Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lucia, patul este in intregime al tau! azi nu am reusit sa-mi fac somnul de frumusete (nu ca ar avea vreun efect din pct asat de ved am mai aranjat una alta in camera ursulicai, mai o pauza de citit pe forum, iar dupa-amiaza m-am pus pe gatit....

Fetelor, si mie mi se pare ca sunt lucruri marunte astea, cu listuta sau mai stiu eu ce...si ca n-are rost sa ne suparam pt ele....sunt total de acord cu Dana, deci nu mai are rost sa repet ce a zis ea deja haideti sa ne bucuram in continuare de vestile bune si sa ne rugam pt fetele cu probleme mai mari sau mai mici

si eu ma epilez inca singura, dar tot pe pipaite....si recunosc ca mai trag si eu cate o taietura mica dar dau cu baneocin si sper sa nu se intample nimic....ca de durut nu doare....

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!

nunta

si eu mi-am tras o epilare cu ceara in week gafaind si trecandu-ma toate apele. dar am reusit...ce-i drept nu ca alta data...dar mi-am incercat si noul lady shave pe care l-am achizitionat la un pret foarte simpatic de pe ebay. asa ca sunt oarecum...ok...cam smotocita...dar oricum much better.

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor ... de bebelu MarieiI mai stiti ceva? eu i-as da un mesaj sa vad ce mai fac ..

si eu sunt ingrijorata de monicuta noastra. ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si maine sa-l tina sanatos in brate pe Dragosel!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uve eu destul de rar ii simt picioarele sub coaste, cand stau asa mai apecata si e el intr-o pozitie... in rest si le tine saracul indoite bine

Si mai ai mesajul privat prin care ti-am dat reteta de baclava? Ca vad ca facem pofta pe aici la fete si eu numai maine le-as scri-o

alecsxa imi pare tare rau ca nu am nici o idee, nici un sfat...

Andre daca nu este partener sau nu mai este timp, eu m-am gandit sa am o lama buna pregatita si sa le rog pe fetele de acolo (cu o mica rasplata, bineinteles ).

Hihihi, Dana am crezut ca sunt singura care ezita la treaba cu partenerul... Parca nu mi-ar placea... cine stie cum ne schimbam atunci p-acolo, si se sperie omu ne facem mai mari... curg chestii...

Ies putin (iarasi...)

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Cristina ana,si eu sunt de parere ca o sa se retraga fibromul,mai ales ca inainte de sarcina nici nu se vedea la eco.Am incercat sa-i spun drului asa timid ca eu nu as vrea sa umble la el,dar mi-a taiat-o ca nu hotarasc eu,ca in 51% din cazuri intr-adevar se lasa,si in 49% din cazuri se scoate,tocmai ca sa opreasca hemoragia,si ca nu este chiar asa cum se spune,ca fiecare caz e diferit
Pe tine te-au lasat sa nasti natural cu el,si dupa ce s-a retras nu ti-a mai aparut la a doua sarcina?Ca mie mi s-a spus clar ca am indicatie de cezariana,probabil si din cauza virusului de hep B,desi eu tare as vrea sa nasc natural
kiki cri si pe mine ma doare cateodata,chiar il simt la palpat in dreapta jos.Si mie mi s-a spus ca nu raman gravida din cauza lui,ca nu duc sarcina pana la capat,etc,si uite ca nu a fost asa.As schimba si eu drul,dar e prea tarziu acum.Mi-a zis ca numai in timpul operatiei o sa decida ce si cum...Poate totusi am noroc si hotaraste sa nu se atinga de el.
Luto,multumesc mult pentru incurajare,chiar si numai o vorba buna conteaza enorm

38 sapt+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

UAU! Ce de bbi! Doamne ajuta, si sa o luam in ordine

Bine ai venit pe lume Bebe Calin Andrei !Felicitari Adela2006 !

Bine ai venit pe lume Bebe Emanuel Marcu ! Felicitari Rodicamaries !

Bine ai venit pe lume Bebe Alessia !Felicitari AngelaPanduru !

Bine ai venit pe lume Bebe Alex Andrei !Felicitari Santorini !

Bine ai venit pe lume Bebe Andrei & bebe Stefan !Felicitari Techila

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mai fetelor, dar de ras oricum ne mai rad si ele la spital acolo....numai in zona care ii intereseaza pe ei...
noua chiar ne-a zis tipa de la curs (care v-am mai zis, e moasa de ani buni in spital) sa nu ne stresam prea tare daca avem cativa mm de par si ca nu suntem ca bebelusele in ziua Z, ca rad ele ce mai e de ras pe acolo....bineinteles, cel mai bine te duci cu aparatul tau de ras, daca vorbim de spitale de stat.......

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Cristina ana,si eu sunt de parere ca o sa se retraga fibromul,mai ales ca inainte de sarcina nici nu se vedea la eco.Am incercat sa-i spun drului asa timid ca eu nu as vrea sa umble la el,dar mi-a taiat-o ca nu hotarasc eu,ca in 51% din cazuri intr-adevar se lasa,si in 49% din cazuri se scoate,tocmai ca sa opreasca hemoragia,si ca nu este chiar asa cum se spune,ca fiecare caz e diferit
Pe tine te-au lasat sa nasti natural cu el,si dupa ce s-a retras nu ti-a mai aparut la a doua sarcina?Ca mie mi s-a spus clar ca am indicatie de cezariana,probabil si din cauza virusului de hep B,desi eu tare as vrea sa nasc natural
kiki cri si pe mine ma doare cateodata,chiar il simt la palpat in dreapta jos.Si mie mi s-a spus ca nu raman gravida din cauza lui,ca nu duc sarcina pana la capat,etc,si uite ca nu a fost asa.As schimba si eu drul,dar e prea tarziu acum.Mi-a zis ca numai in timpul operatiei o sa decida ce si cum...Poate totusi am noroc si hotaraste sa nu se atinga de el.
Luto,multumesc mult pentru incurajare,chiar si numai o vorba buna conteaza enorm

38 sapt+ cu

Eu cand am aflat de existenta lui am plans in continuu vreo 2 luni (fara exagerare) ca nu voi putea avea copii...asa tare m-a speriat medicul.Mi-a zis ca exista sanse mici sa raman insarcinata si daca raman tot f mici sa duc sarcina la bun sfarsitam fost distrusa...si uite ca sunt fff aproape sa imi realizez cea mai mare dorinta din viatasa am copilasi. Eu zic sa ai incerdere in medicul tau si daca el crede ca poate sa il extirpeze in timpul cezarianei cu risc minim atunci e f bine...daca nu eu zic ca e destul de profesionist sa isi dea seama ca asta ar duce la comnplicatiisi hai sa fim optimiste

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Si eu sunt curioasa ce a mai facut bebelusul Mariei...speram ca e bine.

Monicasa ne dea si ea un semn sa stim ce face.

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ce greseala...am uitat sa imi schimb semnatura

scuze, ca nu am mai intrat si nici nu prea am citit..recunosc..., dar stau toata ziua la mama ca ma ajuta cu Matei. Ma misc din ce in ce mai greu, si cum parca nu erau suficient ca am niste maini umflate, astazi s-au umflat si picioarel....+ burtik balon = mai am un pic si imi iau zborul.

astazi, am reusit sa ajung la programarea de la manechiura+pedichiura. Maine am program de defrisare pentru ca joi am intalnire cu bbelina . sper ca reusim sa fixam si noi o data, ca a inceput sa imi fie tare, tare, tare greu.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 37+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monica eu iti doresc o nastere usoarå maine..Må voi gandi la tine..Te imbråtisez cu drag..De abia astept poze cu tine si atomixul tau..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput