King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 18
teotonia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danat
Bravo lui Michael Bendeac! Mi-a placut ce a scris (inafara laudelor cam exagerate, totusi, aduse cantaretilor autohtoni) Dar a descris f bine ce se intampla la concertele lui Michael, cu toate ca el nu a participat la niciunul, ca era prea mic Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
anka77 spune:
Sa stii Danat ca mi-as dori din tot sufletul ,ca si voi dealtfel sa il stim viu...Doamne cred ca nu mi-am dorit in viata mea ceva mai mult decat sa nu fie mort.Sa il stiu linistit undeva , departe de ochii tabloidelor, traind fericit langa copiii lui, pe care evident daca si-ar fi inscenat moartea i-ar scoate incet -incet din scena...pffff nu stiu ce sa zic, motive ar avea cu carul sa dispara.Multi zic ca nu ar fi facut asa ceva fanilor..eu as contrazice putin si as zice ca poate venise vremea sa se gandeasca si la el totusi mai mult decat la ceilalti.Si exact cum spui si tu, terenul ar fi fost pregatit din iarna cand s-a anuntat ca ar mai avea doar 6 luni de trait, ca ar avea cancer and so on....Nu stiu, ma uit la el in videoclipuri si nu pot sa accept ca nu mai este.Incerc sa fiu cerebrala dar inima nu ma lasa...tot sper sa apara,sau daca nu apare macar sa il stiu in viata pur si simplu linistit.O merita
LOVE YOU SWEET ANGEL....I MISS YOU SO MUCH
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Cory, imi dai de gandit cu treaba hoax in hoax...
Dana, in scurtul documentar au aratat pe bucati cum au realizat clipuletul ala? Adica au aratat masina, actorul care l-a interpretat pe Michael samd? S-au dat cartile pe fata?
Ca in lipsa unor explicatii clare, cum ar fi o inregistrare a pregatirii pt acest fake, parca incepe sa ma prinda si mai tare teoria conspiratiei. Dar daca cineva a facut filmarea asta cu Michael al nostru si apoi a aparut repede explicatia asta ca sa nu isi mai puna lumea intrebari?
Am vazut si alea 3 min aproape cu speechul din 2002, of, scuze ca am uitat sa scriu despre, cum am zis cand se posteaza atat de mult pana ajungi sa raspunzi iti pierzi din minte ideile pe care vroiai sa le scrii. Da, asta era Michael, convins ca putem sa ne schimbam, putem sa ne iubim unii pe altii, putem sa nu ne mai lasam prada prejudecatilor.
Si cred ca mostenirea lui cea mai de pret e lasata in indemnurile sale, in actiunile sale de-a lungul scurtei vieti. Uite ca tot faceam comparatie, Madonna n-a iesit din camera de hotel cat a stat pe la noi, iese maine ca sa plece la aeroport, n-am auzit sa se duca sa alerge cu politia prin Bucuresti ca si asa e in mare forma, n-am auzit sa se duca pe la un orfelinat desi are copii infiati, n-am auzit sa dea mana cu fanii sau macar sa le arunce de la distanta un zambet si o fluturare de manusita. Eh, ca Michael nu vom mai avea, unul ca el se naste odata la cateva generatii, macar copiii nostri sa mai prinda un asa om, din toate punctele de vedere OM.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Sa stii Danat ca mi-as dori din tot sufletul ,ca si voi dealtfel sa il stim viu...Doamne cred ca nu mi-am dorit in viata mea ceva mai mult decat sa nu fie mort.Sa il stiu linistit undeva , departe de ochii tabloidelor, traind fericit langa copiii lui, pe care evident daca si-ar fi inscenat moartea i-ar scoate incet -incet din scena...pffff nu stiu ce sa zic, motive ar avea cu carul sa dispara.Multi zic ca nu ar fi facut asa ceva fanilor..eu as contrazice putin si as zice ca poate venise vremea sa se gandeasca si la el totusi mai mult decat la ceilalti.Si exact cum spui si tu, terenul ar fi fost pregatit din iarna cand s-a anuntat ca ar mai avea doar 6 luni de trait, ca ar avea cancer and so on....Nu stiu, ma uit la el in videoclipuri si nu pot sa accept ca nu mai este.Incerc sa fiu cerebrala dar inima nu ma lasa...tot sper sa apara,sau daca nu apare macar sa il stiu in viata pur si simplu linistit.O merita LOVE YOU SWEET ANGEL....I MISS YOU SO MUCH |
De aparut, ia-ti gandul! Nu cred ca va mai aparea vreodata. Daca e sa fi facut-o, faza cu disparitia, apai nu va mai aparea. Tocmai ca asta ar fi chiar de neiertat pt multi dintre fani! Oricat si-ar dori ca el sa mai existe, multi nu cred ca ar digera ideea minciunii.
Sa fie clar, nu ma mint in fata ca sa ma amagesc, nu ma imbat cu apa rece, m-am "obisnuit" deja cu ideea ca nu mai este (chiar si cu moartea lui, chiar daca mi-e tare tare dor), dar am eu un feeling ca e o punere in scena f f reusita, repet, cu sau (mai degraba) fara voia lui.
Cred ca obosise, cred ca ii ajunsesera aproape 45 de ani pe scena, o viata de om!!! Ar fi fost cazul sa fie un pic egoist si sa-si traiasca viata departe de multime, fara obligatia de a-i multumi pe altii mereu.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
anka77 spune:
Motanik uite aici link-ul catre emisiunea din seara asta http://www.rtl.de/tv/tv_990652.php
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
danat spune:
citat din mesajul lui motanik Cory, imi dai de gandit cu treaba hoax in hoax... Dana, in scurtul documentar au aratat pe bucati cum au realizat clipuletul ala? Adica au aratat masina, actorul care l-a interpretat pe Michael samd? S-au dat cartile pe fata? Ca in lipsa unor explicatii clare, cum ar fi o inregistrare a pregatirii pt acest fake, parca incepe sa ma prinda si mai tare teoria conspiratiei. Dar daca cineva a facut filmarea asta cu Michael al nostru si apoi a aparut repede explicatia asta ca sa nu isi mai puna lumea intrebari? Am vazut si alea 3 min aproape cu speechul din 2002, of, scuze ca am uitat sa scriu despre, cum am zis cand se posteaza atat de mult pana ajungi sa raspunzi iti pierzi din minte ideile pe care vroiai sa le scrii. Da, asta era Michael, convins ca putem sa ne schimbam, putem sa ne iubim unii pe altii, putem sa nu ne mai lasam prada prejudecatilor. Si cred ca mostenirea lui cea mai de pret e lasata in indemnurile sale, in actiunile sale de-a lungul scurtei vieti. Uite ca tot faceam comparatie, Madonna n-a iesit din camera de hotel cat a stat pe la noi, iese maine ca sa plece la aeroport, n-am auzit sa se duca sa alerge cu politia prin Bucuresti ca si asa e in mare forma, n-am auzit sa se duca pe la un orfelinat desi are copii infiati, n-am auzit sa dea mana cu fanii sau macar sa le arunce de la distanta un zambet si o fluturare de manusita. Eh, ca Michael nu vom mai avea, unul ca el se naste odata la cateva generatii, macar copiii nostri sa mai prinda un asa om, din toate punctele de vedere OM. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
Da, ca Michael nu vom mai avea, cum bine zici, eu il consider pe Michael un dar de la Dumnezeu pt omenirea asta. A transmis multe mesaje, asa cum suna multe indemnuri biblice.
Si da, in reportajul de la RTL au aratat si cum lipeau autocolantul pe furgon si cum il machiau pe actorul acela (o femeie din cate mi s-a parut mie) si tot felul de amanunte.
Hobby
" MORE"
anka77 spune:
Hai sa va distrez cu ceva....am postat si pe blog
http://i948.photobucket.com/albums/ad327/iloveyouhhmj/sbiych.gif
http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/MJ-3-michael-jackson-7031069-400-250.gif
http://i31.tinypic.com/qpj66w.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/6040/thl4c37efec9b42a9d0816aq.gif
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
citat din mesajul lui anka77 Sa stii Danat ca mi-as dori din tot sufletul ,ca si voi dealtfel sa il stim viu...Doamne cred ca nu mi-am dorit in viata mea ceva mai mult decat sa nu fie mort.Sa il stiu linistit undeva , departe de ochii tabloidelor, traind fericit langa copiii lui, pe care evident daca si-ar fi inscenat moartea i-ar scoate incet -incet din scena...pffff nu stiu ce sa zic, motive ar avea cu carul sa dispara.Multi zic ca nu ar fi facut asa ceva fanilor..eu as contrazice putin si as zice ca poate venise vremea sa se gandeasca si la el totusi mai mult decat la ceilalti.Si exact cum spui si tu, terenul ar fi fost pregatit din iarna cand s-a anuntat ca ar mai avea doar 6 luni de trait, ca ar avea cancer and so on....Nu stiu, ma uit la el in videoclipuri si nu pot sa accept ca nu mai este.Incerc sa fiu cerebrala dar inima nu ma lasa...tot sper sa apara,sau daca nu apare macar sa il stiu in viata pur si simplu linistit.O merita LOVE YOU SWEET ANGEL....I MISS YOU SO MUCH if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
anka : sa-ti zic un subiect care m-a pus pe ginduri pe hoax (asta ca tot esti tu consateana mea pe hoax) , apropo ca ai deschis discutia despre fani :
1. Michael a daruit enorm tuturor, mai ales fanilor, deci nu mai e dator cu absolut nimic.
2.si-acuma vine esentialul : stii ca am auzit cu totii depre cei 12 fani care s-au sinucis ? ei bine, intreba cineva unde sint cei 12 ? cineva a dat un search despre ei pe net, si surprize-surprize, se stie ceva f.vag despre ei ca ar fi prin australia ( toti ?!).si ca sa vezi, nimeni din familiile lor nu a aparut niciodata niciunde (media) sa se plinga, sa zica ceva.absolut nimic.deeeci? discutia e mai lunga, but u got my point.
ce am vrut sa zic : daca problema fanilor e rezolvata, motive sa escape (nu era el prieten cu cei mai mari escapologisti ?) sint destule.
nu stiu daca ai vazut ce zice si derek clontz :
http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
Da am vazut ca nu s-a gasit nik despre acei fani , cu toate cautarile de rigoare.
Despre Derek Clotz nu prea am citit, mi s-a parut ca cei de pe hoax nu prea il iau in serios.Bag acum un oki.
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
danat spune:
mai dati-mi si mie va rog linkul de la hoax....
Hobby
" MORE"