Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 20
Tzuni spune:
Ma duc si eu la culcare! ![]()
Va las ceaiuri, sucuri, fructe, lapte si cereale!
Mephala, ia mana de pe prajitura! 
O dimineata frumoasa, fug in pat... si tot n-am terminat treaba 
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
khristin spune:
Haideti ca m-ati motivat bine in seara asta cu discutiile voastre cu sportul caci am dat gata si a doua portie de 75 abdomene. Daca mai intru mult pe aici, ajung sa ma enervez bine si poate le fac chiar in fiecare zi, ceea ce n-ar fi rau deloc….asa ca enervati-ma, va rog
. Dau raportul in seara asta caci maine se anunta iar o zi busy si nu vreau sa chiulesc nemotivat. Asadar 77.8 kg (-400g). 
Am fost azi in vizita la daycare, iar Chris s-a comportat mai bine decat am crezut eu, fiind totusi cu mine si cu sora-sa pe langa el. Yasmine a scotocit prin toate jucariile, si-a amintit de perioada in care a fost ea acolo
, asadar am retrait emotiile de acum vreo 5 ani. Speram sa fie o experienta la fel de placuta pt. el cum a fost si pt. surioara lui pana ce apar bunicii la orizont.
Hopes, am recunoscut plaja din Neptun. Frumoase poze, frumosi protagonisti. ![]()
Olga, imi pare rau de prietena ta. Eu ma ingrozesc ca oriunde aud numai de probleme de sanatate. Sa se faca bine. Inteleg perfect ceea ce spui matalutza akolo, referitor la timp, adica nu e usor deloc sa fii mamica full-time la 2 copilasi si in acelasi timp sa nu te neglijezi pe tine ca femeie. Cu cate mame am vorbit aici mi-au spus acelasi lucru…sa stai acasa cu copiii este mult mai challenging decat sa mergi la serviciu. Tu ai dat bine jos pana acum, nu te plange ca n-au intrat zilele-n sac, vei da in continuare vei vedea. Eu cam asa fac gimnastica…il culc pe fiumiu, pun statia sa-l aud si imi fac exercitiile. De obicei cam merge caci el a ajuns sa doarma intre o ora jumate si doua, iar Yasmine cica face si ea gimnastica cu mine. Acum intreaba-ma cat ma va tine ambitia, identific ceva laziness issues. Dar ceva imi spune ca de data asta I’m not giving up…Nu de alta da’ sotu meu are planuri de getaway in doi cand ne-or veni si noua ajutoare….ca o fi Jamaica, Aruba, who cares?! La momentul asta, stii tu everything will do… ![]()
Vikingo, ce bine ca ai pus poze cu tine insarcinata…ca sa simtim si astea neinsarcinate ca e timpul sa punem ciolanul la munca….aka m-am simtit
. Si noroc ca stiam ca esti insarcinata, ca altfel din pozele alea n-as fi ghicit in veci. Ca sa citez o vorba celebra p’acilea Kudos 
Lou, te-ai calificat gata pt. viza de Dubai ?
Mephala, maine iti spun ce si cum. Sa aiba baietii tai un debut bun la gradi. 
Tzuni, tocmai mi-ai amintit ca am niste cereale bune buuuuune. Astept sa se faca dimineata…
Carina, boooo si tu workaholica ??? 
Puskin, cum sint exercitiile pt. umeri ? 
Nastad, tinem pumnii pt. gradi. Sa vezi ce emotii sint la clasa intai. 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Tzuni spune:
Khristin, bravo pt cereale! Da-mi si mie niste abdomene! 
Editez: era invers ! ![]()
![]()
![]()
justasmallkiss spune:
Neatza frumoaselor.
Tzuni,multzam pt cafelutza pregatita.
Carmen
merci.Voi v-ati simtit bine la mare?
Marilena,spor la slabit.
Hopes
merci mult pt urari.Sunteti tare frumosi.
OlgaTarziu
iti multumesc si tie,a fost tare bine in concediu.Despre sport,eu fugeam la sala seara dupa ora 8 dupa ce culcam pitica si venea schimbul 2(tati) sa aiba grija de ea in caz ca se trezeste.
Doina
merci mult.
Ruxi,ai sa râzi dar asa m-am obisnuit cu stilul meu "tot pe fuga" ca si in vacantza ma trezeam tot la 5
si nu mai reuseam sa adorm dar m-am odihnit,relaxat si m-am intors cu bateriile incarcate.Ti-am vazut pozeze si pot sa spun ca arati "BESTIAL".
Anda
Vikingutzo,esti o gravidutza superba.
Zuziliciule
bine te-am regasit.Bateriile sunt incarcate,sper sa tina pana la anu'
Am pus ceva poze cu maimutza mea dar m-am chinuit sa le incarc pt ca imi tot "cadea" netul si pana le-am pus pe toate am uitat sa va spun.
Salut si pupacesc si celelalte fete si va doresc o zi frumoasa.
PS:raportul rusinos:59,8...ce mai 60Kg.
donna79 spune:
Neata.
Raportez iar stagnare, ultimul raport pentru nu stiu cat timp. Carmen, te rog sa ma treci la pauzate, ca nu ma mai pot preocupa acum de slabit, am o perioada aiurea rau.
Va pup pe toate.
Donna
bb_yasmi spune:
neata
raportez si eu: ieri ultima masa la ora 17.30, dupa am mai mancat doar un mar si un baton de fibre. 

voi cum procedati sa slabiti???
vikinga, in sarcina am pus 25 de kg pe care le-am dat jos in primele 4 luni cam fara sa fac nimic.....![]()
bine ca si burta arata la fel ca si "procedura folosita"....

apoi am mai continuat sa dau si am reusit sa ma cu 4 kg mai putin decat ianinte sa fiu gravi (am ajuns la 61).....apoi iarasi am inceput sa pap tot ce mi-a dorit inimioara si uite ma ajunsa la ....66,5 ....

ufffff si cantarul mi s a stricat....tre sa iau altul!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
gusta spune:
Neatza.
Raport 64,5 kg rusinos dar nu am ce sa imi fac.
Azi nu sunt in apele mele asa ca imi iau cafeluta si ma duc sa citesc din urma.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Neatza gagici
Am fost si eu la o tura de alergat de dimineata (am cam tras chiulul vara asta :(( si un pic de gimnastica dupa
Tzuni ce draguta sa ne astepti cu micul-dejun. Eu iau un ceai
Kris n-am trimis inca formularul... zilele astea
Felicitari pt scadere
Va tin pumnii sa se obisnuieasc Chris la daycare.. O sa fie bine
Mititelul
Vik mamoaso :)) Ce mi-a placut si bluzita lila :))))
Anda tot cu sticla esti?
hi hi
Olga imi pare rau de pietena ta. Din pacate prea des auzim de oameni tineri in situatii asemanatoare.
Yasmi batoanele au zahar? :((( Uite-te pe eticheta la zahar adaugat
Ruxi cum mai esti? 
la fiecare
Ma duc sa ma pregatesc sa plec la facultate
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Tzuni spune:
Raportez: 67 kg. (-800 gr
)