Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!
DOINA
Sanatate, fericire, noroc si petrecere frumoasa alaturi de familie.

Lou depinde de context. Poti scana formularul?

Roxa ma bucur c-ai scapat de cioco...cred insa ca noua dependenta e mai costisitoare. Oricum important e ca-ti place si daca mai gasesti si instructori de la care sa inveti cate ceva si cu care sa-ti placa sa lucrezi atunci chiar ca nu-i o alegere rea.

Gusta, Mephala multumim de tratatie.

Weekend placut tuturor.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

LMA Doina! sa ne traiesti!
Buna dimi Zuzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Si azi fac cafeluta si micul dejun si va astept la o vorba mica.

Roxa ma bucur ca ai o noua pasiune,si puiul meu e innebunita dupa cai dar mai asteptam sa creasca si dupa o ducem.

Lou nu am idee ce ar trebui sa scrii.

Carmen cand incepeti scoala?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineata frumoasele si dragele mele prietene virtuale. Beau cafelutza(ceaiul) cu voi in dimineatza asta.
Va multumesc tuturor din suflet pentru urarile la adresa Deliei,sunteti ca de obicei niste dragute.
M-am intors din concediu odihnita,grasa rauuuuu si cu o gramada de haine de spalat.Cum am fost tot in acelasi loc ca anul trecut,nu am prea multe de povestit...am lenevit toata ziua la soare,ne-am balacit in apa de 28-32 de grade,am mancat pe rupte,am dormitttttttttttt la greu,ne-am plimbat prin statiune...si cam atat.Delia si-a gasit o prietena de seama ei,o nemtoaica si n-am avut treaba cu ea pentru ca asa de bine s-au inteles de nu mai avea ochi si urechi pt noi.Bineinteles ca mi-a fost si putin bolava cu vesnica ei tuse si durere de urechi dar am scapat fara complicatii.
Va dau si eu raportul marti si sper sa reusesc sa dau cateva kg jos in viitorul apropiat.

Doina La multi ani cu sanatate si fericire iti doresc,sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viatza.

Va doresc tuturor o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele....

Am reusit si eu sa mai intru...Am fost super ocupata cu serviciul, apoi ajung acasa si ies cu copii afara, apoi intram pe la 21.00...mancam si baite si nani si eu cad moarta incat nu mai apuc sa fac nik. Ieri am recuperat si am facut curat, ceva de mancare, cumparaturi-piatza...etc.

Azi...sper sa nu mai fac mare lucru desi am tone de calcat. Deci cred ca azi mi-o dedic calcatului.

Din urma nu am citit dar promit sa recuperez.

Despre raport...rusinosssss....94 kg deci vreau 3 porci nu unul daca mai e posibil....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata doamnelor,

ce-i cu linistea asta?!

Ioana, sa-ti traiasca domnisoara .

