King of Pop Michael Jackson (7)
Raspunsuri - Pagina 15
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue YESSSSS I'M NUTS! Mi-am schimbat moto-ul firmei. La evenimentul (nunta) pe care il organizez sambata, pe cardurile de asezare, pe langa sigla firmei va aparea un nou moto. Na..ghiciti? "You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after" |
Uimeste-ne
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Atata am asteptat.
bla bla...
dancing the dream....
merge ha? deja le-am dat la tipografie. s-au cam mirat aia ca e in engleza, dar se refera la faptul ca cei 2 se casatoresc si na..isi danseaza si ei visul.
Asta e my tribute pt el de ziua lui. Si tot ce voi face atunci va fi dedicat lui (asta in mintea mea, ca nu pot sa pun angajatii sa se imbrace cu tricouri MJ, ca ...)
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
anka77 spune:
citat din mesajul lui purple_blue Atata am asteptat. bla bla... dancing the dream.... merge ha? deja le-am dat la tipografie. s-au cam mirat aia ca e in engleza, dar se refera la faptul ca cei 2 se casatoresc si na..isi danseaza si ei visul. Asta e my tribute pt el de ziua lui. Si tot ce voi face atunci va fi dedicat lui (asta in mintea mea, ca nu pot sa pun angajatii sa se imbrace cu tricouri MJ, ca ...) "You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after" |
Wow,cum ar fi fost sa ii vezi pe toti cu cate un tricou,o sapca sau o manusa....f tare..
Apropos...imi place motto-ul ales....
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Multumesc. Prin asta vreau macar asa...subliminal sa ii fac pe toti sa ii aduca un omagiu. Chiar nimeni nu si-a dat seama de unde mi-a venit asta, dar le place.
Era super cu tricourile...
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
cory_box spune:
citat din mesajul lui anka77 Hai ma Cory de ce sa te sperii....pe bune ma si imaginam in masina cu un Beat it la maximum, iar Madonna spumegand in masina....pe bune, zi tu ca nu era misto.In legatura cu poza fermecata,( si ridicand totusi ochii din partea inf a corpului ) se citeste pe fata lui extazul, placerea de a fi pe scena,satisfactia unui spectacol reusit, fani incantati, orice ... Mai da` de ce sa scoatem poza ca face parte din topul meu 5.? if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
anka esti de coma , cum sa recunosc asa ceva ? iti dai seama ce parere as avea despre mine ? .dar acum sincer tu nu ai probleme cu retina de la pozele alea ?
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
Cory, sincer nu cu retina am probleme cand vad poza aia ci cu imaginatia
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
citat din mesajul lui purple_blue Multumesc. Prin asta vreau macar asa...subliminal sa ii fac pe toti sa ii aduca un omagiu. Chiar nimeni nu si-a dat seama de unde mi-a venit asta, dar le place. Era super cu tricourile... "You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after" |
purple_blue frumoasa intiativa, dar pe viitor poti sa fii mai bold, de pilda poti sa le ceri la invitati sa vina cu pantaloni aurii.am auzit ca este noul trend in materie de nunti.si cu cheile de la masina in buzunar (ca sa nu le piarda).
cory_box spune:
citat din mesajul lui anka77 Cory, sincer nu cu retina am probleme cand vad poza aia ci cu imaginatia if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
'nteles, ai vrut sa zici ca tu esti o cerebrala.la tine totul se desfasoara in creier
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cory_box
purple_blue frumoasa intiativa, dar pe viitor poti sa fii mai bold, de pilda poti sa le ceri la invitati sa vina cu pantaloni aurii.am auzit ca este noul trend in materie de nunti.si cu cheile de la masina in buzunar (ca sa nu le piarda). Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
De la Cadillac Escalade, dau bine rau
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
melku spune:
Moamaa, am gasit o inregistrare cu premiile grammy din 84.a luat tot ce se putea lua, oameni bunii!!!
Stiam c-a luat 8 premii atunci, da’ si cand vezi e altceva. si el e asa dragut. Super!!asa dragut e! iti vine sa-l mananci, avea miscorici la partea dorsala, intelegeti: cocheta cu niste dealea admiratoare din sala “girls in the balcon”. a purtat tot timpul niste ochelari si zice la un moment dat, nu vreau sa-mi dau ochelarii jos, da’ ma roaga nu stiu ce prietena (i-a zis numele da’ am uitat) si pentru girlsele de la balcon si radea si se rusina.
Uoff.
partea 3 e cea mai amuzanta.
da' adevaru' e ca nici n-a avut cu cine concura, din ce-am vazut acolo numai police a ramas peste timp, cel putin in memoria mea.
Adina si Daria