Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aseara am avut o repriza de colici, a plans vreo 2 ore, cu mici pauze. la ora 23 era imbaiat, alaptat si adormit, dar eu am ratat iesirea cu prietenii. a iesit sotul si s-a intors la 3. M-am trezit, si am profitat de faptul ca dorm copiii, asa ca dupa o groaza de luni.......si tare bine a fost.
Azi vreme urata, dupa amiza am plasat copiii la bunici si noi am dat o tura prin mall. nu prea ai ce face pe vreme ploioasa in acest oras.

Noce continuati cu drumuri scurte, trebuie sa se obisnuiasca si sa stea cuminte.
Adriana ce mare e Cezar si tare dulce Anastasia. e super tare poza cand o imbaiezi in chiuveta.
Monica e mortal brunetul.
Motana din ce descrii tu s-ar putea si Edi sa aiba reflux. al meu si varsa, cam dupa fiecare alaptat. de pus pune pe el, 3 kg in 7 sapt., astept sa ajungem la dr. in 7 sept. sa vedem ce zice.
Steadya saracutza de tine. Doamne ajuta sa vina bb mai repede, sa scapi de inducere.

, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara fetelor..a adormit si tudor..dar cred ca o sa se mai trezeasca pe la 9 30 sa manance si apoi somn de voie pana pe la 6..de la 3 luni in sus o sa vedeti ca va urma o perioada in care isi va regla somnul si o sa incepeti si voi sa va odihniti..dar..o sa intervina altele de facut..spalat blendere si alte ustensile de bebei..eu am inceput diversificarea la 3 luni jumatate..sa vedeti si atunci bataie de cap..insa merita! rabdare sa aveti si asa cum zice si mOOm..daca simtiti ca nu mai puteti chemati pe cineva de incredere si lasati copilul un pic..daca este cat de cat cuminte in scoica iesiti prin mall sau supermarketuri..oricunde unde sa va desprindeti de casa..si nu mergeti in parc..k o sa va plictisiti si de el...va asigur de asta!!!

si daca nu puteti face nimic din astea..lasati 10 minute copilul sa planga..nu arece sa i se intample..daca e in patut..oricum..se va linistii..

noi incercam sa-l dezvatam pe alnostru de leganat pt a adormi..sau de pus la bibe (laptic sau ceai sau suc fructe) tot in brate ca sa adoarma..cateva zile va fi cu plansete dar apoi va fi mult mai bine..

si incercati varianta..mancare joak somn..si tot asa..nu mancare somn joak..din experienta mea de 5 luni jumatate este mult mai buna prima varianta!

va si aveti rabdare..totul merita..si mie imi vine sa acum..ii ies dintisorii si de o sapt este teroare..vin una dupa alta fetelor..e bine sa aveti orice ajutor..chiar si soacrele sunt bune..macar ca stau cu bebe in brate atunci and voi nu o sa mai puteti..

pt toate eroinele!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

a nascut theea azi dimineata.o fetita frumoasa foc si cuminte.
o sa va dea ea mai multe detalii cand or veni acasica cu printesa.
theea,felicitari din inima,sa aveti o bebelusa sanatoasa si papacioasa si mai ales sa nu sufere de colici!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari theea! o noua viata incepe pt voi! sa va dea DD numai sanatate si fericire!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Felicitari THEA!!!! sa-ti traiasca bebica,sa fie sanatoasa si frumoasa.
Vroiam sa va zic ca si eu am avut mastita si am luat 8 zile de augmentin si am si alaptat bebele,deci nu trebuie sa aruncati laptele muls,este foarte bine sa il pape bebe.De cand am facut mastita a trecut o luna si ceva, ma mulg zilnic,golesc bine sanii si sper sa nu mai am probleme.
Adriana ai 2 copii foarte frumosi,Anastasia e o dulceata de fetita.
Noi suntem bine,bebe e la fel de cuminte,doarme toata noaptea,ma mai trezesc doar o data pe noapte,ii dau sa pape,el nici macar nu deschide ochisorii si adoarme imediat.Ziua sta mai mult treaz,ne jucam radem si gangurim.Abia asteptam sa venim in tara pe 10 sept.sa facem si noi botezul,sper sa mai tina vremea cu noi si sa mai avem si noi noroc sa facem o plaja.

http://family.webshots.com/album/574316026toMSml

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Despre antibiotice stiu si eu de la subiectul cu Alaptatul de aici ca se poate alapta, chia daca iei antibiotic, intreaba acolo, Elena, ca iti zic fetele ce au luat ele.

pogos, uitasem sa iti multumesc ca mi-ai zis de vaccinuri, si aici la fel is cele 4.

mQQmce ii dai sau faci lui Oliver pt reflux? Cand te duci la dr. intreaba si tu de Tums daca e bun pt bbei, ca io abia la sf lui sept mai merg. Nush ce sa ii dau si daca.. al meu dr a prescris raitidina si de asta nu am chef sa ii dau, dar nu am apucat sa intreb vreo alternativa ca nu ma asteptam sa zice de reflux, io eram cu colicii in cap..
Then... vaccinurile aici mai e si ala de hep B, ei au impartit 2 si 2 da la o luna jumate si la 2, io o sa incerc sa fac la 2 si la 3, adik pentavalentu ala+hep b si apoi pneumococu si rotavirusul, sa vedem daca se poate.

