Tulpina HPV - a2-a opinie si cauterizare- unde?
Am o problema, nu e a mea da e ca si cand ar fi a mea
. O tulpina HPV pentru care s-a primit indicatie de la dr. Tarlea de cauteizare. A fost o problema cu ea si acum cautam un alt medic pentru o alta opinie, si eventual, cauterizare. habar n-am cine ar putea sa faca asta... aveti vreo idee?
Multumesc !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Raspunsuri
Selene_Bunny spune:
Care este aceasta tulpina?
Cauterizare ce? Si de care? Ca sunt mai multe moduri de cauterizare.
Negi / veruci / papiloame / condiloame (toate denumirile corespund manifestarilor HPV)?
Se urmeaza in paralel tratament de intarire a organismului / sustinere a imunitatii. Isoprinosine - ambii parteneri, Echinaceea.
Cauterizarea nu garanteaza ca negii nu vor reaparea.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
kay spune:
Selene, iti multumesc
.
nu e vb de mine, am intrebat pt o prietena, nu stiu orea multe detalii... intrebarea era la cine poate merge pt second opinion? un medic bun...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alina023 spune:
Kay, doctora Adriana Ciuvica. O gasesti la Sanador si la Polizu (nu stiu daca a reinceput sa mearga si la spital...a nascut acum cateva luni; la Sanador stiu ca urma sa mearga din august). O recomand cu cea mai mare incredere. Eu am nascut prin cezariana cu ea si mi-a facut o conizatie pe col.
Multa sanatate!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
mychydutza spune:
am fost posesoare de un condilom d'asta pe care l-am cauterizat la Dr.Pana. sunt vreo 6 ani de-atunci. n-am avut recidive. am facut la Cantacuzino, un vaccin pt intarirea imunitatii , dupa proprii mei anticorpi. in fiecare an iau echinaceea in 2-3 cure............nici in sarcina n-am avut probleme. sanatate prietenei tale....
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
SIMONABB spune:
la clinica Micomi . ro este doctorita Badea, dar se obtine programare peste o perioada destul de lunga
http://community.webshots.com/user/simonabb