Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 12
crocodana spune:
Danuta1979 , nu mai stiu ce vreau dar se pare ca spre 40 tind...saptamana asta vineri am urmatoare intalnire cu medicul si mi-a spus ca daca pana luni nu se intampla nimic...luni ii "decidem soarta" ...
Cristina_ana si mie imi verifica colul in fiecare saptamana din ultimele 3..Roxxy..eu nu am nici un fel de contractii...se mai intareste burta cand merg mai mult sau stau in picioare dar de contractii dureroare nici vb...ca banuiesc ca ar trebui sa simt ceva.
Dana15 nu mai sta ingrjijorata zau...si eu aveam un feeling ca nu apuc 37 de saptamani ca vin fetitele mai repede,etc...si uite ca nu s-a intamplat....felicitari pentru continutul ultimului mesaj! total de acord!
camy, sunt sigura ca monica e bine! pe seara sunt prezenta pt galerie si pana atunci sunt convinsa ca o sa avem si vesti!
39 de saptamani fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Andrecluj spune:
luto, esti o dulce ca ma mai intrebi. Si imi place la nebunie cum imi spui, meriti As scrie, pe cuvant, dar aveto total alte probleme decat ale mele, dar asa de tare va indragesc ca n-ai idee! Stau si plang la fiecare bebel si ma rog sa apuc si eu ziua. In rest, sunt bine, pe orizontala in continuare si imi scoate peri albi, dar atunci ma gandesc la Ralucapaun (apropos ) care m-a incurajat ca se poate. In fiecare zi ma apuca fricile, n-am ce face, mi-e frica de orice miscare, de orice tusit, stranutat, dar mai sunt 14 saptamani si o sa-mi vad minunea si atunci grijile astea se vor termina. Stiu ca vor incepe altele, dar zic ca daca bebelina e afara o vad si stiu ce face, inauntru habar nu am. Multumesc de gand Fetele, daca partenerul nu e in zona, cum faceti cu epilatul inainte de nastere? (cosmarul meu de azi), maine sigur vine altul. 25 + Chiara Ada
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj [red] Stau si plang la fiecare bebel si ma rog sa apuc si eu ziua. |
vei apuca pentru ca fiecare dintre noi are dreptul la portia lui de fericire in viata asta
acum chiar ma intind ca il strang pe asta micu' "cu usa" si da din maini si din picioare
Cea mai fericita 37 + cu
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, daca partenerul nu e in zona, cum faceti cu epilatul inainte de nastere? (cosmarul meu de azi), maine sigur vine altul. 25 + Chiara Ada |
Andre , eu imi trag niste epilari singura de nu se poate. Nu vad nimic, dar ma bazez pe tactil. Si nici nu ma mai tai asa mult ca la inceput
Baby
38+ Natalia
Andrecluj spune:
Auuuuuuciiiii, nu te tai acolo unde e mai sensibil, intelegi tu ce vreau sa spun?
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
|
Dana15 spune:
Pup si eu pe andre..ca imi este draga! as vrea sa intri mai des, chiar daca tu zici ca problemele tale sunt diferite...nu le stim rezolva pe toate, dar suntem asa bune la incurajat!! mama mama
!
eu si daca am barbatu' in zona, tot nu cred ca-l voi pune sa ma epileze la momentul zero...nu stiu, am eu asa o treaba; dar cred ca atunci voi baga o crema depilatoare pe duamna si o rezolv cumva..asta in cazul in care nu m-o prinde nasterea chiar in ziua in care am fost la epilat cu ceara (inca mai merge la mine)..deci, asta ar fi prea frumos!! (vrabia malai viseaza)
Croco sa te auda DD!! fac cinste la toata gasca daca ajung la 39 sapt !!! Doamne ajuta!
EDITEZ: lucia cedez eu locul meu la culcus..iti pun si ultima parte di dvd-ul cu tanti haioasa..sa vezi ce dormi!!! neintoarsa!! mai ales ca ea povestea despre forceps, vacuum, epidurala (ba!! ca la asta am stat treaza)..chestii pe care eu refuz sa ma intereseze..oare v-am spus ca este a doua oara cand adorm la acesta parte???!!
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Fetelor, doar ce am traversat parcul sa merg cu sotul la Angst (Cismigil care e parc mic)si am simtit ca-mi crapa dumneaei de durere. Exact asta a fost senzatia. Iar pe bebita o apucase dansul
Vreau sa va zic ca daca nu as fio citit acum ceva zile ca si unele dintre voi au experimentat aceasta senzatie, m-as fi panicat rau de tot. Iata numai un ex. despre cat e de important frumul pt. noi. Deci nu va mai certati si daca nu va placeti, cum zicea Dana, ignorati-va. Nu are rost sa va consumati nervos acum cand mai avem un pic si nastem.
Si referitor la Monica...mai...eu devin ingrijorata...Chiar nici un semn nimic?
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
Ellenuta spune:
mihaela nu ma supar pe nimeni .. Doamne fereste .. multumesc de parola si scuze de confuzie ..
uvegotmail da .. si a mea da la coaste .. simt efectiv cu impinge cu talpile pe acolo .. nasol e ca am mai primit cateva si la ficat ..
aida si o
fetelor .. nu mi se pare corect fata de voi sa nu aveti parola. miha nu te supara .. dar poate noi nu suntem mereu pe faza sa deschidem capitole si sa facem modificari ... asa ca .. cine doreste parola, sa spuna pe PM. avem toate aceleasi drepturi!
PS: am visat tare urat azi-noapte .. brr .. nu va intristez in ziua asta minunata dar m-am trezit tare speriata..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
Lucia, patul este in intregime al tau! azi nu am reusit sa-mi fac somnul de frumusete (nu ca ar avea vreun efect din pct asat de ved am mai aranjat una alta in camera ursulicai, mai o pauza de citit pe forum, iar dupa-amiaza m-am pus pe gatit....
Fetelor, si mie mi se pare ca sunt lucruri marunte astea, cu listuta sau mai stiu eu ce...si ca n-are rost sa ne suparam pt ele....sunt total de acord cu Dana, deci nu mai are rost sa repet ce a zis ea deja haideti sa ne bucuram in continuare de vestile bune si sa ne rugam pt fetele cu probleme mai mari sau mai mici
si eu ma epilez inca singura, dar tot pe pipaite....si recunosc ca mai trag si eu cate o taietura mica dar dau cu baneocin si sper sa nu se intample nimic....ca de durut nu doare....
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!
nunta
luhtien spune:
URAAAAA!!!
Am lipsit cateva zile de forum...si cand intru ...o gramada de BB au aparut fericiti la mami si tati in brateeeee!
Sa fie sanatosi si cuminti si mancaciosi!
Si multa sanatate, rabdare si incredere noilor parinti!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+33/34