Ce faceti azi fetelor? Eu deocamdata m-am tratat cu o omleta cu ceapa verde si feta, ridichi si urmeaza o cafea. Dupa amiaza merg la sala. Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lol ce le-a mai dat in cap astora cu Bosu, tre sa fii bine antrenata ca sa faci exercitiile corect. Eu dupa atita sport am ajuns sa zic ca mai bine exercitii si aparate clasice dar facute cum trebuie decit atitea inflorituri. Roxa ai incercat minunatia asta?Deli si mie mi se pare ca e prea mult cardio, mai baga citiva muschisori ceva ori un aerobic, pilates ceva care sa-i antreneze pe toti.Nu ma alint cu kg chiar imi e frica rau pentru ca de fiecare data am luat ok primele 3 luni si pe urma sa te tii... Se zice oricum ca daca pina in 20 sapt ai luat stiu eu 4 kg, in ultimele 20 sapt majoritatea femeilor se ingrasa cu dublul greutatii respective. Adica inca 8 si cu primele 4 ar fi ideal.In cazul meu ar fi 6,5+13 aproape 20 kg cu plus si asta daca-si fi femeie normala ca din experienta alunec inafara statisticilor si stiu ca pot lua si de 3 ori mai mult fara probleme. Asa e, cel mai important e ca bb sa fie sanatos si mami fara griji, insa o s afiu mami de 3 copii si trebuie sa fiu in forma buna. Eu pun indeosebi in zona burtii si resimt enorma greutate in spate(bb +grasime+apa), cel putin asa a fost cu Nadja dar si dupa ce am nascut. Plus ca femeile ce au predispozitia sa se ingrase in jurul taliei sunt mai predispuse si la alte boli, grasimea aia invaluie toate organele, asa pe la fund si coapse nu o fi estetic dar e mai sanatos si cred ca nici spatele nu doare de la ea:). Observ ceva interesant de data asta. Inainte de sarcina cu Nadja am facut mai multa alergare la mare, muschii abdomenului fiind antrenati asa sa zic minim spre mediu in timpul alergarii. Dupa sarcina cu Nadja si 35kg luate in total cu tot cu bb care fu de 4,5kg m-am simtit rau, latita, cu burta atirnind si cu dureri de spate. Asa ca dupa ce am slabit incit sa pot fi in stare de un sport rezonabil am muncit tare mult pentru muschii abdominali si ai spatelui. Si acum ma bucur ca am facut-o. Miine in 22 sapt, pe sfirsitul lunii a cincea, comparativ cu mine la sarcina a doua si cu alte femei in 5 luni vad ca pozitia corpului meu e mai buna, inca nu am mersul ala cu centrul greutatii modificat, ma simt minunat, burta nu e revarsata pentru ca e bine inca tinuta de muschi. Si mai ales pentru ca am lucrat toate grupele de muschi abdominali se vede ca burta in formare nu forteaza numai muschii din fata ci se distribuie uniform. Femeilie ce pun in regiunea burtii cind sunt insarcinate is si mai burtoase decit restul, asa ca pentru mine caz clar de burtoasa enorma cu mers de rata adusa de spate cu burta in fata, asta la sarcina cu Nadja, acum e o diferenta mare de care ma bucur. Azi incerc sa incarc citeva poze sa vedeti o gravida in 5 luni, ca in sept de marti intru in a 6-a luna.Tot compar cu sarcina cu Nadja pentru ca in cea cu Aldo am pus cam 24kg, eram mai tinara si mai fit si toate lucrurile au fost parca mai usoare. Ins apacat ca dupa sarcian cu el am tinut doar regim de viata si doar alergare, ok bun si asa dar uite vad acum si rolul exercitiilor astea, mai ales zona spatelui si abdomenului.Chiar ma gindeam la Puskin cu sportul pe care il face si cu predispozitia de a pune la coapse ca va arata senzational graviduta, cu o burtica gingasa sustinuta de muschii bine formati. Esti tipul clasic de femeie care se reface rapid dupa o nastere, cred eu. De asta si vedetele astea isi revin atit de bine, dar si gravide arata bine, cred eu datorita sportului regulat si mai ales serios si bine executat, cu trainer care nu o lasa sa se lalaie acolo aiurea. Toate micile astea amanunte conteaza.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Chiar ma gindeam la Puskin cu sportul pe care il face si cu predispozitia de a pune la coapse ca va arata senzational graviduta, cu o burtica gingasa sustinuta de muschii bine formati. Esti tipul clasic de femeie care se reface rapid dupa o nastere, cred eu.
De asta si vedetele astea isi revin atit de bine, dar si gravide arata bine, cred eu datorita sportului regulat si mai ales serios si bine executat, cu trainer care nu o lasa sa se lalaie acolo aiurea. Toate micile astea amanunte conteaza.

Ciudat, eu ma gandeam ca o sa arat oribil in sarcina...am bazin lat si picioare sanatoase ( a se citi grosute), imi mai creste si burtica...e clar. Acum vad altfel treaba asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagiici!
N-am venit la cafea de dimi ca am fugit la sala ca sa-mi prind loc si cand colo, tzeapa, antrenorul a lipsit si a trebuit sa vina altcineva sa tina ora. A fost super pana la urma. Acasa m-am apucat de gatit, am facut o supa crema de legume mortala si prajitura cu prune. Deocamdata arata bine felu doi il gatesc pe la ora 5 ca nu mai am chef acum.

Vikinga, asa cum spui si tu faptul ca esti mai fit acum decat la a doua sarcina te ajuta. 20-25 de kg puse e clar, e normal, nu te ingrijora. Eu sper ca nu pui mai mult si cred ca n-o sa pui.

Dordia, nu e ok ce s-a intamplat, toate eforturile tale si toate masurile pe care le iei trebuie sa aiba continuitate si sa fie for ever. Te rog sa nu te superi pe mine, dar vad ca-ti doresti atat de mult - si e ok, sa pierzi greutatea in plus, undeva la tine exista un blocaj si trebuie sa-l constientizezi si sa-l ataci, nu neaparat haiduceste - fiindca asa risti sa pierzi continuitatea ci cu rabdare si tenacitate. Stiu un training care te-ar putea ajuta sa-ti schimbi complet viata, doar ca trebuie sa fii hotarata. Iti trebuie determinare, 2 zile full si 400 de lei, cred. Ma intrebi doar daca esti hotarata, informatii just in case nu vreau sa dau.

Va
Pe curand
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Doina - scuze de intirziere.

Ieri am fost toata ziua in bucatarie - seara am invitat niste prieteni si m-am apucat sa fac salata de beuf, chiftele si oua umplute. Mi-a luat toata ziua...dar a meritat, cu salata de beuf nu dau gres printre straini insa thailandezele s-au dus sa-si cumpere de mincare. Ce sa fac, mincare thailandeza nu stiu sa gatesc si nici daca as fi stiut nu stiu daca le-ar fi placut rezultatul. Si mincarea thai pe care au adus-o avea asa o miasma...

Ruxi, cum adica imi distrug muschii? Dar cei care alearga zilnic?
As vrea sa merg la sala de 4 ori/saptamina, ce program imi recomanzi?

Vik, nu prea ma impac cu aerobicul, ma enervez ca miscarile sint prea rapide pentru mine si nu pot tine pasul cu antrenorul si celelalte fete.

Lou, nici eu n-am idee la ce se refera "qualifications" - poate la educatie (diplome)?

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput