o dedicatie muzicala. Va propun sa cantam refrenul toate, in cor

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare

ClaudiaH ala e meniu luat din cartea tipei???? mannci prea multi carbohidrati

Gusta mai lasa si tu certurile si priveste viata mai pozitiv. Cine-i junioru si prietena? SI cine-i invita la masa? Daca sotul atunci lasa-l pe el sa faca de mancare

Crys spor la treaba si LA MULTI ANI!! (scuze de intarziere)

Zuzi sa te tina

Roxa bine faci ca nu mai mananic pateul de post. Cica ar fi tot felul de chimicale in conserve de genu
Tu tot pe vegetar mergi? Niste avocado nu papi? Sunt sanatosi si au grasimi bune

Ruxi nici eu nu pot vedea pozele.. De ce oare?

Clau plecati in concediu? Unde?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata la amiaza ,

Zuzi, asa vreau sa te vad, vesela si optimista .

Violeta, mersi. Imi pare rau sa aud ca nu ai inca vesti bune, ti-a dat Gabi niste sfaturi bune. Mergi inainte .

Mihaser, sotul meu este un om extrem de incapatanat. Doar ca el e ok...

Lou, am alergat si eu cursa aia de 5km acum un an si ceva si tare mi-a placut . Vreau si eu poze...
Mai incearca cu pozele mele, albumul este public.

Gabi, nu-i graba, mersi mult .

Cris, nici cu tine nu mi-e rusine .

Donna, mersi . Din punctul meu de vedere nu mai este nimic de facut.

Gusta, nici eu nu mai stiu ce sa zic...

Tzuni, eu nu-s suparata pe viata, sunt chiar bine . Prietenii stiu de ce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut.

Delia, esti bine? Pazesti frigiderul?
Da un semn. Ceva de genul: sunt bine,, ma bronzez, citesc si mananc, . Salvati-ma!

Lou, peisajele sunt superbe iar voua va sta bine impreuna.
Multumesc de mail

Gusta, mai baga o si da-le deoparte pe toate. Relax!

Zuzi, asa te vrem, , chiar daca ti-e greu, toate au o rezolvare. Asa imi zic si eu. Ca vine mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa avem rabdare.

Vio, te-au sfatuit fetele de bine, multa intelepciune va doresc.

Gabi, multumim de impresii, .

Donna, suntem alaturi de tine, toate trec...grasimea ramane, .

Ruxi, am vazut apelul tau abia a doua zi, cand aveam timpul planificat deja. Cu alta ocazie...
Cateva poze sa ne vezi.

Khristin, cum merge cu jobul? Iti trimit pm., vreau sa te intreb una-alta.

Hopes, ai ramas la mare? Sunteti bine?

ClaudiaH, bine-ai revenit.

pup

Mergi la inceput