Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Donna, ti-am vazut patrupedele, sint tare dulci.
N-am inteles care-i faza cu brinza dulce, e leac impotriva "spumelor"?

Zuzi, ti-ai mai revenit cu moralul?

Crystina, ce virsta are Henry? Poate dupa ce mai creste devine mai "razboinic".

Gabi, cit de impresionanti erau "nenii"?

Lou, spor la alergat.
Asa m-as duce si eu la o tura, insa e ingrozitor de cald azi, peste 35 grade si mi-e ca mi se face rau...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao dragutelor. Am ajuns la rolo. Am avut un meeting pe la 11, am terminat pe la 12 jumate iar acum ma pregatesc sa fac sa fiu fit deseara la concert.

Carmen, oscilez si tare mi-as dori sa ma fixez pe la 57, mananc ierburi, fructe, humus, soia, porumb fiert, hrisca, mei, ceapa, lubenitza,...nu mai indur mamaliga...o mai comit rar de totcu cate o bucatica de cioco, dar numai daca in ziua respectiva merg sigur la sport si oricum nu mai sunt addicted...si o mai comit cu cate un cafe latte decofeinizat, eu lapte nu am voie de fel, dar aici o mai comit...am scos painea, aici m-a ajutat si nu mai mananc atata pate de post care ma ingrasase...

acum ma simt putin rau, eu cand sunt la ovulatie am simptomele de la menstruatie, si e cam greu, mi-e burta umflata, insa trece mai repede sper sa fiu activa deseara.

Gabi, distractie placuta la concert, e greu sa ne gasim in multimea aia...deocamdata nici nu stiu cum ajung, o astept pe rolo acasa sa-mi explice.

Tzuni si Carmen, sunteti mortale cu polemica voastra, ma intreb cateodata de unde le scoateti, as vrea sa fiu si eu asa de pe faza

Va pup si mai intru joi seara sau vineri seara.

Cu drag,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CRYS

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua doamnelor,

vad ca in ultimele zile sunteti tare vorbarete.

Si mie mi-a fost dor de voi. Am pus cateva poze aici:

http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2009#.

Azi nu-s prea bine, m-am certat aseara cu sotul care s-a razgandit si nu mai vrea sa se mute . Zice sa ma mut eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxi, arati de milioane, .

Boxa, distractie faina diseara.
Multam de raspuns.

Clau, spor la impachetat si sanatate puiului mic.

Crys, care va sa zica n-ai nascut, . Inca putin si-ti facem galerie, sa ne anunti cand esti gata. :)
Baietilor le-a placut tare mult la mare. Si mie, dealtfel.

Daniela, despre ce fel de masaj e vorba?

Zuzi, iesi din barlog, hai, vezi cum tragem toate de tine, .

Donna, frumosi catelusii.

Tzu, azi ce ti-ai mai rupt? Un dinte din fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Buna ziua doamnelor,

http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2009#.

Azi nu-s prea bine, m-am certat aseara cu sotul care s-a razgandit si nu mai vrea sa se mute . Zice sa ma mut eu...

Spune-i ca tu esti genul " O vorba, un om!" Si daca nu vrea sa se mute sa-si depuna aplicatia de chirias la tine ca poate i-o accepti...In rest te si fac si eu haz de necaz....
Ar fi atat de greu pentru tine sa te muti? Ma gandesc ca poate un loc nou nu ti-ar prinde rau, ai incepe de la zero cu crearea amintirilor, poate gasesti si ceva mai aproape de servici ....
Sper sa gasesti solutia ideala.

Nu pot vedea pozele...

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineatza tuturor.
Carmen multumesc pentru deschiderea unui noiu cap. si actualizarea listei. V-am vazut in poze si sunteti niste superbi.

CRYS
Draga mea sanatatecat cuprinde, noroc si fericire alaturi de familie iti doresc.

Khris nema raport de la mine. Bafta in noul an scolar.

Lou inca n-am reusit sa-ti vad pozele dar sper azi sa le dau gata... Succes azi.

Cristyna sarcina usoara in continuare mamico si-o nastere si mai usoara. Ce mai face Lily? Incepe scoala anul acesta?

Anda te pupic si-ti urez o saptamana usoara.

Tzuni, Rolo refacere rapida mai fetelor...Frumos va mai petreceti voi vara...

Donna sunt superbi patrupezii tai. Ai pastrat toti puiutii?

Daniela relaxare maxima la masaj...

Olga bine-ai venit in clubul nostru.

Mihaser tu ce mai zici dragutza? Esti bine?

Roxana distractie maxima si sa nu uiti sa faci ceva poze.

Marilena care mai e nivelul de stress la tine?

Delia moralul meu l-a maturat F. de pe jos si la dat la gunoi... Nivelul de stress e la cote alarmante si eu in loc sa slabesc...de nervi cred ca ma ingras. Un lucru bun in toate astea e faptul ca ma sui pe banda in fiecare seara si ard vreo 100-200 de calorii. Ei, dar or veni ele si vremuri mai bune...astept doar sa rasara soarele sipe strada mea.

O saptamana usoara tuturor.

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, mersi . Unde-s pozele tale? Imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem, te-am sunat joi dar n-ai raspuns...si nu mi-a trecut prin cap sa iti dau un sms .

Zuzi, albumul este public, n-ai de ce sa nu vezi pozele. Cu mutatul e complex, acum stau in centru, am tot ce imi trebuie...dar am sa investighez un pic, poate gasesc sa ma mut cu vreo colega.

Crys, La multi Ani!!!!

Mergi la inceput

Ruxi te-am vazut , am salivat, te-am invidiat si m-am linistit acum . Esti o dama bine si sper s-ajung si eu asa intr-o buna zi.

Cuba 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Va multumesc din suflet pentru urari, sunteti adevarate prietene Va servesc cu o felie de tort si sampanie. Am primit multe cadouri frumoase, flori multe si acum tocmai am terminat de pus masa...astept niste prieteni dragi. Va pup si revin maine

Mergi la inceput