Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30
Zuzi, iesi din barlog, hai, vezi cum tragem toate de tine, .

Te si sincer ma simt tare prost cand trageti de mine si eu pace sa dau semne de "inviorare". Zau ca nu-i ceva de genul " Vreau sa fiu bagata-n seama ca-s eu buricul pamantului", dar acum chiar nu-mi prea sta mintea la subiect si conversatii si buna dispozitie...
Imi pare rau ca-s asa, dar stiu ca va fi bine si voi dinou cu gura pana la urechi. Insa pana atunci "lasati-ma in coltul meu".

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Insa pana atunci "lasati-ma in coltul meu".

M-AM RAZGANDIT!!! Nu mai vreau sa stau in coltul meu ...viatza e frumoasa cu bune si cu rele si cata vreme suntem sanatosi toate au o rezolvare ... a mea deja incepe ... si incepe cu mine si perceptiea mea referitor la problemele pe care le am. Se vor rezolva sigur ca nu exista problema fara rezolvare. Poate doar moartea sa n-aibe rezolvare si oricum nu e cazul meu, dar in rest... toate se rezolva mai devreme sau mai tarziu.

O zi plina de soare, voie buna si noroc tuturor.

p.s. sa vezi ce-o sa curga mesajele de genul :" Oare a innebunit Zuzilici" pe subiect sau pe langa subiect (PM).

Dar nu-mi pasa caci :

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuziliiiiiiici, ne ameeeeeetzeeeesti

Bine faci! Da-i cu veselia si optimismul si-o sa ajungi acolo unde iti doresti! Eu mi-am pus pe desktop o chestiune hazoasa pe care o deschid atunci cand ma pasc tristetile. Instantaneu ma apuc de ras: IA VEZI AICI

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Cu toata dispozitia mea, Tzuni m-ai facut sa rad!
Fetelor sunteti mortale.
Criscosty, La Multi Ani! sanatosi, fericiti si plini de bucurie!
Zuzilici nici nu ma asteptam sa nu-ti revii destul de rapid. Tare as vrea sa-mi arunci si mie putin optimism, asa peste ocean.
Carmen sunteti frumosi toti trei!
Ruxi arati super!

Din pacate eu nu am vesti foarte bune. Am fost luni la control, dupa laparo sunt ok ( chiar la echo s-a vazut un folicul destul de puternic, dar nu mai stiu pe care parte, ceea ce la mine este f. important, fiind doar cu o trompa functionala). Luni am fost in a 13-zi a ciclului menstrual. Dar se pare ca nici hormonal nu stau foarte bine, respectiv cu LH si Estradiolul. Deci capacitatea ovariana este scazuta. Daca adaugam varsta.... toate conduc la singura optiune: FIV-ul. Probabil cand s-a citit pe fata mea dezamagirea, medicul s-a simtit dator sa-mi spuna ca as putea incerca si o inseminare artificiala, dar cu sanse mult mai mici.
Sincer, nu stiu ce sa fac. Trebuie sa vorbesc si cu sotul, sa ne sfatuim: FIV ( sanse 20-25%, pret 3.000 Euro plus anumite tratamente, deci in jur de 4.000 Euro ), sau inseminare artificiala ( sanse 12%, pret 1.000 lei ). Ceea ce ma sperie este ca medicul insista sa ma hotarasc rapid ( dupa spusele lui sa intru in "lotul" de octombrie ). Graba asta imi da o stare si mai incomoda, de neliniste. Este o hatarare foarte dificil de luat.
Dar poate cine stie..... intre timp sa se intample minunea.....
Ma rog la Dumnezeu sa-mi lumineze mintea.
Dar nu vreau sa va retin prea mult cu problemele mele.
In ce priveste raportul, dezastruos. Cele 2 saptamani la mare si zilele de cand m-am intors si-au spus cuvantul: 68 kg Sper sa fie si organismul umflat. In plus, exact ca Zuzilici, la mine stresul imi provoaca pofta de mancare.
Dar totul se va remedia.
Asa ca scumpa noastra serifa sa-mi atribuie un binemeritat .

