Nou stil de viata (278)
Raspunsuri - Pagina 10
vikinga spune:
Anda Felicitari! Si sa ramineti la fel de frumosi si uniti! Vikinga 21+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
OlgaTarziu spune:
Daniela total de acord. Si la mine se intampla un fenomen ciudat, scad in cm dar kg raman la fel sau se duc greu. De unde am dedus ca "produc" iar muschi si muschiul clar e mai greu decat grasimea. Cat despre competitie, nici nu era vorba. Eu nu tin cura acum ca alaptez si mai tarziu doar o sa o iau iar pe salate si fructe. Intentionez sa incerc raw food diet dar din motive strict medicale. Nu stiu daca voi putea. Zilele astea pt ca s-au copt rosiile in gradina mea am mancat ca proasta. Consecinta? Ma doare stomacul de ma urc pe pereti.
mephala super.
Khristin mult succes in noul an de scoala si bafta piticutzului la gradi.
Tony al meu incepe in 10 scoala. Are 4 ani, incepe kindergardenul. Am niste emotii...Ca e mai zgubilitic si deja ma vad chemata ca are copilul ADD. Glumesc, sper sa nu. Dar time out o s aia in disperare.
Vikinga sarcina usoara.
Delidana spune:
'Neata.
Dar scriserati, nu gluma...
Donna, blanosii mei sint o familie de 4: mama, tata si 2 fiice, toti de rasa tailandeza (cica asa ii zice). "Mamica" blanoasa (Bulina o cheama) are vreo 7 ani, e blinda si desteapta; "tata" blanosu', pe numele lui, Batrinu', nu stim ce virsta are pentru ca era deja batrin cind ne-am mutat noi aici (mai are citiva dinti), cele doua fete, una blonda si una bruneta (au 6 ani), Honey e cam rea si musca, Negruta e simpatica si zapacita, un catel tare lipicios, vine dupa noi, ne linge pe miini, pe degetele de la picioare, pe unde apuca. Uneori se bat, toti au cicatrice, ca pina apucam noi sa-i despartim... Nazdravani, ce mai...
Zuzi, anul asta mi-am luat portia de excursii, doar am fost in Frankfurt. Daca as putea sa vizitez cite o tara in fiecare an (fie si o zi) m-as considera fericita.
Lou, faza cu ispitele e ca oricum sint in casa pentru ca le cumpara sotul si n-am cum sa-i interzic, asta e...dar mai cumpar si eu, mai ales ciocolata neagra care-mi place cel mai mult.
Acum am o scuza ca ma ia o raceala si nu am chef de inghetata.
Ruxi, cu sala sint in pauza de rusi, de saptamina viitoare ma apuc iar dar sincer ma plictiseste ingrozitor, aceeasi rutina... Mai merg citeodata seara si alerg.
Khristin, in Tailanda nu poti merge fara viza de la ambasada din Bucuresti si asta se da doar pentru 2 luni daca esti turist (am zis si in mesajul precedent). Cum eu stau mai mult de 2 luni aici, a trebuit sa-mi prelungesc viza.
Carmen, mie mi se pare corecta lista asa cum e, in functie de kg, si oricum e mai palpitant asa, mai schimbi categoria, mai creste un pic ambitia.
Gabi, ma bucur ca ti-a placut la concert.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
mihaser spune:
Salut!
Olga si eu am calculat indicele de masa corporala si e 22,5...la 30 de ani nu stiu exact cat ar trebui sa fie...ma gandesc la 21,5-22
E mai relevant decat kilogramele in sine!
Puskin am vazut pozele...nu degeaba te-am ales drept muza!
Aseara am fost la tae bo...instructoarea tocmai s-a intors din vacanta cu un chef de treaba...am febra! Ma mai duc luni dimineata la abdomene...ca azi nu mai am chef!
Va pup!
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Anda, aniversare frumoasa si sa fiti cel putin la fel de fericiti ca si pana acum!
Iaca, io am inceput ziua foarte frumos, mi s-a stricat masina in cea mai aglomerata intersectie din Bucuresti (aia de la intrare, DN1 cu Aerogarii), am blocat circulatia pana ce cei doi politisti care organizau circulatia in zona si nenea din masina din spate mi-au impins masinuta intr-o zona in care nu mai incurcam pe nimeni. Mi s-a rupt (acum scuze daca tehnic ma exprim precum o umbrela...) ambreajul/ cutia de viteza. Pana la urma sper ca va fi tot raul spre bine, caci oricum trebuiau sa-mi schimbe masina, asa ca poate, cu aceasta ocazie, o sa am masina noua mai repede...
Carmen, am vazut o emisiune la TV despre sport cu chestiile alea in picioare, cica sunt foarte eficiente!
Vik, lasa ca 6,5 kg la 21 de saptamani nu e asa mult! Cum o sa o cheme pe fetita?
Delia, ce frumos suna familia ta de catei!!
Daniela, nenea ala de 400 de kg (Allen il cheama), pana la urma, dupa o gramada de operatii (nu stiu in cat timp), a ajuns un om normal. Am vazut cand i-au facut operatia de masectomie + piele in exces din zona axilei... au dat jos cam 30 de kg de carne/piele. Infiorator....
Zuzi, bravo de tonusul mai bun!
Roxana, cum ti-a placut la concert?
Ma duc sa vad ce masina iau la schimb... probabil una mica si pitica, ceea ce este OK, numai ca nu stiu cum o sa ajungem toti (noi trei plus parintii mei) cu o asa masina, la botez, duminica.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
www.youtube.com/watch?v=NczLeaN3Pig&feature=related" target="_blank">Buna dimineata, la o /ceai.
gusta spune:
Neatza.
Gabriela da de ce vrei masina mica ?
Carmen eu iau o cafeluta.
Fetele m-as duce oriunde cand vine,dar vine dupa 8 seara nu se mai da dusului pana la 12 si e super inervant, cand copilul de la 7 e in pat si atunci e timpul meu sa fac ce vreau.
Anda aniversare frumoasa.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Gusta, masinile de rezerva disponibile sunt mici; asa ca pana o sa am fie masina asta reparata, fie masina noua, o sa iau o masina mai mica sa o conduc....caci n-am alta varianta.
Insa imi plac masinile mici; acum, in Italia si ELvetia, am inchiriat un Fiat 500, model nou. E delicioasa masinuta!! Am adorat-o!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
La multi anisori, Delia!
Ioana, sa-ti traiasca printesa ani multi si buni!
Dragelor, va rog sa va exprimati parerea in legatura cu lista. Ramane asa sau eliminam categoriile?
Vik, hai ca te alinti, stai ft. bine pentru 21 de saptamani. Ce nume veti alege fetitei?