Am luat leaganu ala portabil pan la urma, de la F Price, ii zice Take Along Swing, ii place Dariei, ieri a stat vro cateva ore bune si se uita la luminite si vad ca ii e drag pestele din stanga, are preferinte. uite-o aici ce se distra. Imi eok ca e portabil, il iau in curte sau ieri sotul ca era randul lui de noapte, io varza de somn, l-a pus pe masa in dining room si acolo s-a batzait daris pana a adormit.
Asa.. cu somnul e ciudat tare, cand aud ca Oliveru doarme asa frumos timpuri trecute la noi, ca de aia mai tare mor de ciuda, de la 2 sapt deja isi facuse program de somn 12-5 jumate 6 am era trai si numa pt papa si iar dormea pana la 8 si iar pan la 11. Apoi de cand i-au dat colicii de 2 ori la 1 jumate 2 am e cu ochii in tavan si tot asa o tine toata noaptea da nu sta cuminte ba plange ba vrea in brate plimbate si saltata ba o pun la san, apoi culcata fiind ii da refluxu' si plange ca vrea vertical, iar in pat se trezeste si tot asa...
Crek are o teama cum o trezea durerea aia de colici o conditoioneaza creieru sa nu doarma constant. Asa se trezeste una doua, si ziua la fel. Azi a dormit 4 ore legate.. ca am iesit cu ea in wrap singura metoda, da nu o sa dorm cu wrapu si nici in picioare.. o sa incerc sa o infas la noapte, mai doarme pe pieptul meu dar tot cu pauze...

fug...

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

www.babycareadvice.com/babycare/general_help/article.php?id=56#351" target="_blank">Antacid medications

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna dimineata!!!
scaunel cu leagan am si eu ,numai ca este manual,si l-am legat cu o sfoara(romanul inventiv)si il legan pe teroristul asta mic din pat.
asta e scaunelul
http://store.shopping.yahoo.co.jp/baby-face/4972990128421.html
acum vreau sa va intreb,eu m-ai ridic spatarul,nu exact la verticala,dar oare e bine sa stea si un pic in fundulet?il ridic cam exact cum este scaunul de masina.
dar cand are el gargauni,nu vrea nici acolo,neaparat in brate.

de o saptamana am nsite mancarimi ingrozitoare acolo jos,a m-ai patit cineva asa?
inainte sa nasc aveam candida si o tratam ,de fiecare data cand mergeam la control,dar chestia e ca nu aveam mancarimi deloc pe atunci,dar acum aoleu,ca imi vine sa o rup
eu si acum am scurgeri ,ba maronii ,ba galbui,ba roz,dar foarte putin din p d v d cantitativ.
l control de o luna mi s-a spus ca o sa se opreasca ,dar nu s-a oprit si au aparut mancarimiile.
sincer nu m-ai suport nimic acolo,sa fie oare de la tampoane?adevarul ca m-am iritat mereu ,pana la fund,din cauza lor si a caldurii
ce pot sa fac cu mancarimile astea?daca ma spal jos ,cu ceai de musetel face bine?nu spalaturi vaginala,doar afara,doar pe acolo ma mananca,pe margine daca intelege-ti

voi a-ti inceput viata sexuala?
noi am iincercat,dar doare,si am renuntat,m-ai incercam peste o saptamana.

motana imi blace rau tare leaganul tau,mi-ar fi placut si mie unul ca acelala,dar acum il am pe asta ,ma chinui cu el.
baiatul meu,doarme bine de la 11 jumate panala 3 jumatate,4 dimineata,dar apoi a 2a tura de somn,nu stiu ce are ca se freaca atata ,geme,suspina,da din maini si picioruse,nu sta linistit deloc.
si asa ma tine pana pe la 7 dimineatza cand intr-un final o da in plans si gata trebuie sa ma trezesc sa il iau in brate,iar ii dau tzitzi si iar maraie,nu vrea nici in brate,nici unde ,numai maraie,e mofturos.astia sa fie colicii?
eu i-am m-ai dat asa din an in paste ceai de la humana ,doar dinasta am,dar nu bea decat un pic si apoi face ca si cum vomita.
.

leon18 .07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor

Fetelor cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Doctorita piticilor nu mi-a spus sa renunt la alaptat acum. Si ea mi-a spus muls cat mai des in aceasta perioada. Cat timp fac temperatura sa nu ii alaptez apoi ii pot alapta chiar daca iau antibiotic. Si eu iau antibiotic augumentin 1mg la 12 ore. De intartcat mi-a spus sa ma gandesc pe viitor. zCopii nu sug la san deloc si pompa se pare ca nu trage asa cum ar trebui si canalele se blocheaza. A zis ca daca o sa ma fac mastita atunci nu are sens sa ma chinui. Nici pt organismul meu in special pt aceste mastite nu sunt ok. Pitici oricum papa lapte praf. Trei sferturi din alimentatia lor e lapte praf si doar un sfert lapte san.

Oricum a inceput sa treaca mastita. Febra nu am mai facut. De maine cred ca incep sa le dau lapticul meu. Sanul nu mai este asa rosu.

Ma duc sa le fac laptic la pitici ca e ora mesei.
Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Macha_oana este la plafar un ceai pt igiena intima pt uz extern foarte bun care contine ceai de musetel , coada soricelului , galbenele si urzica moarta ... pe mine m-a ajutat .

Noi suntem bine dar avem un program ffff aiurea de somn , doarme dupa baie vreo 3 ore se trezeste , papa tzitzi si apoi se culca iar pe la 12 noaptea doarme pana pe la 2 si apoi pana dimineata la 6-7 atipeste putin in brate si daca il pun jos face niste ochi mari si incepe sa rada , mai am putin si ajung zombie l-a pus sotul pe picioare sa l legene , in brate ... nu are somn si pace . Nu stiu cum sa l mai adorm .In carut daca e treaz nu i place deloc , incepe sa planga si treb sa l iau in brate .

Theea felicitari bine ca ai scapat si tu .

Mergi la inceput