Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 11
gusta spune:
La multi ani Delia,sa cresti mare printesa mica si sa ai parte numai de bucurii.
Carmen mie imi convine asa lista.
Marilena si Mara Augusta
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Meniu pe azi:
MD (09:00): 18g paine integrala (juma' de felie) unsa cu pateu + 50g rosii + 50g ardei + cafea cu indulcitor
Pranz (13:00): 100g piept de pui innabusit + 100g cartofi fierti cu smantana light + 200g brocolli si conopida (fierte cu condimente)
Cina (18:30): conserva de herring in sos tomat + un ardei gras
Gustare (16:00): 2 nectarine
21:00-21:35 cardio pe eliptica (cca 300cal, 14 km)
Si pentru ca vorbiti de obezitate, am vazut si eu un documentar cu ceva vreme in urma si mi-a pierit pofta de mancare pentru o saptamana intreaga. Printre alte cazuri era un tip care avusese 250kg, slabise apoi cu sport si dieta la 80 de kg (avea chiar propria-i emisiune tv caci fusese un adevarat succes in Anglia) dupa care a zis: "Acum am greutatea unui om normal, pot reveni la o viata normala, nu mai trebuie sa fac sport si dieta" In consecinta s-a reintors la mancat astfel incat in urmatorii 3 ani a ajuns la peste 300de kg si dupa inca un an a murit din cauza obezitatii. Nu avea nici o boala cum va ganditi probabil, pur si simplu manca enorm (nu mai tin minte exact dar ratia lui calorica se ridica la vreo 17 000 kcal/zi). Sau mai era o femeie a carei burta (numai burta deci) cantarea 80 de kg. Brrr! Noi toate suntem deci niste silfide. O zi usoara va doresc!
vikinga spune:
Ne gindim la un nume ceva mai spaniol dar care sa mearga pese tot. Suntem in cautari. Sotzul macar de atita lucru a rasuflat usurat, ca nu mai trebuie ca no 3 sa-i poarte numele in varianta junior. Si zice ca ce ar fi sa-i zicem Laura, adica cum ma cheama pe mine:)) Lol se intoarce foaia:))Pina acum avem pe lista Leticia si Linda. Care pe spaniola inseamna frumoasa.Vikinga 21+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
puskin spune:
Neata,
Sunt pe fuga...
Delia, schimba rutina de la sala . Daca te pot ajuta, cu mare placere.
Gabi, primit . Studiez si revin. Si mie imi plac masinile mici dar intamplarea face ca acum conduc una maricica.
Anda, La multi ani fericiti impreuna !
Mihaser, .
Vik . Ma bucur ca esti bine.
Revin.
carina spune:
La multi ani Deliuta!!!! Ioana sa fiti fericite si sa o pupi pe nasuc din partea noastra!
Carmen: si pentru mine e ok listuta, dar oricum parerea celor active conteaza.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
ClaudiaH spune:
Iata ca am cautat pe net si am gasit informatii exacte despre tipul ala obez supranumit si Yo-Yo: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Hebranko
hcclara spune:
Salut!
Ioana, sa va traiasaca Delia, la multi ani sa creasca mare si sa fie sanatoasa!v-ati intors din concediu?
Nastad, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa!
Carmen am fost sa mancam, si am vrut la film dar abia din 1 oct se difuzeaza ce am vrut noi. mie imi place lista.
Khristin plecam dimineata devreme. eu am mai fost aici, pe vremea aia nu aveam copii.
Daniela multumesc
lou da eu nu am pm-ul activat???
va pe toate si ne auzim peste o saptamana cand ma intorc.
Delidana spune:
Ioana, fetitei tale!
Ruxi, poate ma ajuti cu o parere...
Programul de la sala e asa:
- incalzire: 15 minute pe banda, mers rapid
- : 2 aparate pentru picioare, 2 pentru brate si 2 pentru abdomen, cite 4 serii a 12 repetitii/serie
- cardio: 30 minute eliptica + 30 minute mers rapid pe banda.
- 5 minute pe o masinarie care ma zgiltiie din toate ingheieturile + exercitii de stretching
Ce as putea sa schimb?
Gabi, imi pare rau de masina ta dar mai bine ca te-a lasat acum si nu in drum spre nunta.
Pup gasca.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Pupici pentru toata gasca Ce faceti fetele? Eu sunt happy...maine imi vine baiatul In rest...binisor, multa treaba, acasa o tin numai in petreceri...e bine.
Ioana, la multi ani Deliei! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
Anda, la muti ani! Sa fiti sanatoasi si sa va iubiti toata viata!
Carmen, mie imi place lista asa cum este.
Clau, vacanta placuta
Gabi, vb. Deliei..bine ca nu te-a lasat la nunta. Si mie imi plac masinile mici...bine, nu f. mici
Vik, ma bucr ca esti bine
Cuscra, cum se descurca Mara la scoala? Va pupam pe amandoua
Fug la treaba..mai revin.
rolo spune:
Ola chicas,
Va multumesc si va pup pe toate pentru ca inca va mai ganditi la mine desi postez pe forum din an in pasti.
Incepusem sa scriu ceva acum doua zile insa bestia a venit si cu un clic pe mouse a facut sa dispara munca mea de 20 de minute, chiar inainte sa dau send la mesaj si asa m-am enervat ca nu am mai deschis calculatorul.
Isprava mea cu piciorul s-a intamplat (la comarnic, la socrii ) acum o luna. Piciorul nu e rupt, "doar" ligamentele la glezna si m-am ales cu doua suruburi. Mai stau cu el in gips inca 6 saptamani.
pup, revin