Acum va las, nu inainte de a va ura un sfarsit de saptamana frumos si insorit.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Zuzi multumesc de intrebare sunt bine...si eu am lasat in urma supararile si azi mi-am luat inca 14 sedinte de aerobic...Am plecat de acasa ca mi-au pus capac Kinderii azi si am zis decat cu ei inca 1 ora mai bine la sport si ma mai relaxez...Sper sa reusesti si tu sa depasesti faza asta nasola...noi te sustinem!

Criscosty! Felicitari pentru putinul pe care il mai ai pana la target! Multa sanatate tie si familiei tale!

Puskin incearca sa discuti calm cu sotul si poate ajuneti la un consens!

Eu m-am apucat de rontait...parca sunt o rozatoare...mancare nu prea imi trebuie dar seminte, covrigei, pufuleti, etc as manca tot timpul...Ce fain era la 59 de kg...acum iar ma simt grasa si umflata!
Si cand ma gandesc ca vine iarna.... Poate bag si eu un leg maic ceva...am vrut sa-mi achizitionez ghete de cangur, dar cand am vazut pretul....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc mult de primire.

Uite vin si eu cu o idee. Sa nu dati cu rosii. Dar am vazut pe prima pagina impartirea in fulg, etc
Eu cred ca (dau un exemplu) nu e la fel cand ai 70 kg la 1.70 sau la 1.60. Cred ca BMI e foarte important.
uitati un link cu un calculator de BMI fain.
http://www.halls.md/body-mass-index/av.htm

deci eu am 25,7 iar de la 25 incepe normalul la mine. Conteaza si varsta, si inaltimea si BMI si normal structura corpului. Ca am avut si eu odata 47 dar aratam ca din lagar. Si l;a 55 aratam mult prea slaba.

Cica la o mama care alapteaza nu e bine sa slabeasca mai mult de 1 kg pe luna. Sunt fericita ca o tin in ritmul asta.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia, maine plecam.

Vio,fruntea sus,se poate.Doamne de ce picati in starea asta de descurajari si pase proaste.Uite Zuzilici si-a revenit.
De ce nu vrei tu sa crezi in Dumnezeu?Parca erai credincioasa nu?
Cati ani ai?37-38?Sunt femei fara o trompa,femei de peste 40 de ani care raman gravide,femei care au endometiroza si raman gravine,dar, si aici intervine aceste dar, TREBUIE SA AI CREDINTA;sa nu te lasi invinsa si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Eu in locul dr tau daca erai in ziua 13 la ovulatie si foliculul era in crestere te trimiteam urgent la sot acasa.Nu conta trompa, imporanta e credinta, fiinca exista si minuni.Tu asta trebuie sa ai mereu in minte si nu te mai lasa prada gandurilor negre, ca in stilul asta, crede-ma nu ai sa reusesti niciodata.
MAre branza Estradiolul si LH.Plus ca daca erai la ovulatie,inseamna ca stai bine la capitol Estradiol, acum depinde de valori si cat de mare era foliculul in ziua 13 si endometrul.
Sunt multe de spus pe teta asta dar nu am sa ma lungesc aici ca nu e subiectul potrivit.

Ideea e ca esti prea negativista,plus ca tu te increzi orbeste intr-un singur dr.In astfel de cazuti e bine sa ai doua pareri..
Eu iti tin pumnii si sa-ti vezi in curand visul cu ochii.

Acus fug ca trebuie sa ma apuc sa fac bagaje,daca nu adorm, mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Documentarul cu grasani e acum in reluare pe Discovery Travel & Living. A inceput de 5 min.

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Documentarul cu grasani e acum in reluare pe Discovery Travel & Living. A inceput de 5 min.

uita-te tu, apoi povesteste-ne ce te-a marcat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo

Multam ca mi-ati facut galerie azi A fost tare fain da si greu. Mi-a luat 30 de min. sa alerg alea 5 km.. Iar dupa ne-am distrat putin da ne-au dat si ceva papa si de baut

Noroc ca maine am liber ... si am timp sa-mi revin

Va mai scriu maine.. pupici la fiecare in parte

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput