Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 10
katteryna spune:
Uve , Cristina multumesc pentru incurajari!
Uve te stiu de mult ca esti ialomiteanca!
Cristina saru'mana ca te-ai gandit la mine! Eu mi-am mobilizat tot familionul si l-am pus pe cumnatul sa mi-l caute in Italia.Spre norocul nostru l-a gasit (pe ultimul zice el , intr-un depozit) si asta pt ca acolo vaccinul e obligatoriu in spitale si nu prea il tin prin farmacii...Iti vine sa crezi? Weekendul asta il astept ca mi-l trimite prin curierat rapid, la rece si stiu ca se face in 72 de ore.Eu nu am vrut sa anunt dinainte dar daca nu voi avea nevoie de el (in cazul in care fetita are RH negattiv, nu?) si mai este cineva interesat care naste dupa mine, il trimit cu cea mai mare placere! Tare mult ma bucur ca l-ai gasit si tu! Doamne ajuta sa-ti confirme ca-l poti lua!
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
adinus8 spune:
fete dragi, scuze ca ma bag si eu in seama...
voi nu ma cunoasteti, dar eu v-am urmarit zi de zi de la inceputul-inceputului( placa de care cred ca v-ati saturat deja)
nu stiu ce m-a apucat sa scriu asa tarziu...sper sa nu va suparati
vroiam neaparat sa-i spun Aidei ca nici nu-si imagineaza ce farmec a dat acestei odisei si sunt sigura ca multe fete care va urmaresc dar nu scriu sunt de aceeasi parere. Aida draga mea, nu merita sa te consumi si sa te superi ptr asa ceva, desi iti inteleg foarte bine punctul de vedere.uite o de la mine si te rog mult ramai pe baricade ca si pana acum, ca altfel ar fi mult mai "gol" pe-aici
37+
vik-cj spune:
Vai fetelor ce frumosi sunt baietii Techilei ..si ce fericire i se citeste in ochi...felicitari inca o data Techila!
Eu am intrat sa o rog pe Aida sa nu se supere....ea era prompta la facut capitole si eu imi doresc sa fie in continuare la fel! Aida...cred ca toate avem momente proaste...ia si tu fetele asa cum sunt si nu te supara pentru orice, te rog eu. Sunteti cateva fete aici sufletul odiseei noastre....nu va suparati si nu ne abandonati....please!!!!
Dana15, eu cus cus fac ca si garnitura la tocanite sau carne e grill, simplu de tot...pun 2 linguri de unt si il prajesc putintel dupa care pun apa clocotita peste el si il las sa se umfle. Am si reteta de tabule (mincare libaneza) ...daca vrei ti-o scriu ca e racoroasa si e doar legume...Anyway...pofta buna!
Si eu am gatit doar legume azi...ca nu ai vreau carne ...dar asa reactionez vara...
Va !
33+ cu
ramsan spune:
Techiloooo, manechinoooo, ai facut niste baieti frumosi foc Numai buni de molfait si de pupat si de smotocit Fericirea se vede clar cu ochiul liber, iar armonia dintre voi este extraordinara
M-am pus pe bocit imediat ce v-am vazut ca vreau si eu sa il tin pe Tudorelul meu asa strans la pieptul meu, sa nu ma mai satur de privit si de pupat
Mangulica, ai pus cumva pe emailul comun materialul ala despre alaptare?
Ramona
Tudor Gruia 34+
AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
katteryna spune:
Aida poate un buchet de floricele de la mine sa iti rupa supararea? Vrem sa ne deschizi capitole in continuare!
Eu nu m-am bagat la facut capitole si nici la discutii in contradictoriu pentru ca nu mi-ar placea sa stiu ca intru pe aici si se supara nu stiu cine pe mine ca am uitat sa ii fac vreo urare sau ca deranjez pe cineva cu post-urile mele...Hai sa incercam sa fim tolerante si sa nu ne suparam una pe alta, caci sunt atatea alte suparari inevitabile...Va multumesc ca sunteti pe aici, acum, cand am atata nevoie de voi toate!
38s+6z cu floricica RAISA MARIA
AMR 3 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
ramsan spune:
Ce frumos povesteste Iulika despre experienta ei de proaspata mamica
Am insa un sfat pe care daca vrei il urmezi, daca nu, nu...: dormi mai mult (adik lasa tv-ul si fa nanitza cand doarme si bebele), bea lichide mai multe si pune-l pe Bruce-ulica sa pape tzitzi cat mai des.
Inainte de a folosi pompa trebuie musai sa pregatesti sanii cu comprese calde si sa ii masezi usor intre palme cu miscari circulare...Va curge lapticul mai usor. Gata ca sunt exact ca o baba
Ramona
Tudor Gruia 34+
ramsan spune:
Monica, draga noastra, doar tu stii ce este in sufletelul tau acum Sunt insa sigura ca te afli pe maini bune si totul va fi minunat in viata ta.
Pentru maine iti pregatesc si eu niste agitate si un buchetel de frezii
HAI MONICA!
Fii increzatoare ca totul este sub control, iar bebe Dragos este frumos si sanatos, asa cum va doriti!
Ramona
Tudor Gruia 34+
anco spune:
2 chestii vreau si eu:
1.sa faca aida in continuare capitole ca o iubesc mult
2.reteta de baclava
plec cu sotz la piatza
anco 36+???? si
poze
alecsxa0208 spune:
Scrisesem si eu un mesaj,m-am chinuit cateva ore sa-l scriu,si nu a aparut sau nu il vad eu
Pe scurt:
Vazut poze de brotacei de Techila,si mamica si tatic cu adevarat fericiti.
Fost si eu la control ieri,bebelina are 2900g la 38 sapt si ceva,e in urma cam cu 1 sapt,dar se dezvolta in ritmul ei si asta e.Cezariana va fi pe 1,2,3 septembrie,stabilim luni.
Acuma sa va mai povestesc si eu de stresul meu .
V-am mai povestit ca am un fibrom care a crescut in timpul sarcinii,dupa dr meu ar avea cam 11 cm,dupa eco de la Medlife(2 diferite),ar avea 5cm si nu ar pune probleme.
Drul meu zice ca daca va fi nevoie o sa-l scoata in timpul cezarienei.Mi-a explicat si de ce:pt ca dupa operatie exista riscul sa nu se mai retraga uterul si sa fac hemoragie,si atunci ar trebui sa-mi scoata chiar uterul ca sa opreasca hemoragia.
Drul meu e mai prapastios asa si imi prezinta numai scenarii de astea horror, si ma gandesc cu groaza la operatie,in loc sa ma bucur si eu de moment ca toate mamicile,ma stresez ca la mine va fi o interventie in toata regula.
In rest, toata lumea imi spune ca sub nici o forma nu se umbla la fibroame in timpul cezarienei, ca e periculos(inclusiv la Medlife mi-au spus asta)
Pe aici pe la odisee nu am auzit vreo fata sa se planga de asa o problema,da poate stiti sau ati auzit cazuri finalizate cu happy end,sa-mi mai vina si mie inima la loc
Ma incurajez eu ca nu sunt nici prima nici ultima cu problema asta,ca soacramea a nascut natural cu fibrom cat capul copilului,si nici nu existau ecografii pe vremea aia,dar na,tot mi-e teama
38 sapt+ cu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Techiloooo, manechinoooo, ai facut niste baieti frumosi foc Numai buni de molfait si de pupat si de smotocit Fericirea se vede clar cu ochiul liber, iar armonia dintre voi este extraordinara M-am pus pe bocit imediat ce v-am vazut ca vreau si eu sa il tin pe Tudorelul meu asa strans la pieptul meu, sa nu ma mai satur de privit si de pupat Mangulica, ai pus cumva pe emailul comun materialul ala despre alaptare? Ramona Tudor Gruia 34+ AMR 6 saptamani pana vine bebe Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
azi scanez toate broshurile pentru voi :) va anunt.
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com