Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 15
mephala30 spune:
Dintr-o prostie, n-am avut net azi si cum n-am stiut sa rezolv problema, am citit Panza de paianjen, am gatit putin si am dat o tura de Sephora la mirosit parfumuri.
Gusta, marti incep munca si baietii gradinita. Sper sa-i pot da de la 1 septembrie, altfel nu stiu ce ma fac.
bb_yasmi spune:
heloo
mai este loc si pt mine???
vreau sa slabesc.....vreau un nou stil de viata....dar....am nevoie de sustinere!!! NU AM AMBITIE......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
justasmallkiss spune:
Neatza pe fuga la cafelutza cu voi.
Ruximerci mult.
V-am tzucat pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.
Delidana spune:
'Neata,
Yasmi, bun venit la noi!
Cum te putem ajuta?
Azi am facut miscare dupa cd-urile pe care le-am cumparat cu cerealele Fitnesse. Am incercat sa tin pasul, uneori mi-a reusit alteori nu... Apoi am facut citeva serii de cu gantere de 2 kg si 90 abdomene. Cind am terminat eram fleasca, nu atit din cauza efortului cit a caldurii.
Inca nu pot sa merg la sala, astept sa se duca apa de pe strada ca azi noapte a plouat si e inundatie, plus ca vreau sa treaca rusii.
Va las micul dejun, eu ma duc sa maninc de prinz.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Hello.
Ultima zi a lunii august o voi savura din plin. Va indemn sa faceti la fel, auzi, Tzu? Serveste o apa cu frunze de telina, sa prinzi puteri si sa mai dai pe la noi.
BB_Yasmi, bun venit in clubul nostru, sper sa te simti bine si sa slabesti atat cat iti doresti. Ai aruncat o privire pe prima pagina?
Ioana, sa va fie de bine vacanta, .
gusta spune:
Neatza.
Yasmi bine ai venit in randul nostru.
De azi declar razboi la dulciuri ca nu se mai poate si tot de azi am inceput sa imi trimit cv si scrisoare de intentie pentru munca asa ca pumni stransi poate poate reusesc sa fac si eu ceva.
Asa ca bag si meniul si astept betele de rigoare
Cafea cu lapte
supa de legume
ceva usor diseara da nu stiu inca cred ca o sa pap numai sosul de la macaroane
2 nectarine
Si voie buna de la cine imi trimite.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Salutare! Ce vreme...ploua cu galeata Mi-a venit baiatul sambata seara si ieri ne-am plimbat toata ziua.
Doina, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!( scuze ptr. intarziere)
Yasmi, bun venit in gasca
Carmen, azi e ultima zi de vacanta? Si Dany merge de maine la gradi. Merge si Teo la gradinita?
Cuscra, tin pumnii...sunt sigura ca iti vei gasi ceva
Si eu asi vrea concurs, poate cand se intorc toate fetele...am am inceput sa pap haotic si-mi trebuie un dus rece
Ma intorc la treaba...va pupic pe toate
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi heloo mai este loc si pt mine??? vreau sa slabesc.....vreau un nou stil de viata....dar....am nevoie de sustinere!!! NU AM AMBITIE...... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Ha ha bun venit! Mai stiu pe cineva la fel la tine in cartier!
Eu azi am fost la sport de dimineata...si eu ar trebui sa merg de 4 ori pe sapt ca sa-mi termin cele 14 sedinte de aerobic..Saptamana asta merg cel putin de 3 ori...Nu prea ma tin pingelele ca as merge zilnic!
Tzuni spune:
Neata, graselor!
Va salut de la umbra paharului cu apa fierbinte si frunze de telina!
Mephala, ai citit Cella Serghi? Aoleeeeu, ce vremuri mi-ai readus in minteeeeee..... Am si uitat de ele! Citeam atunci si Floris, dragostea mea de Jaqueline Monsigny. Daca-ti pica in mana, musai s-o citesti!
Azi am multa treaba, asa ca intru mai rar. Oricum va pup pe toate si va doresc o saptamana traznita!
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Va salut de la umbra paharului cu apa fierbinte si frunze de telina! Mephala, ai citit Cella Serghi? Aoleeeeu, ce vremuri mi-ai readus in minteeeeee..... Am si uitat de ele! Citeam atunci si Floris, dragostea mea de Jaqueline Monsigny. Daca-ti pica in mana, musai s-o citesti! |
da, e .
multam de recomandare.
o saptamana trasnita si tie!