King of Pop Michael Jackson (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

ah am uitat egat de clipurile de la concertul aniversar din 2001, da, arata ciudat el, dar de uitat la public se uita, de miscat se misca bine. Cine stie ce o fi avut...mie mi-a placut tare oricum.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

"just call my name, I'll be there ! Ok, Miiiccchhhaaaaeeellll !!!

am citit articolele puse de voi, foarte bune.spumos articol a lui alice nastase.dar bendeac (foarte figura, dealtfel) mi-a mers la inima, nu numai pentru ca o lua la misto pe madonna (pe care n-o sufar, vi-am mai spus), dar pentru : "singurul moment bun din show-ul madonnei a fost cel cu Michael " yes !

dariaevelin : si eu am trecut la inceput prin asta.si mie mi-a trebuit multa diplomatie.what? ce-am scris ? diplomatie ?! delete all.am vrut sa zic tupeu, dar eu nu ma sinchiseam daca vorbeam singura, fiindca scopul meu nu e sa ma fac auzita (daca vreau asta ma duc si urlu pe coridor), ci sa scriu despre Michael ceea ce simt pur si simplu.pentru ca ma simt onorata sa pot sa vorbesc despre asa un geniu.asa ca dariaevelin, keep on going.

apropro, voua nu vi se intimpla cind auziti alta muzica decit a lui Michael (stati nu dati, e vorba de muzica auzita din vreo masina fara sa vrei) sa vi se para plictisitoare, puerila, banala si uneori chiar cretina ? nu l-am ascultat inca pe Freddie, n-am chef nici de el...

si cu stirea pe RTL, sint curioasa ce povestiti (eu nu prind).dar cam ciudata faza.cica pe site-ul lor n-ar fi scris nimic de asa ceva, nici la tv n-au aratat. ma abtin deocamdata (da greu de tot), ca daca nu ma abtin....

in alta ordine de idei,ieri am vazut in mall un barbat care avea vitiligo universal.nu zic, am mai vazut anterior persoane cu astfel de boala, dar cu o mica afectare (citeva pete pe brat sau picior) dar nu asa ceva ca pina acum barbatul avea tenul f. inchis, iar portiunile cu pete (foarte mari) erau nefiresti de albe.nu-mi puteam lua ochii, desi aici nu se face sa te holbezi la alte persoane.dar am ramas cu plasele in mina, absenta, gindindu-ma cit de mult trebuie sa fie suferit Michael si ce rai sint oamenii sa-si bata joc.il inteleg si de ce nu-si dorea copii cu materialul sau genetic (si chestiile care circula pe youtube despre blanket care ar mosteni boala, cred ca sint fake-uri).

danat : si eu am vazut pe o gramada de site-uri (inclusiv pe hoax) gif-uri si miniclipuri (in special cel de la will you be there?) si tare as fi vrut sa-mi adaug si eu, ce pacat ca nu se poate.

Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces

I believe Michael is alive.And I don't lose hope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Eu aud in fiecare zi din cate o masina MJ la maxim. Asa bine ma simt .
Ieri parcase cineva in fata geamului meu de la birou si se auzea MJ, caseta, cd...dupa ce am vazut ca a ajuns la a treia melodie (deci clar era fan)...am pus si eu aceeasi melodie, sa auda ca mai sunt "din astia". Am iesit pe geam si tipa din masina era tare fericita sa ma vada. Desigur si mirata..dar fericita. Ne-am salutat frumos si atat

"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Pffff gata tocmai am iesit de sub cearsafuri....ce zi am avuuuuuut... cu Michael of course...ca nu l-am scapat din mana.
Mai Adrianka, cum vine asta cu coada in fata?...mhhh te gandesti la ce ma gandesc si eu.
Ma gandeam alaltaieri cand venea Madonna lui peste prajit....mama ce mi-ar fi placut sa fiu cu masina pe traseul ei....sa am trapa trasa si sa ascult Michael la maximum.....hihihiih....Doamneeee ce satisfactie as fi avuttttttt....sunt diabolica uneori, dar merita ca prea e cu nasul pe sus....

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui purple_blue

Eu aud in fiecare zi din cate o masina MJ la maxim. Asa bine ma simt .
Ieri parcase cineva in fata geamului meu de la birou si se auzea MJ, caseta, cd...dupa ce am vazut ca a ajuns la a treia melodie (deci clar era fan)...am pus si eu aceeasi melodie, sa auda ca mai sunt "din astia". Am iesit pe geam si tipa din masina era tare fericita sa ma vada. Desigur si mirata..dar fericita. Ne-am salutat frumos si atat

cunosc senzatia.am auzit si eu de 2 ori din masini cind eram in Romania.la unul era sa ma si zbirlesc , ca oprise masina cam aiurea si cind a deschis usa de la masina, si s-a auzit la maxim "Thriller"...m-am calmat brusc .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Pffff gata tocmai am iesit de sub cearsafuri....ce zi am avuuuuuut... cu Michael of course...ca nu l-am scapat din mana.
Mai Adrianka, cum vine asta cu coada in fata?...mhhh te gandesti la ce ma gandesc si eu.
Ma gandeam alaltaieri cand venea Madonna lui peste prajit....mama ce mi-ar fi placut sa fiu cu masina pe traseul ei....sa am trapa trasa si sa ascult Michael la maximum.....hihihiih....Doamneeee ce satisfactie as fi avuttttttt....sunt diabolica uneori, dar merita ca prea e cu nasul pe sus....

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

anka, ma sperii pe zi ce trece.mi s-a facut parul maciuca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

salutari gagigi iubitoare de MJ
ce mi-ati facut voi acu' habar nu aveti da va spun:azi toata ziua la mama, copt vinete de cum am ajuns acas' in loc de baie am intrat sa va "vad";am pus la fatuca papa pe foc si la revedereee s-a facut scrum mirose in toata casa tre' sa vina sotu'...revin

copil special in viata mea

Mergi la inceput

am vrut sa ma uit pe blog la toate pozele, dar m-am blocat tot la aia cu costumul auriu si cu mainile ridicate.mai, dar voi i-ati vazut expresia de pe fata ? (lasati nadragii !) .eu citesc extaz, hi, hi.

vreau sa formulez si eu o cerere : nu se poate va rog sa scoatem poza aia de acolo ? ca pe mine ma dor ochii de la sclipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

YESSSSS I'M NUTS!

Mi-am schimbat moto-ul firmei. La evenimentul (nunta) pe care il organizez sambata, pe cardurile de asezare, pe langa sigla firmei va aparea un nou moto. Na..ghiciti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Hai ma Cory de ce sa te sperii....pe bune ma si imaginam in masina cu un Beat it la maximum, iar Madonna spumegand in masina....pe bune, zi tu ca nu era misto.In legatura cu poza fermecata,( si ridicand totusi ochii din partea inf a corpului ) se citeste pe fata lui extazul, placerea de a fi pe scena,satisfactia unui spectacol reusit, fani incantati, orice ...
Mai da` de ce sa scoatem poza ca face parte din topul meu 5.?

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput