Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 8
Andrecluj spune:
Dana15, am uitat sa spun, cu legumele nu te grabi sa le fierbi, pune-le la foc micut, mai baga 3 pagini de DC, putina apa cala peste ele, inca 3 pagini si tot asa ca ies mai zemoase decat daca le fai in 10 minute la foc mare, k? sa-mi spui cum a iesit 25 + Chiara Ada
anco spune:
dupa atatea povesti cu si despre mancare mi s-a facut si mie foame, asa ca ma duc sa-mi iau paine si sa prestez un dovlecel pane,
anco 36+???? si
poze
cristina_ana spune:
Andre, maine cred ca fac si eu reteta ta! Multumim mult!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Andrecluj spune:
Oricand, intrebati cu incredere ca eu sunt aici si va citesc, cu vorbaria stau mai prst ca ma simt asa ... na... mai micutza (ca sarcina. Si seaman cu Raluk, plang din orice. Da' la bucatarie ma bag oricnd pentru voi, spuneti doar.
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Andre, maine cred ca fac si eu reteta ta! Multumim mult!Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )POZE |
raluk16 spune:
Mihaela
uve si a iesit ok baclavaua?
Si vad ca vorbiti de familionul nou... sunt absolut minunati! Si mie asa mi-s de dragi!
32+ Alex
aidaciolac spune:
huh , sunt si eu acasa pt 2 ore si am bagat recuperari la greu ...
So , am la pozele techilei ce scumpei sunt , iar ei sunt extraordinari amandoi si o exprima prin toti porii
Dragilor sa aveti parte doar de bucurii si sa va fie viata radioasa asa ca azi
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anamaria1979 spune:
Techila felicitari pentru Andrei si Stefan! Sa fii sanatoasa tu, ei si Vali!
Monique felicitari pentru Andreea!
Cristina Anaimi pare rau sa aud ca esti asa stresata. Mai ai putin rabdare. Oricum la Ice Age3 o sa te relaxezi ca eu am ras de ma durea burtica. Mi-ati facut pofta de cus-cus, maine fac si eu.
Alex bafta la control.
Si nu in ultimul rand HAI MONICA!
+ 37
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui raluk16 Mihaela uve si a iesit ok baclavaua? Si vad ca vorbiti de familionul nou... sunt absolut minunati! Si mie asa mi-s de dragi! 32+ Alex |
Am insiropat-o cam mult, dar sotul meu va fii incantat Eu nu ma prea omor dupa dulciuri, dar zic ca a iesit buna...nu stiu ce e cu mine, am asa un chef sa fac de mancare...orice!
Fetele de octombrie, si voi va simtiti bebelusii intre coaste ca sa spun asa? Adica simt presiune aproape de stern si cum misuna cu piciorusele pe acolo, intr-un fel ma bucur ca nu a descoperit ficatul dar e ciudata senzatia
33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
vias spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Mai Camy, nu ne speria, te rog! I-o fi facut cezariana azi? Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
SPER SA FIE ASTA...CA EU SUNT MAI SPERIATA DECAT TOATE...
NU MAI ARE NIMENI NR EI DE TELEFON???????
BAI..DECI TREBUIE SA FIE BINE....TREBUIE...
EXISTA UN DUMNEZEU PE LUMEA ASTA...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
uve_got_mail spune:
La cat am bocit la toate pozele cu bebici, incep sa ma intreb cum o sa rezist eu la nastere; cat o sa fie tensiunea mea si cat o sa plang de fericire, or sa zica aia ca sunt nebuna...am vazut si zilele trecute pe Zone Reality cateva nasteri, si iar plansete; ma impresioneaza cei mici cand sunt scosi, asa de dezorientati, de suparati si speriati sunt pana incep sa tipe! Si pe urma ce linistiti stau la pieptul mamei
33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob