Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
camy ca sa te linistesti, da-i un sms si roag-o sa scrie 2 vorbe pentru fete, numai ca sa stim ca e ok. :) MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
am trimis de dimineata mesaj..ma rog..pe la 11..12..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
kiki_cri spune:
Felicitari fetelor care au venit de la medic cu vesti bune.
Cristina, felicitari pt manechina ta.Sunt sigura ca va fi o frumusete de fata si ca vei fi tare mandra de ea.Iti doresc sa nasti cand simti tu ca esti pregatita.
Alex,bafta pe azi la control!
Aidate rog si eu frumos sa nu te superi si sa mai vrei sa ne faci capitole.
KIKI 34+ si
Poze KIKI
cristina_ana spune:
Alecs, din cate stiu si eu, intr-adevar, nu se scoate si fibromul in timpul cezarienei, pentru ca exista risc mare de hemoragie! Si eu la prima sarcina am avut un fibrom de 6 cm, am nascut natural si fibromul s-a retras in totalitate dupa nastere (imi aparuse in timpul sarcinii). Stiu ca si Kiki_cri are un fibrom. Poate iti da ea mai multe amanunte!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alecsxa0208 Scrisesem si eu un mesaj,m-am chinuit cateva ore sa-l scriu,si nu a aparut sau nu il vad eu Pe scurt: Vazut poze de brotacei de Techila,si mamica si tatic cu adevarat fericiti. Fost si eu la control ieri,bebelina are 2900g la 38 sapt si ceva,e in urma cam cu 1 sapt,dar se dezvolta in ritmul ei si asta e.Cezariana va fi pe 1,2,3 septembrie,stabilim luni. Acuma sa va mai povestesc si eu de stresul meu . V-am mai povestit ca am un fibrom care a crescut in timpul sarcinii,dupa dr meu ar avea cam 11 cm,dupa eco de la Medlife(2 diferite),ar avea 5cm si nu ar pune probleme. Drul meu zice ca daca va fi nevoie o sa-l scoata in timpul cezarienei.Mi-a explicat si de ce:pt ca dupa operatie exista riscul sa nu se mai retraga uterul si sa fac hemoragie,si atunci ar trebui sa-mi scoata chiar uterul ca sa opreasca hemoragia. Drul meu e mai prapastios asa si imi prezinta numai scenarii de astea horror, si ma gandesc cu groaza la operatie,in loc sa ma bucur si eu de moment ca toate mamicile,ma stresez ca la mine va fi o interventie in toata regula. In rest, toata lumea imi spune ca sub nici o forma nu se umbla la fibroame in timpul cezarienei, ca e periculos(inclusiv la Medlife mi-au spus asta) Pe aici pe la odisee nu am auzit vreo fata sa se planga de asa o problema,da poate stiti sau ati auzit cazuri finalizate cu happy end,sa-mi mai vina si mie inima la loc Ma incurajez eu ca nu sunt nici prima nici ultima cu problema asta,ca soacramea a nascut natural cu fibrom cat capul copilului,si nici nu existau ecografii pe vremea aia,dar na,tot mi-e teama 38 sapt+ cu |
Din pacate si eu sunt in situatia ta...adica am un fibrom care la inceputul sarcinii avea 5 cm...si apoi a ajuns pe la 6...iar acum medicul nu il mai vede de sarcina...dar eu il simt cateodata ca ma mai doare....si eu am fost la un medic fff prapstios cum zici tu care mi-a zis ca sunt sanse f mari sa nu duc sarcina pana la capat sa o pierd oricand...(asta si fara ca el sa stie ca e sarcina gemelara) si asa ca am schimbat medicul...care l-a fel mi-a zis ca sunt multe riscuri cu fibrom dar parca nu mai era asa negru dracul. Mi-a zis ca nu poate sa imi scoata fibromul in timpul cezarianei ca e pricol de hemoragie...si ca vom vedea dupa nastere ce se va mai intampla cu fibromul....
KIKI 34+ si
Poze KIKI
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Alecs, din cate stiu si eu, intr-adevar, nu se scoate si fibromul in timpul cezarienei, pentru ca exista risc mare de hemoragie! Si eu la prima sarcina am avut un fibrom de 6 cm, am nascut natural si fibromul s-a retras in totalitate dupa nastere (imi aparuse in timpul sarcinii). Stiu ca si Kiki_cri are un fibrom. Poate iti da ea mai multe amanunte! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Uite cine si-a amintit corect
KIKI 34+ si
Poze KIKI
cristina_ana spune:
Kiki, de tine vorbeam! Poate stii tu sa ii raspunzi fetei!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
kawaichan spune:
Sar peste comentariul Aidei ca nu vreau sa ma mai amarasc degeaba...unde dai si unde crapa...in fine.
Am lasat parola la Ellenuta,deci probabil o sa va dechida ea capitol nou azi.
Eu ma retrag la somn,dar nu inainte de a-i ura Monicai nastere usoara si un bebe perfect.
Tin pumnii Monica !!
Mihaela 38+ cu baby Joshua
lutoniana spune:
Alecxa nu cred ca am scris bine numele dar sper sa ma ierti imi pare rau ca ai asa probleme si sunt sigura ca numai dupa ce vei vedae puiul si tu vei fi dupa operatie vei rasufla usurata.
Pari optimista din ce scrii si nu esti prapastioasa si te rog daca poti sa ramai asa.
Nu cunosc cazuri si nu prea stiu ce sa spun cu toate ca parca mai erau fete care aveau cate ceva ....si la control le spunea ca nu a mai crescut sau ceva de genul.....
Eu te imbratisez si numai bine iti doresc.
Cea mai fericita 37 + cu
Dana15 spune:
citat din mesajul lui vik-cj Am si reteta de tabule (mincare libaneza) ...daca vrei ti-o scriu ca e racoroasa si e doar legume...Anyway...pofta buna! |
Nici nu stiu ce este aceasta tabule..dar te rog sa o scrii, trebuie sa fie buna daca este cu legume; cum stati cu mutatul mobilei?
eu am adormit..am papat supica, am zis ca hai sa vedem ultima parte din "laugh and leran.." si ne-a palit somnicul pe amandoi; asa ca numa acum ma apuc de cus- cus;
Imi pare rau fetelor ca va suparati si nu vreau sa ma bag in mijloc pentru ca nu stiu cine are dreptate..toata lumea are dreptate, e bine, asa?! eu zic ca fiecare are suficienti dusmani/oameni pe care nu-i suporta, care nu-l suporta in viata de zi cu zi, pe care mai trebuie sa-i si vada..de ce sa ne facem antipatii si aici?!! de ce sa ne stricam zilele acestea minunate doar stand in fata calculatorului?!! pentru asta nu trebuie decat sa iesi in strada sau sa mergi la servici... ca nu acesta este scopul acestei MINUNATE ODISEI!! daca nu va placeti, va rog eu frumos ignorati-va! va suparati pentru chestii prea marunte...eu va plac pe toate (ma refer acum, la cele implicate in acest conflict..ca pe mandra ce ne-a scuturat asa dis de dimineata, mi-am scos-o de la suflet!) si as vrea sa continuam ce am inceput;
Va pup tare si va imbratisez cu drag!!!
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Fetelor eu am balotat o pizza ca mancare nu are cine sa faca si acum ma culcusesc putin
Oare ma mai primeste Selenica langa ea ? sau dana15 ca parca si ea le are cu somnul de frumusete .....
Ne auzim mai pe seara cand incepem cu galeria aceea grea ca pana acum a fost doar de incalzire si va imbratisez cu drag.
PS - mie nu-mi place cous cous ....bleahhhh...dar va rog sa ma iertati
In schimb imi place la nebunie cum sta mama de Chiara dupa perdea si baga cate un raspuns la momentul potrivit.
Te rog sa ne spui si noua cum mai esti si cum te simti
Si eu vreau sa vizualizez reteta de baclavale ca sa stiu cata manopera implica ....implicit daca o voi face sau nu.
In mintea mea e ceva cu milioane de foi peste foi peste foi si multa nuca.
Cea mai fericita 37 + cu