Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nah hai intre atitea stilate la dieta sa pun si eu poze in 5 luni, ca dupa concurs nu mai indraznesc:)Din spate , din fata si din profil. Si stinga dreapta imi vedeti si vikingii plini de hobby-uri.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Hai ca-ti tin companie.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Nah hai intre atitea stilate la dieta sa pun si eu poze in 5 luni, ca dupa concurs nu mai indraznesc:)
Din spate , din fata si din profil. Si stinga dreapta imi vedeti si vikingii plini de hobby-uri.

Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

arati superb mami!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Vik, aici sunt pozele mele http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2009. Arati de milioane .

Anda, ce ai patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Yasmi, cu multa placere.

Olga, imi pare rau pentru prietena ta, dea Domnul sa se faca bine. Timp de gym gasesti daca vrei, ma gandesc c-o fi prea devreme pentru tine.

Hopes, grozave poze, arati super!

Ruxi, a fost o zi cu mult neprevazut...si final fericit.
Tu esti in aceeasi forma buna?

Anda,ai baut prea mult, sa te scoatem de sub masa?

Doina, reacomodare usoara.

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, citii acum mesajul tau, te lupti cu munca...grea batalie, .

Vik, ti-am zis io ca te alinti, arati de milioane!

Zuzi, Delia, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, sunt bine inca . Nu ne zici ce ai facut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ei dupa asa complimenete mi-a alunecat si mai si inghetata pe git. Ar trebui sa interzica sortimentul ala.Bun venit fetelor noi si spor la slabit! Olga tu cit vrei sa slabesti? Ca BB yasmi are putin. Daca altele pot si eu trebuie sa pot asa mi-am zis mereu si a functionat.Olga eu fara sport nu as fi slabit atita si nu la fel de frumos. Pe mine intii de toate m-a disciplinat, altfel am pretuit ce am pus in gura, mi-a stopat mincatul ala aiurea cind n-aveam ceva mai bun de facut si mi-a creeat o satisfactie, asa ca binele dat de ciugulit l-am inlocuit cu starea de bine data de sport. A fost mai anevoios la inceput dar mi-am gasit un ritm si activitati care sa ma atraga, asa ca ma tineam de program.Am nascut la un sfirsit de martie si cam prin noiembrie am inceput sport dupa puteri, dar aveam grija sa-mi imping limitele. Am mai incercat eu alergari cam cind Nadja avea 4-5 luni, dar inca eram prea grasa si ma resimteam, asa ca am facut mai intii plimbari lungi si in forta cu ciinii, carutul si Aldo pe bicicleta, am avut grija sa slabesc ceva si cind am scapat de jumate din surplus m-am apucat de mers la sala, cum am zis, asa prin iarna. Pt o ora jumate de sport statea sotul cu ei fara probleme. Vorbeam la telefon, cind era pe drum ma imbracam direct in haine de sport, pregateam copii, de ex ii lasam la masa de seara si biberon, pe urma in program ceva joaca. Pentru ei trecea repede timpul nu avea ce sa se intimple extraordinar in ora asta jumate. Veneam acasa o luam pe cea mica pe o paturica linga mine la dus cu o jucarie, intotdeauna i-a placut sa-mi tina companie, cind ma feonam, ma crem.u.iam, am un cd player in baie si puneam muzica clasica pt copilasi, vorbeam in permanenta cu ea. In timpul asta papa il punea pe cel mare la nani si cind terminam o puneam eu pe fetita. Si asta de 3-4 ori pe sapt. Pe urma a venit mama la mine si a fost o perioada mai simpla dar chiar si cind a plecat cam la fel faceam. Organizarea e totul. Dar nu mai alaptam, bb dormea bine noaptea, doar treziri asa pt apa si scincete. Si o luam la noi in pat si adormeam imediat una linga alta, nu faceam ture noaptea cu ea in brate. Aveam sa zic un somn bun de 6 ore noaptea si mai prindeam cite o ora jumate ziua cu cea mica la prinz. Cum arata programul tau de nu reusesti sa-ti faci timp de sport? Si mai ales de cind ai nascut? ca poate e prea devreme.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mephala, Mihaela Merci. Sincer nu stiu cu ce sechele ramane. E asa de tanara si nu pot concepe prin ce trece.

Vikinga m-ai inteles gresit. Eu fac de 3 ori pe saptamana cate o ora de aerobic, de 2 ori pilate. Fac si lungi plimbari cu caruciorul si baietelul(el pe bicicleta). Doar ca de fiecare data de pe la jumatatea programului se trezeste asta mica, sau trage Tony de mine. Asta mica doarme doar cate o jumate de ora deci restul de jumate de ora e "suferinta" pamantului. Asa ca termin cu ei urland langa mine. Asta mica ma calareste in continuu. Nu pot sa tin dieta ca ma loveste cate o foame de mor. Nu stiu cum sa jonglez mai bine in asa fel incat sa nu fac rutina sub stres. Am nascut acum 5 luni. Si am dat jos de la 92 la 77. De alergat nu se pune problema. Urasc alergatul. Apropo esti o gravidutza sexi rau. Dar stiai asta.Nu-ti mai zic ca ti-o iei in cap.

Carina bun si asa. Apropo unde stai in cluj. Eu stateam in Manastur.Sio imi pari tare cunoscuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragutelor dar stiu c-ati scris nu gluma. Eu ieri n-am putut accesa DC absolut deloc. Aztazi cu sfarsitul de luna si fiind si luni pe-deasupra nu mi-am vazut capul de treaba...In orice caz nu mai conteaza ...

Am reusit s-o vad pe Hopes tare belle si tinerica. Arati minunat.

Vik stiam c-ai sa ma innebunesti. Esti o gravi pe cinste si mi-e rusine sa recunosc ca am un burtoi mai mare ca al tau si fara nici o scuza nobila ca a ta.

Doina succes cu gradinitza. Sa se acomodeze rapid puii tai.

Dordia spor la calcat. Ai dat gata "muntele"?

Tzuni ce amintiri ai rascolit cu " Floris, dragostea mea" ... Zile usoare la munca iti doresc... sau poate nu ... ca daca tot zici ca n-ai timp de mancat prostioare, e mult mai bine sa fii busy.

Lavi welcome to the club!

Ioana bine-ai revenit relaxata si odihnita. Sper c-ai incarcat bateriile pana la urmatoarea vacanta. Ceva poze?

Anda nu-ti urez decat ... servici usor si cat mai mult timp pentru tine.

Delia arunca-mi si mie o lingura de salata de beuf, please..."miasmele thai" i le las Tzunelei.

Roxa am vazut "dedicatia ta" dar cred ca-i cam "heavy stuff" pentru mine. Multumesc insa, mi-a dat de gandit.

Mephala tin pumnii stransi sa-nceapa juniorii gardi pe 1. Zi repede ce parfumuri ai mai mirosit...

Gusta eu tin pumnii stransi sa fii cat mai curand in campul muncii si fara dulciurele la bord.

Mihaser bafta cu .

Cris ce-a zis juniorul? Fericit sa fie acasa dinou?

Noapte buna dragelor, pe maine.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput