King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 19
anka77 spune:
direct catre forum http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Multumesc pt link, am vazut acum, nu inteleg nimic din ce vorbesc dar imaginile sunt destul de explicative.
Tot nu pot sa inteleg cum este permis asa ceva, cum sa te joci cu un asemenea lucru.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Da am vazut ca nu s-a gasit nik despre acei fani , cu toate cautarile de rigoare. Despre Derek Clotz nu prea am citit, mi s-a parut ca cei de pe hoax nu prea il iau in serios.Bag acum un oki. if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
a da, nici mie nu-mi place derek clontz.am vrut doar sa zic ca si el este unul dintre believeri, ca si nesuferitul de perez hilton.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
citat din mesajul lui motanik Multumesc pt link, am vazut acum, nu inteleg nimic din ce vorbesc dar imaginile sunt destul de explicative. Tot nu pot sa inteleg cum este permis asa ceva, cum sa te joci cu un asemenea lucru. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
Niste gandaci
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Hai ca ma pregatesc de capitol nou, vai de mine ce repede se umplu paginile!
Ciner e Clontz asta?
Cory, nu cred ca am vazut pana acum a doua parte a semnaturii tale sub forma asta. Ai avut-o pana acum??
Da-mi voie sa subscriu la ea.
--------------------
iona2005 spune:
cand am vazut filmuletul ieri am zis ca e facatura,de ce apare dupa 2 luni??era mult mai credibil daca aparea dupa 2,3 zile....da il cred capabil de o asemenea regie,scenariu etc dar nu in vita reala...obligat da cum spunea si danat(ma cam contrazic nu?dar sunteti fete inteligente si o sa intelegeti ce vreau sa spun de fapt)
despre filmuletul cu discursul lui MJ..a si despre melodia zilei la fel dar revinenind la filmulet pe undeva tind sa cred ca din asemenea discursuri i se trage moartea sau interesele mari din industria muzicala oricum inclin mai mult spre crima decat inscenare(el folosea de multi ani aceste medicamente de ce tocmai acum s-a intamplat)adevarul nu-l vom stii niciodata.
va dau un link unde sunt multe gifuri frumoase derulati pagina mai in jos
www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=87263&page=95" target="_blank">http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=87263&page=95
copil special in viata mea
motanik spune:
Iona, sunt faine dar imi displace ca au si partea de scris, se schimba poza-text, trebuiau sa lase doar poze. Mi-am salavt si eu insa cateva.
Asa ma gandeam si eu, daca filmarea era pe bune asta inseamna ca era facuta acum 2 luni, in ziua cu moartea lui nu? Apoi ii vad si pe neneii aia de la rtl filmand in timp ce vorbeau ceva intre ei in parcarea aia, parca nu lasa dubiu ca acolo s-a petrecut.
Hai ca si eu ma contrazic, ba cred ba nu cred, nici nu mai stiu ce sa zic.
--------------------
cory_box spune:
citat din mesajul lui motanik Hai ca ma pregatesc de capitol nou, vai de mine ce repede se umplu paginile! Ciner e Clontz asta? Cory, nu cred ca am vazut pana acum a doua parte a semnaturii tale sub forma asta. Ai avut-o pana acum?? Da-mi voie sa subscriu la ea. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
cine e clontz ? unul...blogger, scriitor, futurist, etc.da nu conteste, da-l incolo, ca nu pun baza.e dat doar ca fapt divers.
si tot ca fapt divers (daca vreti puteti trece peste ca este off-topic) ca tot discutati despre madonna :
http://omg.yahoo.com/news/madonna-booed-in-bucharest-for-defending-gypsies/26947?nc
eu n-am avut nervi sa citesc.ceva cu niste tigani.
motanik la semnatura ma intrebai de "I don't lose hope ?" am adaugat-o ca sa nu creada lumea ca-s nebuna.ca oricum pe parcurs le mai schimb, ca ma plictisesc eu sa vad aceleasi chestii. numai ca momentan nu am gasit ceva sa ma satisfaca.
iona ; sint f. faine. trebuie sa le studiez mai atent.
motanik spune:
Da, Cory, la partea cu M is alive + i don't lose hope ma refeream.
Cat despre Madonna, o fi vrut ea altceva, o fi vrut sa aduca un mesaj de pace si stop rasism, dar cred ca a fost gresit contextul, daca sunt discriminati tiganii nu la noi e problema ca noi le dam locuri speciale in scoli, avem fundatii care se ocupa de ei, muncesc cot la cot cu romanii samd. Discriminati sunt in Europa si nu in aia de est cum a zis ea ci taman in buricul targului.
Eh, sa fim noi sanatosi, cui i-a placut Madonna o sa placa si pe mai departe, indiferent de reusita sau nereusita asta.
Abia astept sa vad manifestarile de sambata, atat din Ro cat si din restul lumii.
--------------------
cory_box spune:
citat din mesajul lui motanik Da, Cory, la partea cu M is alive + i don't lose hope ma refeream. Cat despre Madonna, o fi vrut ea altceva, o fi vrut sa aduca un mesaj de pace si stop rasism, dar cred ca a fost gresit contextul, daca sunt discriminati tiganii nu la noi e problema ca noi le dam locuri speciale in scoli, avem fundatii care se ocupa de ei, muncesc cot la cot cu romanii samd. Discriminati sunt in Europa si nu in aia de est cum a zis ea ci taman in buricul targului. Eh, sa fim noi sanatosi, cui i-a placut Madonna o sa placa si pe mai departe, indiferent de reusita sau nereusita asta. Abia astept sa vad manifestarile de sambata, atat din Ro cat si din restul lumii. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
am inteles ca madonna a fost sfatuita gresit (faza cu tiganii), de fapt nici nu stiu de ce scriu de ea, pt. ca ma lasa rece subiectul.poti sa faci abstractie.am scris doar tangential pt. ca am vazut ca se discuta vis-a vis de tributul ei pentru Michael.dar m-am lamurit si cu asta.mai bine sa nu mai discutam.eu vreau sa mai pun poze pe blog, dar pe cuvint ca trebuie sa ma uit la foarte multe, ca sa ma pot hotari.ca toate-mi plac, stiti povestea.dar m-am gindit bine, daca ar fi sa facem un juriu care sa dea note, cred ca tot cea cu pantalonii aurii ar lua locul I cu coronita.nu stiu ce am, m-am molipsit de la voi .