Nou stil de viata (278)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ioana, La Multi Ani Deliei sa creasca mare si frumoasa . Succes la scoala

Delidana, nu stiam ca tu esti vizitator in Tailanda, credeam ca ai alt statut

Vikinga, stai de ce te plangi bre? 6,5 kg nici mie nu mi se pare mult, ci onorabil si apoi stii prea bine ca vei da rapid jos la cat esti de ambitioasa. Fititz, huh? Yuhuuuuu, ce bucurie pe capul vostru, desi il inteleg oarecum si pe tati . Frumoase nume ati ales. Leticia ca printesa Mai treci pe la noi ca ne binedispui

Hcclara, distractie placuta sa aveti si te asteptam cu povestiri

ClaudiaH, cred ca greseala respectivului a fost ca s-a intors la vechiul stil de viata.

Lou, pai nu v-am povestit de cel mic prea multe ca abia urmeaza povestile peste o saptamana si...Mititeii mei au cam servit daycare de mici, nu i-am prea rasfatat . Sper doar sa creasca si el la fel de bine ca sora-sa who's not bad at all now Si sa fie cu oki la tine cand vrei tu

Mephala, eu desi sint plina de griji pt. bebica al meu, sint totusi entuziasta ca incep scoala, imi plac noile inceputuri in general . La tine e primul an de reincepere a activitatii? Dupa cati ani?

Cica azi aflai ca scoala noastra a fost lovita de trasnet saptamana trecuta cand a fost tornada , asa ca mai toate echipamentele gen imprimante, PA lucreaza din parti Mai dar concursuri de slabire nu vreti? Ca de socializat va tot socializati pe aicia, de uitati esenta subektului Io zic nu dau...

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

La tine e primul an de reincepere a activitatii? Dupa cati ani?

neah, e al doilea an, dupa marea pauza de 4 ani.

Mergi la inceput

in legatura cu lista, ati votat: - va ramane asa cum e - .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Eu tot ultima eram indiferent de situatie....

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salut

Fetelor cred ca nu m-ati inteles. Nu fac albumele publice deci am nevoie de e-mailul vostru sa va trimit invitatie sa vizionati albumul :)

Gabi si mie-mi place Fiatul 500 Sunt bestiale.

Scuze ca nu stau mai mult dar mi-am luat de munca acasa Si saptamana viitoare incep si facultatea si am o gramada de citit

Weekend placut tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Kris eu am zis de concurs dar fetele mai sunt inca in vacanta asa ca poate daca strigam mai tare se prezinta mai multe fete.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Ruxi, poate ma ajuti cu o parere...
Programul de la sala e asa:
- incalzire: 15 minute pe banda, mers rapid
- : 2 aparate pentru picioare, 2 pentru brate si 2 pentru abdomen, cite 4 serii a 12 repetitii/serie
- cardio: 30 minute eliptica + 30 minute mers rapid pe banda.
- 5 minute pe o masinarie care ma zgiltiie din toate ingheieturile + exercitii de stretching
Ce as putea sa schimb?

Lucreaza split pe grupe musculare. Cate zile pe saptamana vrei sa mergi la sala?
Faci prea mult cardio si asta iti distruge masa musculara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Eu tot ultima eram indiferent de situatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragutelor. Ioi, am stat sa va citesc ca ati scris in 2 zile cat altii in 2 saptamani

Mi-a placut concertul Madonnei, dar nu prea mult, la sfarsit am ramas cu o usoara dezamagire fiindca a fost cam multa scalambaiala, mult playback si faza cu tziganii si faptul ca au arborat steagul Turciei...in fine, mi-a placut mult cum a cantat cu pianistul ala si intr-adevar a dansat super, nu avea cum sa cante non-stop. Eu totusi m-am distrat grozav, am dansat si nu am simtit praful decat la sfarsit cand mi-am suflat nasul . Nu m-as mai duce inca odata la un concert cu ea, dar as merge oricand si again la Depeche, U2, Sting sau Robbie Williams.

Pe drumul inapoi spre Cluj mi-am fragmentat calatoria, am ramas cateva ore in Danes, langa Sighisoara, unde of course, ca am calarit, si mi-a placut mult de tot. Sunt alt om de cand fac asta. Sper sa reusesc sa ma programez si maine sau Duminica, in Jucu sau in Faget.

Vikingaaa, mi-a fost dor de tine, deci acolo erai, in frigider sau in cutia de inghe, vai, sa nu vb de chestii sfinte, nu am mai mancat o inghe nici nu stiu de cand si cacanarii astia nu aduc si la noi din soia, sa vad si eu cum e sa ma pot bucura de viata . Sa stii ca ul meu nu e chiar asa de pustoaica, iti dai seama ca am pus doar pozele care ma avantajeaza si oricum, las ca stiu, in 4 saptamani dupa ce nasti, numa cracii aia lungi or sa ramana de tine, las ca stiu io!

Gabriela am urmarit clipul trau cu Madonna si recunosc ca am deja nostalgii. Exact din unghiul ala o vedeam si eu, tare aproape am fost de tine, daca tu sau sotul tau ati filmat asta...

Zuzi, urmarit clipul sportiv sa stii totusi ca genul ala de miscare nu e chiar genul meu, eu ma urasc destul de mult sa prefer exercitiile de anduranta, cycling - spinning-hill etc si alergarea...apoi imi place mult Pilates si azi m-am amuzat cu

bosu bine ai revenit in the real life, back on track si vesela asa cum te vrem noi.

Lou, si eu merg pe dieta vegetariana, vegana chiar, dar am zile cand mai gust asa o bucatica de cioco sau ti-am zis, un cafe late decofeinizat. Ti-am vazut pozicile, bravo, ce vacanta frumoasa si esti asa de slabuta si mica si draguta (e de bine ).

Ruxi si tie ti-am vazut pozele, inutil sa ma repet ca deja stii ce am de zis. Ai fost singurica? cat despre dumnealui, cred ca se ccpe el de frica la gandul ca ccc chiar tre sa puna in practica ce v-ati inteles barbatii si niste cacaciosi, dau bir cu fugitii in fata provocarilor si pica pe spate la cat de curajoase sunt femeile . Women rulz .

Va las dragelor ca mai am de intins haine si vreau sa dorm ca am lipsa mare de somn.

Pe maine la cafelutze! Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Va multumesc mult pentru suportul vostru. Si eu ma gandesc sa merg cu analizele sa le vada si alt medic. Oricum, indiferent de ceea ce-mi spune, probabil ca in prima faza am sa incerc o inseminare.
Tumpi esti o draguta si iti multumesc pentru mustruluiala data. O merit. Intr-adevar sunt extrem de negativista. In ce priveste credinta, nu stiu cata exista in mine. Tocmai ca ma gandesc ca Dumnezeu are grija de fiecare si da fiecaruia ceea ce ii este sortit la timpul potrivit, asa ca poate nu ar trebui sa fortez lucrurile (cu FIV, care nu este o metoda cam ortodoxa). Binenteles ca nu sunt o incuiata si daca exista o sansa cat de mica cu FIV, probabil ca o voi incerca. Dar ma sperie gandul unei eventuale nereusite.
Mai trebuie sa ma gandesc, si poate intre timp.... cine stie.

Tzuni esti mortala!
La Multi Ani! Delia, sa cresti sanatoasa, fericita si norocoasa. Ioana sa-ti traiasca printesa!

Fetelor va urez un week-end cat mai placut.
Pupici

Mergi la inceput