Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Danuto, si eu sper ca fetita sa-mi semene, doar parul as vrea sa fie negru, ca al taticului ei! Acum sa vad daca imi iese manechin, cum am planuit eu de ani intregi!
Daca ma apuca nasterea nu-i bai, dar eram totusi curioasa cum e colul, ca in functie de asta ma bagam si eu la ceva pronosticuri. Sper sa apuc sa ma duc maine la film, ca prea imi doresc sa vad Ice age de muuuult timp!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mie mi-a zis dr azi ca la orice semn de durere/contractie dureroasa sa iau no spa sa nu se deschida colul, eu am insa 33s+, nu 37...Incearca sa stai cat mai linistita si Doamne ajuta!

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Raluk,n-ai cum sa fii in direct la toate nasterile scumpa,ar insemna sa te lipesti de monitor

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu una cred ca Moni nu are chef de povesti azi si vrea sa fie linistita .....asta asa din cat am cunoscut-o eu putin.
Si tot eu cred ca maine va fi cea mai fericita mamica ....ca doar e urmatoarea closca

Hai Moniiiii ca vine Dragoselu maine

Bafta multa

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Naste Moni ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Tare frumosi delfinashii, cum sunt ei ciufuliti si dezorientati la inceput si ce fericit e Andrei(cred) cans s-a prins el ce buna e tzitzi. Parca Techila seamana cu Vali, si bebeii au cate ceva de la amandoi, cata fericire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Dana, daca nasti natural e super important sa faci exercitiile alea, mai ales dupa nastere. La nasterea naturala se slabesc muschii vaginului si dai in altele nasoale. Mai citeste pe net despre ele, poate iti dai seama cum se fac. Sunt obositoare, dar trebuie facute!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

Dana, hai ca am cautat pe net si am vazut cum arata!!! Si acum mor de pofta!!! Incredibil cu ce ai reusit sa-mi faci pofta! Se gaseste in Cora, sau la plafar? O fi bun la regimul Montignac?

Cristina vezi ca mai sus ne-a dat Andre o reteta simpla de preparat cus cusul..cred ca va fi tare bun!!
De ce sa nu mearga cu regimul tau?! eu cred ca da..e un fel de orez,cred
eu l-am luat de la COra (sigur gasesti si la Plafar, si poate mai ieftin)..si m-am "fitzosit"(vorba vine, ca ar trebui sa fie cat se poate de normal sa cauti sa mananci cat mai sanatos) si l-am luat de produse bio..pe cutie scrie " nature BIO couscous, grain moyen"..a fost cam 7 lei, cutia de 500 grame; eu ma apuc imediat sa fac..ti-as trimite cu mare drag o portie

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uve, sa stii ca si mie mi s-a parut ca Techila seamana cu Vali. Adica nu chiar ca seamana identic, dar sunt foooarte potriviti impreuna, parca sunt facuti unul pentru altul!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk pofta buna!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:

Uve, sa stii ca si mie mi s-a parut ca Techila seamana cu Vali. Adica nu chiar ca seamana identic, dar sunt foooarte potriviti impreuna, parca sunt facuti unul pentru altul!

POZE

Asa este! Chiar sunt o familie reusita!

Cus-cus-ul ala mie nu imi place, sau nu imi placea; stiu ca facea bunica-mea cand eram eu mica-mi se parea ca e ca si orezul cu bobul rotund, cu gust dulceag, eu cel putin asa mi-l amintesc...Azi am facut baclavale, stii Raluk, tu imi dadusei reteta. Acum ca tot veni vorba, parca as tot manca legume facute ghiveci, zacusca si chestii din astea...carne nu imi mai trebuie!

Monica sunt sigura ca este bine, dar probabil simte nevoia sa isi adune puterile pentru maine si uneori e mai bine sa te reculegi de unul singur; discutiile probabil ar fii crescut stresul; totusi sunt convinsa ca maine cand il va tine pe micutul ei sanatos in brate, o sa fim printre primele persoane care vor afla!

Mergi la inceput